Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2009, 12:38 AM   #32 (permalink)
sudem8
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

sen de haklısın, ama mutlaka sohbet edebileceğin fikirlerinin uyuşabileceği birileri çıkar hayatına..çekersin kendin gibi bir arkadaş....bak aynı yaşta olmak bile gerekmiyor..önemli olan senin düşüncelerine saygı duyan birileri olsun..benim bir arkadaşım var şükür..onun da oğlu var.hatta aynı yaştalar benimkiyle...fakat biz hiç olduğumuz yaşta hissetmiyoruz kendimizi.hemen her gün beraberiz..ortak pekçok yönümüz var..bizimle yeni tanışanlar yaşımıza inanmıyorlar.insanlar hissettiği yaşta olurlarmış çok doğru. geçen yaz kuşadasından Sökeye motorsikletin arkasında oğlumla gezdiğimi söylesem buradaki arkadaşlarım kesin bana gülerler,ama bahsettiğim arkadaş da benim kafadan.ara sıra onunla da lise öğrencisi gibi takılırız.iyi ve kötü günlerimizde hep birlikte oluyoruz.ortak zevkler ve düşünceler olunca, paylaşım da zevkli oluyor,darısı başına diyorum.sevgi ve ışıkla kal..