Merhabalar,
Bana cevap verecek herkese ve okuyan tüm üyelere merhaba,
Eminim bıktınız bu sorulardan ama,
sizler bize bir yol açtınız.
Hem de çok hayırlı bir yol. İnsanlar da bu yolda en doğu şekilde yürümek istiyorlar. Bu nedenle de yaptıklarını en doğru şeklde yapmak istiyorlar...
Ben de genele yazarak ( belki tam da buna uygun bir cevap var ama bu kadar cevabın içinden nasıl bulacağımı bilemedim??)
Hem herkesin hem de kendi derdime çare arayayım dedim.. Atakan beyi fazlası ile meşgul ettiği biliyorum
Durum şu:
2 haftadır ego güçlendirici ve suçluluğu gün içinde 6-7 saat birbiri ardına, geceleri de uyurken dinledim.
Şu anda 3. haftadayım ve ego güçlendirici ile suçlululuğu geceleri uyurken dinlemeye halen devam ediyorum. wave
Bu ikisini sadece geceleri dinlemeyi düşünmekle beraber
Soru 1: Geceleri bu sabit ikiliye, kendine güveni ekleyebilir miyim? - Yada neleri ekleyebilirim
- Yada eklememeli miyim?
- Kaç adet daha ekleyebilirim?
Soru 2: Gündüzleri, ana telkinleri -ego güçlendirici ve suçluluğu dinlemiyorum artık. ( 2 hafta hem gündüz hem de gece dinlediğim için)
Gündüzleri bunların yerine diğer 7 adet telkini birbiri ardına tekrar tekrar dinliyorum. Gün içinde masa başında bu telkinlerim sürekli açık.
- Doğru mu yapmaktayım?
- 7 telkin birbiri ardına nasıl iyi mi yoksa fazla mı?
- fazla ise gece dinlediğim ana telkinlere 2 sini aktarabilir miyim? kendine güven ve erteleme gibi mesela ?
- O zaman gündüz dinleyeceklerim daha azalacak ve daha fazla süre ayırmış olacağım.
- ana telkinler haricindeki bu telkinleri, özel siparişlerim gelene kadar dinlemeyi düşünüyorum ki; toplamda 15 gün dinlemiş olacağım, yeterli mi?
- Sonra da özel siparişlerime geçmeyi düşünüyorum ki; ( onlar da 7-8 tane) gündüzleri de yine onları ard arda dinlemeyi düşünmekteyim.
- Doğru mu yaparım, yapıyorum..
- Lütfen, lütfen her bir satıra düşüncelerinizi bildirirseniz çok sevineceğim...
Çok ama çook teşekkürlerr... Hepinize en içten sevgilerimle...