Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-06-2009, 07:26 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 5
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizmat is an unknown quantity at this point
Exclamation ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo. kimsenin yanında kolay kolay ağlamıyorum ama bazen yanlız kaldığımda gözyaşlarımı tutamadığım oluyo. bi sebeb olmadan sadece ağlamak istiyorum. bunun geçmişte yaşadığım ve bilinçaltımdaki olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. bunun doğruluğu yada yanlışlığı konusunda süphelerim var. ağlayarak rahatlamalımıyım yoksa bu duyguyu bastırarak yok etmelimiyim bilemiyorum. bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

denizmat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2009, 09:00 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

Merhaba,

Genel olarak insanlarda nasıl bilmiyorum ama ben ağladığım zaman çok rahatlıyorum. Günlük yaşamda zaman zaman stres verici, üzücü sorunlarla karşılaşıyorum. Üzüldüğümü sinirlendiğimi hep içime atıyorum. Ve içimde negatif enerji birikiyor bu şekilde. Ve içimi kemirmeye başlıyor. Ama bir an geliyor ağlamaya başlıyorum. Ama nasıl bir ağlama! Sanki Nuh'un gemisine yetişememişim! Ağlarken o ana kadar yaşadığım sorunlar geliyor aklıma. Onlara üzülüp sinirlenip daha da bir ağlıyorum. Sonra ağlama faslı bitince öyle rahatlıyorum ki... Huzur doluyor içim.
Bu 3-4 ayda bir oluyor bana. Bence ağlamak çok güzel bir şey. Yani solunum, sindirim, boşaltım gibi... Fazla, gereksiz duyguları atıyorsun dışarı. Bir nevi duygusal boşaltım :)
asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2009, 09:39 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 779
29 Mesajinıza toplam 166 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mag_26 is an unknown quantity at this point

ben bir kaç zamandır şöyle bağıra çağıra kendimi paralaya paralay ağlayasım var neden ne bilmiyorum belki ağlarsan düzelecek çevremdekilere ilallah dedirttim(sinir yaptıda:)
mag_26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2009, 09:43 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 779
29 Mesajinıza toplam 166 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mag_26 is an unknown quantity at this point
Thumbs up Cevap: ağlamak deşarjlamı eder olumsuzumu çeker

Alıntı:
denizmat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben yaklaşık 3 yıl önce çok kötü bi ilişki yaşadım. aklınıza gelebilecek her türlü entrikayı yaşadım. bu durumdan the secret kitabı sayesinde kurtuldum. çekim yasası sayesinde hayatıma farklı bi yön verdim şimdi çok güzel bi ilişkim var ama arada sırada içimden hıçkıra hıçkıra ağlamak geliyo. kimsenin yanında kolay kolay ağlamıyorum ama bazen yanlız kaldığımda gözyaşlarımı tutamadığım oluyo. bi sebeb olmadan sadece ağlamak istiyorum. bunun geçmişte yaşadığım ve bilinçaltımdaki olaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. bunun doğruluğu yada yanlışlığı konusunda süphelerim var. ağlayarak rahatlamalımıyım yoksa bu duyguyu bastırarak yok etmelimiyim bilemiyorum. bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
sorunun cevabını bilmiyorum ama ilişkiler ile ilgili sana güzel kitap tavsiye etmek isterim anna sandra taylor:cazibenin sırları yada ışık elçi & r.şanalın :eş ruhumun eş zamanı kitapları ilişkiler üzerine tam bir fenomen.(bence)önerimdir
mag_26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2009, 10:05 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
mag_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sorunun cevabını bilmiyorum ama ilişkiler ile ilgili sana güzel kitap tavsiye etmek isterim anna sandra taylor:cazibenin sırları yada ışık elçi & r.şanalın :eş ruhumun eş zamanı kitapları ilişkiler üzerine tam bir fenomen.(bence)önerimdir
Kitapları okuycam inşallah bulabilirsem :)
Alt 28-06-2009, 11:56 PM   #6 (permalink)
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough

bence bu olumsuzu cekmek olmaz:) arada ınsan bosalmak ıster...bu hersekılde olabılır...mesela ben bazen delı gıbı aglamak ısterım bazen tek basıma saatlerce kulaklık kulagımda yuruyus yapmak ısterım bazen odama kapanıp sadece dusunmek ısterım...yanı aglayarak senınde dedıgın gıbı aslında bılıncaltından kaynaklanan gergınlıgı bosaltıyosun..nasılkı telkınlerı dınleyen bazı arkadaslarda aglama hıssı on plana cıkıyorsa bence sendekıde bu:) tabı bu benım gorusum:))
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2009, 12:05 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.nasılkı telkınlerı dınleyen bazı arkadaslarda aglama hıssı on plana cıkıyorsa bence sendekıde bu:) tabı bu benım gorusum:))
Neeeee??? Ağlama hissi mi ön plana çıkıyormus? Ben de kahkaha hissi çıktı. Kim bilir ne sakladım bilinçaltımda!
Alt 29-06-2009, 12:12 AM   #8 (permalink)
Teğmen

ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,721
107 Mesajinıza toplam 656 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ayses will become famous soon enoughayses will become famous soon enough

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neeeee??? Ağlama hissi mi ön plana çıkıyormus? Ben de kahkaha hissi çıktı. Kim bilir ne sakladım bilinçaltımda!
evet aglama,gulme,susama,mıde bulantısı...farklı farklı bor cok etkı:) bende dırek guven duygsu oldu bıde dık yurume etkısı:)
ayses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-06-2009, 12:21 AM   #9 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
ayses Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet aglama,gulme,susama,mıde bulantısı...farklı farklı bor cok etkı:) bende dırek guven duygsu oldu bıde dık yurume etkısı:)
Hmm evet o etlileri yoğun bir şekilde yaşadım. Mide bulantısı, baş dönmesi, kalp çarpıntısı.

Ama mutlu olduğum için çok mutluyum. Her şeye değer
Alt 29-06-2009, 05:36 AM   #10 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 5
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizmat is an unknown quantity at this point

çok teşekkür ederim en kısa zamanda bu kitapları almaya çalışacağım...
denizmat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aglamak, ceker, desarjlami, eder, olumsuzumu