28-06-2009, 09:43 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 779
29 Mesajinıza toplam 166 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker Alıntı: denizmat Nickli Üyeden Alıntı
ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo. kimsenin yanında kolay kolay ağlamıyorum ama bazen yanlız kaldığımda gözyaşlarımı tutamadığım oluyo. bi sebeb olmadan sadece ağlamak istiyorum. bunun geçmişte yaşadığım ve bilinçaltımdaki olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. bunun doğruluğu yada yanlışlığı konusunda süphelerim var. ağlayarak rahatlamalımıyım yoksa bu duyguyu bastırarak yok etmelimiyim bilemiyorum. bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim... | sorunun cevabını bilmiyorum ama ilişkiler ile ilgili sana güzel kitap tavsiye etmek isterim anna sandra taylor:cazibenin sırları yada ışık elçi & r.şanalın :eş ruhumun eş zamanı kitapları ilişkiler üzerine tam bir fenomen.(bence)önerimdir |
| |