asiyah'nın zihinsel mutasyonuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hihi tam beni anlattın. Tek fark burcum kova değil ve oğlum yok :))) Evet giyim tarzım, düşünce tarzım aynı senin söylediğin gibi ablacım. Kıyafetime, yaşam tarzıma, söylediklerime, inandıklarıma her şeyime söyleyecekleri bişeyleri var. Ama benim için sorun değil. Benim dayanamadığım ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
04-07-2009, 12:00 AM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hihi tam beni anlattın. Tek fark burcum kova değil ve oğlum yok :))) Evet giyim tarzım, düşünce tarzım aynı senin söylediğin gibi ablacım. Kıyafetime, yaşam tarzıma, söylediklerime, inandıklarıma her şeyime söyleyecekleri bişeyleri var. Ama benim için sorun değil. Benim dayanamadığım ben de sohbet edecek birilerini istiyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
04-07-2009, 12:38 AM
|
#32 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu sen de haklısın, ama mutlaka sohbet edebileceğin fikirlerinin uyuşabileceği birileri çıkar hayatına..çekersin kendin gibi bir arkadaş....bak aynı yaşta olmak bile gerekmiyor..önemli olan senin düşüncelerine saygı duyan birileri olsun..benim bir arkadaşım var şükür..onun da oğlu var.hatta aynı yaştalar benimkiyle...fakat biz hiç olduğumuz yaşta hissetmiyoruz kendimizi.hemen her gün beraberiz..ortak pekçok yönümüz var..bizimle yeni tanışanlar yaşımıza inanmıyorlar.insanlar hissettiği yaşta olurlarmış çok doğru. geçen yaz kuşadasından Sökeye motorsikletin arkasında oğlumla gezdiğimi söylesem buradaki arkadaşlarım kesin bana gülerler,ama bahsettiğim arkadaş da benim kafadan.ara sıra onunla da lise öğrencisi gibi takılırız.iyi ve kötü günlerimizde hep birlikte oluyoruz.ortak zevkler ve düşünceler olunca, paylaşım da zevkli oluyor,darısı başına diyorum.sevgi ve ışıkla kal.. | Offline
| |
04-07-2009, 10:29 AM
|
#33 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Benim sorunum aslında hareketsizlik. Yapmam gereken her şeyi biliyorum. neden yapmam gerektiğini ve nasıl yapmam gerektiğini de biliyorum. Materyallerim de var. Her şeye sahibim istediğime ulaşmak için. Ama bir eylem bir icraat yok maalesef. Bunu atlatamıyorum. Tembellik midir bu nedir bilmiyorum da. Uyuşukluk gibi... | asiyah'cığım, ne olduğunu bilmediğin bu hal var ya...buna atalet deniyor. Çoğumuzun yaşadığı bir problem. Üstüne kitap yazılacak problem...Mümin Sekman bu konuda 'Kişisel Ataleti Yenmek' diye kitap yazmış, çok da güzel anlatmış ve çözüm önermiş. Yararı olabilir... Sevgiler...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
08-07-2009, 04:08 AM
|
#34 (permalink)
| Üsteğmen
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Kitap işe yaramadı...
Bugünlerde hayatım çok kötü gidiyor. Anlam veremiyorum. Çok garip şeyler yaşıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Söylesem kimse inanmaz, dalga geçer. Ben bile inanmıyorum neredeyse!
Lütfen bana dua edin. | Offline
| |
08-07-2009, 06:56 AM
|
#35 (permalink)
| Binbaşı
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Kitap işe yaramadı...
Bugünlerde hayatım çok kötü gidiyor. Anlam veremiyorum. Çok garip şeyler yaşıyorum. Gerçekten anlam veremiyorum. Söylesem kimse inanmaz, dalga geçer. Ben bile inanmıyorum neredeyse!
Lütfen bana dua edin. | güzelim ne oldu sana neye inanmaz,kim dalga geçecek,böyle düşünme.. | Offline
| |
08-07-2009, 11:43 AM
|
#36 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neler değişmiş....
1- Bugün diyete başladım.
2- Arkadaşlarımla görüşmek için bir gün ayarladım.
3- Anne ve babamı gülümsettim.
4- Kırdığım arkadaşlarımdan özür diledim.
5- Sevgilime onu sevdiğimi söyledim. Ve yaptığı bir şey konusunda ona yetenekli olduğunu söyledim.
6- Erken uyandım ( Geç yatmama rağmen :( ) | Hadi hayırlı olsun. super Dalgalanmalar başlayacaktır. Azimle devam edemezsen, ilk liste daha da kabarabilir :) Çok aceleci ve zorlayıcı davranmamalısın bu sürede kendine.super | Offline
| |
08-07-2009, 02:18 PM
|
#37 (permalink)
| Guest | Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu çok çok çok çok kolay gelsiiinn! =)
ben de sıcak bir merhaba demek istedim, hoşgeldin! |
| |
08-07-2009, 07:57 PM
|
#38 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
güzelim ne oldu sana neye inanmaz,kim dalga geçecek,böyle düşünme.. | Bilmiyorum... Kafam çok karışık. Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Hadi hayırlı olsun. super Dalgalanmalar başlayacaktır. Azimle devam edemezsen, ilk liste daha da kabarabilir :) Çok aceleci ve zorlayıcı davranmamalısın bu sürede kendine.super | Haklısınız. Alıntı: roxie Nickli Üyeden Alıntı
çok çok çok çok kolay gelsiiinn! =)
ben de sıcak bir merhaba demek istedim, hoşgeldin! | Çok teşekkür ederim. Sevgiler... | Offline
| |
10-07-2009, 09:29 PM
|
#39 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz... | Offline
| |
12-07-2009, 12:47 AM
|
#40 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Hiçbir şey planladığım gibi olmuyor. Bu bir şikayet mi isyan mı ben de bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar boş olduğum. Hiçbir işe yaramıyorum. Kendime hiç faydam yok. Yine uyuştu beynim. Hiçbir şey yapmıyorum ya yok böyle bir şey. Bilmem, kendimi yenilemem lazım, değiştirmem lazım ama yerimde saymak bir yana geriliyorum. Zamanı 3 ay geriden takip ediyorum. Ölmek istiyorum artık. Bedenim bana bir yük gibi gelmeye başladı.
Kendime bakmıyorum bile! Saçlarımı kestirmem lazım! | Offline
| | | |