20-11-2009, 04:22 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkin dinleme sırası hakkında sevgili derya hn. merhabalar..
her sorun kendi içinde çözümünü de barındırır.. çoğunluğumuz bu güzel adrese geldiğimizde depreyon başta olmak üzere çeşitli sorunlarımıza çare aramaktaydık..
çok şeşitli konular olduğundan gönlümüz pek çoğunu uygulamak istiyor..
hem olumlamada hem de kuantum konusunda yaptığımız çalışmaya hayat veren olumlu duygularımızdır.. bizi heyecanlandıran olmak istediğimiz noktaya taşıyacak olan duygularımız..
kendi içinizde depresyonunuzu değerlendirin ve bu değerlendirmeyi yaparken kendinize depresyondayım demeyin
depresyon nedir?
kocaman bir tanım.. olduğunuz durumu duygularınızla ifade edin..
..... olduğundan dolayı kendimi ..... hissediyorum...
daha farklı bir örnek ile desteklemek gerkirse;
insanlar mutlu olmak istiyorum diyorlar..
nedir mutluluk? bir duygu değildir ki tıpkı depresyondayım kelimesi gibi bir genelleme bir muammadır..
ben bir kedicik görünce de mutlu olurum.. annemi görünce de.. bol köpüklü türk kahvesi içince de istanbul boğazını tepeden gören bir villa alınca da
olumlama yaparken mutlu olayım diyorsam ne istediğimi bilmiyorum demektir..
öncelikle telkinleri düzenli bir şekilde dinlemeye devam edin..
özellikle mutluluk telkinini hemen listenize ekleyin..
ardından kendinizi iyi hissettikçe kuantum ya da olumlala ya da yaptığınız çalışmalarda keyif alıyorsanız huzurlu olduğunuz sürece devan edin..
değişim andadır..
bir şey değişince her şey değişir..
öyleyse bir şeyi değiştirin bırakın sonrasında yapmanız gerekenler kendiliğinden karşınıza çıksın..
harikalarla dolu bir ömür geçirmeniz dileklerimle ...
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |