Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2009, 03:36 PM   #5 (permalink)
yeni bir hayat
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Telkin dinleme sırası hakkında

Alıntı:
derya hanim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ucunu bir arada dinlemek turkcem cok kuvvetli degil anlayamiyorum,ben ego +sucluluk duygusu dinliyorum gunduzleri bir arkadas kilo verme telkininide dinliyormus bide ucunu birlikte dinliyorum yazmis simdi ucunu birlikte acipmi dinlicez sesler birbirine karismazmi ?
üçünü bir arada dinlemek derken belli bir sırayla dinlemekten bahsediliyor..

1 ego 1 suçluluk 1 kilo telkinini sırayla tekrar ederek dinliyorsunuz..Hepsini aynı anda açmanıza gerek yok..
Tabii ilk etapta ego ve suçluluk dinlenmeli..Kilo telkini 10 günlük dinleme sürecinden sonra listeye eklenmeli..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla