Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız > Nasıl Dinleyebilirim

Uyarılar

Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz

Telkin dinleme sırası hakkında

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkin dinleme sırası hakkında Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Herkese merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 2 saattir sitedeyim ve araştırma yapıyorum. Kilo verme ( Güven ) telkinini dinleyeceğim fakat şu sıralamayı önermiş genelde arkadaşlar Suçluluk Duygusu Ego güçlendirici Anladığım kadarı ile bu 2 telkini winamp'ta listeye ekleyip sırayla çaldıracağız biri bitince ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi

Telkin dinleme sırası hakkında

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-09-2008, 02:00 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
napcan is an unknown quantity at this point
Standart Telkin dinleme sırası hakkında

Herkese merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 saattir sitedeyim ve araştırma yapıyorum.

Kilo verme ( Güven ) telkinini dinleyeceğim fakat şu sıralamayı önermiş genelde arkadaşlar

Suçluluk Duygusu
Ego güçlendirici

Anladığım kadarı ile bu 2 telkini winamp'ta listeye ekleyip sırayla çaldıracağız biri bitince diğeri :)

Genelde 10 gün sonra diğer telkini yani Kilo verme telkinini ekleyin denmiş

10gün sonra Diğerlerini dinlemeyi iptal edeyimmi yoksa aynı şekilde Kilo verme'yi listeye ekleyip üçünü birdenmi dinleyeyim ?

Bu arada : Telkinlerin etkileri kısmında ankete baktım çoğu kişinin iştahı açılmış, ben zaten kilo verme telkinini dinleyeceğim. :( Kilo vermek yerine iştahımız açılınca biraz daha kilo almayayım :D

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

napcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-09-2008, 10:55 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 134
169 Mesajinıza toplam 952 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Baris is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkin dinleme sırası hakkında

Suçluluk ve Egoyu 10-15 gün dinleyin. Sonra Kilo verme telkinini listeye ekleyin. Yani 3'ü birlikte çalsın.

Kilo verme telkiniyle kilo alan kimseye rastlamadım şu ana kadar. O yüzden gönül rahatlığıyla dinleyebilirsiniz.
Baris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2008, 04:03 AM   #3 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
napcan is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Telkin dinleme sırası hakkında

Mesajınız için teşekkürler. Peki Kilo verme telkinini listeye eklediğim zaman ne kadar daha ego ve suçluluk duygusu telkinini dinleyeyim ?

Bu arada Egom ile sorunum yok, bu 2 telkini dinleme konusunda kararsızım aslında.

Korktuğum nokta şu ; ya bu ego telkinini dinledikten sonra egosu çok büyük bir insan olursam :) yani bir insanın egosunun çok büyük olması çok iyi birşey değil diye düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler :)
napcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 03:21 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart Cevap: Telkin dinleme sırası hakkında

ucunu bir arada dinlemek turkcem cok kuvvetli degil anlayamiyorum,ben ego +sucluluk duygusu dinliyorum gunduzleri bir arkadas kilo verme telkininide dinliyormus bide ucunu birlikte dinliyorum yazmis simdi ucunu birlikte acipmi dinlicez sesler birbirine karismazmi ?
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 03:36 PM   #5 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ucunu bir arada dinlemek turkcem cok kuvvetli degil anlayamiyorum,ben ego +sucluluk duygusu dinliyorum gunduzleri bir arkadas kilo verme telkininide dinliyormus bide ucunu birlikte dinliyorum yazmis simdi ucunu birlikte acipmi dinlicez sesler birbirine karismazmi ?
üçünü bir arada dinlemek derken belli bir sırayla dinlemekten bahsediliyor..

1 ego 1 suçluluk 1 kilo telkinini sırayla tekrar ederek dinliyorsunuz..Hepsini aynı anda açmanıza gerek yok..
Tabii ilk etapta ego ve suçluluk dinlenmeli..Kilo telkini 10 günlük dinleme sürecinden sonra listeye eklenmeli..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 04:06 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen

243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough

cok tesekkurler cevabiniza ben bir depresyon hastasi olarak soruyorum,hem buraya uyeyim telkinleri dinliyorum ,hem kuantum fiziginden notlar aliyorum ,hemde cekim yasasi okuyorum peki bunun bana ne zararlari olabilir hepsini birbirine karistirdim
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-11-2009, 04:22 PM   #7 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Arrow Cevap: Telkin dinleme sırası hakkında

sevgili derya hn. merhabalar..

her sorun kendi içinde çözümünü de barındırır.. çoğunluğumuz bu güzel adrese geldiğimizde depreyon başta olmak üzere çeşitli sorunlarımıza çare aramaktaydık..

çok şeşitli konular olduğundan gönlümüz pek çoğunu uygulamak istiyor..

hem olumlamada hem de kuantum konusunda yaptığımız çalışmaya hayat veren olumlu duygularımızdır.. bizi heyecanlandıran olmak istediğimiz noktaya taşıyacak olan duygularımız..

kendi içinizde depresyonunuzu değerlendirin ve bu değerlendirmeyi yaparken kendinize depresyondayım demeyin

depresyon nedir?
kocaman bir tanım.. olduğunuz durumu duygularınızla ifade edin..
..... olduğundan dolayı kendimi ..... hissediyorum...

daha farklı bir örnek ile desteklemek gerkirse;
insanlar mutlu olmak istiyorum diyorlar..
nedir mutluluk? bir duygu değildir ki tıpkı depresyondayım kelimesi gibi bir genelleme bir muammadır..

ben bir kedicik görünce de mutlu olurum.. annemi görünce de.. bol köpüklü türk kahvesi içince de istanbul boğazını tepeden gören bir villa alınca da

olumlama yaparken mutlu olayım diyorsam ne istediğimi bilmiyorum demektir..

öncelikle telkinleri düzenli bir şekilde dinlemeye devam edin..
özellikle mutluluk telkinini hemen listenize ekleyin..

ardından kendinizi iyi hissettikçe kuantum ya da olumlala ya da yaptığınız çalışmalarda keyif alıyorsanız huzurlu olduğunuz sürece devan edin..

değişim andadır..
bir şey değişince her şey değişir..
öyleyse bir şeyi değiştirin bırakın sonrasında yapmanız gerekenler kendiliğinden karşınıza çıksın..

harikalarla dolu bir ömür geçirmeniz dileklerimle ...

sevgiler..
Alt 20-11-2009, 04:33 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen

cok tesekkur ederim bir an acaba kimse yanitlamicakmi diye dusunmustum neredeyse her soruma yanit geliyor .insanlara yardim ederek mutlu oluyordum simdi ise yardim bekliyorum ne tuhaf once ben bir iyileseyim diyorum surekli islerimden kacmak icin hastayim diyorum kendime en buyuk kotulugu kendim yapiyorum sizlere tesekkur ediyorum burada anlamadigim bir canayakinlik var
Alt 20-11-2009, 06:57 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all

benim şahsi görüşüm, telkinleri sıralarken önce psikolojik olarak nitelendirdiğimiz sorunlara ait telkinleri önem sırasına göre dizmeli...örneğin, kendine güven .ego.suçluluk gibi...sonra da en dış belirtilere sıra gelmelidir...mesela sigara içmek veya fazla kilolar gibi..
yani kısacası değişim aşamasında içten dışa doğru çalışılmalıdır..önce psikolojik ve ruhsal şeyler..sonra daha somut ve fiziksel şeyler olarak...ben neredeyse 3 aydır telkin dinliyorum ve acilen kilo vermem gerektiği halde hala listeme kilo vermeyi eklemiş değilim..çünkü biliyorum ki kilonun tek sebebi yemek değil...psikolojik sorunlar ve yanlış düşünceler de buna neden oluyor..ve nedenler kalkınca kilo vermek kolaylaşıyor..belki de kilo verme telkinine ihtiyaç bile duyulmayacaktır..
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks