Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Bana cevap verecek herkese ve okuyan tüm üyelere merhaba, Eminim bıktınız bu sorulardan ama, sizler bize bir yol açtınız. Hem de çok hayırlı bir yol. İnsanlar da bu yolda en doğu şekilde yürümek istiyorlar. Bu nedenle de yaptıklarını en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2009, 04:31 PM   #1 (permalink)
Teğmen

suxvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 23
27 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suxvegas is an unknown quantity at this point
Smile Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

Merhabalar,

Bana cevap verecek herkese ve okuyan tüm üyelere merhaba,

Eminim bıktınız bu sorulardan ama, sizler bize bir yol açtınız. Hem de çok hayırlı bir yol. İnsanlar da bu yolda en doğu şekilde yürümek istiyorlar. Bu nedenle de yaptıklarını en doğru şeklde yapmak istiyorlar...

Ben de genele yazarak ( belki tam da buna uygun bir cevap var ama bu kadar cevabın içinden nasıl bulacağımı bilemedim??)

Hem herkesin hem de kendi derdime çare arayayım dedim.. Atakan beyi fazlası ile meşgul ettiği biliyorum

Durum şu:

2 haftadır ego güçlendirici ve suçluluğu gün içinde 6-7 saat birbiri ardına, geceleri de uyurken dinledim.
Şu anda 3. haftadayım ve ego güçlendirici ile suçlululuğu geceleri uyurken dinlemeye halen devam ediyorum. wave

Bu ikisini sadece geceleri dinlemeyi düşünmekle beraber

Soru 1: Geceleri bu sabit ikiliye, kendine güveni ekleyebilir miyim?
  • Yada neleri ekleyebilirim
  • Yada eklememeli miyim?
  • Kaç adet daha ekleyebilirim?
Soru 2: Gündüzleri, ana telkinleri -ego güçlendirici ve suçluluğu dinlemiyorum artık. ( 2 hafta hem gündüz hem de gece dinlediğim için)

Gündüzleri bunların yerine diğer 7 adet telkini birbiri ardına tekrar tekrar dinliyorum. Gün içinde masa başında bu telkinlerim sürekli açık.
  • Doğru mu yapmaktayım?
  • 7 telkin birbiri ardına nasıl iyi mi yoksa fazla mı?
  • fazla ise gece dinlediğim ana telkinlere 2 sini aktarabilir miyim? kendine güven ve erteleme gibi mesela ?
  • O zaman gündüz dinleyeceklerim daha azalacak ve daha fazla süre ayırmış olacağım.
  • ana telkinler haricindeki bu telkinleri, özel siparişlerim gelene kadar dinlemeyi düşünüyorum ki; toplamda 15 gün dinlemiş olacağım, yeterli mi?
  • Sonra da özel siparişlerime geçmeyi düşünüyorum ki; ( onlar da 7-8 tane) gündüzleri de yine onları ard arda dinlemeyi düşünmekteyim.
  • Doğru mu yaparım, yapıyorum..
  • Lütfen, lütfen her bir satıra düşüncelerinizi bildirirseniz çok sevineceğim...
Çok ama çook teşekkürlerr... Hepinize en içten sevgilerimle...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

suxvegas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2009, 07:22 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

yanıt yok mu??
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2009, 08:00 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

serkans674 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkans674 is an unknown quantity at this point

Acil yanıt veriyosss kendi çapımızda
kardeş açıkcası yazı uzunda asıl önemli şeyleri yazmamışsın bence,
Şimdi birincisi telkinleri gece, gündüz telkinleri diye ayıtma derim bence, ben sadece suçluluk telkinini gece dinleyemiyorum kabus görmeme neden oluyor uykum bölünüyo mecburiyetten yani eğer benzer bi sorunun yoksa aynı listeni gece gündüz dinle.
"Soru 1: Geceleri bu sabit ikiliye, kendine güveni ekleyebilir miyim?
  • Yada eklememeli miyim?
  • Kaç adet daha ekleyebilirim?" Cewap 1: evet kesinlikle kendine güven telkini ekle önemli bi telkin bence
Soru 2: Gündüzleri, ana telkinleri -ego güçlendirici ve suçluluğu dinlemiyorum artık. ( 2 hafta hem gündüz hem de gece dinlediğim için)
Cewap 2: yanlış zaten yukarıda cevaplamıştım bunlar en önemli telkinler listende sabit kalsın diyorum bu telkinlerin yanına ekleme yap sen 2 hafta olayını yanlış anlamışssın 2 hafta sadece bu telkinleri dinleyip daha sonra bunlara ekleme yapacaksın

Gündüzleri bunların yerine diğer 7 adet telkini birbiri ardına tekrar tekrar dinliyorum. Gün içinde masa başında bu telkinlerim sürekli açık.
  • Doğru mu yapmaktayım? Cevap:Ego ve suçluluk dahilse sorun değil
  • 7 telkin birbiri ardına nasıl iyi mi yoksa fazla mı? Cevap: Valla bu konu karışık genelde en çok ihtiyacın olduğunu fşündüklerini eklemende fayda var çok olması bence sorun değil benim listede baya kalabalık ama bir şeyi farkettim liste ne kadar kalabalık olursa, telkinleri dinlediğin tur sayısı azalıyor doğal olarakta sonuca ulaşılacak sürede artıyor bence nir eleme yap en acilllerden başla. Ayrıca başka bi tavsiye istersen ben sigarayı bırakırken diğer telkinler bir tur çalarken sigara bırak telkini 3 tur çalıyo(halen devam ediyorum) etkisini bir haftada hızlıca gördüm çünkü diğer telkinlerden 3 kat daha fazla dinlemiş oldum böylece o yüzden sende acil olduğu u düşündüklerini biraz fazla dinleyebilirsin.
  • fazla ise gece dinlediğim ana telkinlere 2 sini aktarabilir miyim? kendine güven ve erteleme gibi mesela ? Cewap: Yukarıda verdim zaten ayırma derim gece gündüz
  • O zaman gündüz dinleyeceklerim daha azalacak ve daha fazla süre ayırmış olacağım. Cewap: Yukarıda verdim zaten
  • ana telkinler haricindeki bu telkinleri, özel siparişlerim gelene kadar dinlemeyi düşünüyorum ki; toplamda 15 gün dinlemiş olacağım, yeterli mi? Cevap: Onu sen bileceksin bazen bir günde işe yarar bazen bir ayda
  • Sonra da özel siparişlerime geçmeyi düşünüyorum ki; ( onlar da 7-8 tane) gündüzleri de yine onları ard arda dinlemeyi düşünmekteyim. Cevap: Gece gündüz ayırma diyrum inatla
  • Lütfen, lütfen her bir satıra düşüncelerinizi bildirirseniz çok sevineceğim...

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-06-2009, 08:21 PM   #4 (permalink)
Teğmen

27 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Thumbs up Cevap: Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

Çok çok teşekkürler Serkans

Şimdi daha netleşti işte... Budur.

Demek ki, ego ve suçluluk hep sabit olacak ve diğerleri onlara eklenecek ne zaman dinlersem.. Hem gündüz hem de gece....

Ve hem gündüz hem de gece e çok neye ihtiyacım varsa onlardan 2 3 daha fazla extradan ekleyeceğim ki, daha çok dönsün ve dinleyeyim..

Doğru mudur...
Tekrar tekrar teşekkürler...

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Acil yanıt veriyosss kendi çapımızda
kardeş açıkcası yazı uzunda asıl önemli şeyleri yazmamışsın bence,
Şimdi birincisi telkinleri gece, gündüz telkinleri diye ayıtma derim bence, ben sadece suçluluk telkinini gece dinleyemiyorum kabus görmeme neden oluyor uykum bölünüyo mecburiyetten yani eğer benzer bi sorunun yoksa aynı listeni gece gündüz dinle.

"Soru 1: Geceleri bu sabit ikiliye, kendine güveni ekleyebilir miyim?
  • Yada eklememeli miyim?
  • Kaç adet daha ekleyebilirim?" Cewap 1: evet kesinlikle kendine güven telkini ekle önemli bi telkin bence
Cewap 2: yanlış zaten yukarıda cevaplamıştım bunlar en önemli telkinler listende sabit kalsın diyorum bu telkinlerin yanına ekleme yap sen 2 hafta olayını yanlış anlamışssın 2 hafta sadece bu telkinleri dinleyip daha sonra bunlara ekleme yapacaksın

• Doğru mu yapmaktayım? Cevap:Ego ve suçluluk dahilse sorun değil
  • 7 telkin birbiri ardına nasıl iyi mi yoksa fazla mı? Cevap: Valla bu konu karışık genelde en çok ihtiyacın olduğunu fşündüklerini eklemende fayda var çok olması bence sorun değil benim listede baya kalabalık ama bir şeyi farkettim liste ne kadar kalabalık olursa, telkinleri dinlediğin tur sayısı azalıyor doğal olarakta sonuca ulaşılacak sürede artıyor bence nir eleme yap en acilllerden başla. Ayrıca başka bi tavsiye istersen ben sigarayı bırakırken diğer telkinler bir tur çalarken sigara bırak telkini 3 tur çalıyo(halen devam ediyorum) etkisini bir haftada hızlıca gördüm çünkü diğer telkinlerden 3 kat daha fazla dinlemiş oldum böylece o yüzden sende acil olduğu u düşündüklerini biraz fazla dinleyebilirsin.
  • fazla ise gece dinlediğim ana telkinlere 2 sini aktarabilir miyim? kendine güven ve erteleme gibi mesela ? Cewap: Yukarıda verdim zaten ayırma derim gece gündüz
  • O zaman gündüz dinleyeceklerim daha azalacak ve daha fazla süre ayırmış olacağım. Cewap: Yukarıda verdim zaten
  • ana telkinler haricindeki bu telkinleri, özel siparişlerim gelene kadar dinlemeyi düşünüyorum ki; toplamda 15 gün dinlemiş olacağım, yeterli mi? Cevap: Onu sen bileceksin bazen bir günde işe yarar bazen bir ayda
  • Sonra da özel siparişlerime geçmeyi düşünüyorum ki; ( onlar da 7-8 tane) gündüzleri de yine onları ard arda dinlemeyi düşünmekteyim. Cevap: Gece gündüz ayırma diyrum inatla
Alt 24-06-2009, 08:32 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Wink Cevap: Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

Doğrudur kardeş temel telkinler ego ve suçluluk es geçme 70-80 saati tamamlamışssın zaten yanına ekle yenilerini şimdi ne sorunun olduğunu yada ne için telkinleri dinlediğini yazmamışsın ona görede tavsiye yapardım ama bi örnek yazayım mesela, 80 saat dinlemeyi tamamlamış birisi için

ego + suçluluk + kendine güven + ertelemeyi bırak

en basitinden yukarıdaki liste kişisel gelişim için en ideal listedir bence ama farzedelim sosyal fobin vardır sosyal fobi ile ilgili olnalar acildir senin için yada sınav korkun vardır sınav için telkin acildir o yüzden.

serkans674 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2009, 12:07 AM   #6 (permalink)
Teğmen

Thumbs up Cevap: Dinleme şekli, sırası, telkin adedi üzerine..

Hocam çok teşekkürler:)

Benim liste şimdi, ego + suçluluk + kendine güven ve diğerleri şeklinde 9 tane...sabah akşam onlarıı dinleyeceğim.

Özel siparişlerim geldiğinde de bu üçlünün sabit kalması şartıyla onları koyacağım.

Ondan sonraki ilk sıra şu andaki anlamsız tutkuyu temizlemekte... Ben onu temizlemezsem o beni temizleyecek zira:) sonra da kıskançlık temizlenecek... Ve diğer önemliler... Atakan hocam hazırlıyor hayırlısıyla..

Sonrası zaten super... yepyeni ben..

Kardeş çok teşekkür ediyorum..

Alıntı:
serkans674 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğrudur kardeş temel telkinler ego ve suçluluk es geçme 70-80 saati tamamlamışssın zaten yanına ekle yenilerini şimdi ne sorunun olduğunu yada ne için telkinleri dinlediğini yazmamışsın ona görede tavsiye yapardım ama bi örnek yazayım mesela, 80 saat dinlemeyi tamamlamış birisi için

ego + suçluluk + kendine güven + ertelemeyi bırak

en basitinden yukarıdaki liste kişisel gelişim için en ideal listedir bence ama farzedelim sosyal fobin vardır sosyal fobi ile ilgili olnalar acildir senin için yada sınav korkun vardır sınav için telkin acildir o yüzden.
Alt 25-06-2009, 04:19 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Eeee hayırlı olsun diyelim o zaman kardeş herşey gönlünce olur inşallah

Alt 19-11-2009, 05:01 PM   #8 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
saklisu07 is an unknown quantity at this point

muhabbet çok güzelmiş, belirtmeden geçemedim :))) sağlıcakla kalın...
saklisu07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
ana telkin, diger telkin, hangileri, kac adet, nasil dinlemeliyiz