12-07-2009, 01:05 AM
|
#43 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Hiçbir şey planladığım gibi olmuyor. Bu bir şikayet mi isyan mı ben de bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar boş olduğum. Hiçbir işe yaramıyorum. Kendime hiç faydam yok. Yine uyuştu beynim. Hiçbir şey yapmıyorum ya yok böyle bir şey. Bilmem, kendimi yenilemem lazım, değiştirmem lazım ama yerimde saymak bir yana geriliyorum. Zamanı 3 ay geriden takip ediyorum. Ölmek istiyorum artık. Bedenim bana bir yük gibi gelmeye başladı.
Kendime bakmıyorum bile! Saçlarımı kestirmem lazım! | Asiyahçım moralini bozma hemen,bazen planlarımız yolunda gitmeyebilir.hemen yenik düşmek olumsuzluğa kapılmak yok ki güzelim.Benim oğlum da senin gibi olumsuz yönden bakar olaylara.istekleriyle çeker ama olumsuzluklarıda beraberinde...sen iyice düşün bakalım günün büyük bir kısmını olumsuz düşünerek mi, olumlu düşünerek mi geçiriyorsun?ouna giden başarılı olduğun olayları sahip olduğun güzellikleri yazmanı öneririm.bunları yazdıkça çoğalacağına garanti veriyorum.başına gelen sıkıntılarl canını sıkacağına güzel olan seni mutlu eden olayları düşün.şu an telkinlerde sende iniş çıkışlar yaratmış olabilir.ama geçici sonra faydaları başlıyor.ben başladığım ilk ayda telkinleri dinledikten sonra markette sırıtan bir tip olmuştum.devamlı gülüyorum.herkesde farklı etkiler oluyor sanırım.sen ilk önce inanç problemini de hallet.depresyon gibi rahatsızlıklar kuvvetli bir inanç sayesinde daha çabuk üstesinden kalkılıyor diye okumuştum.saçlarını kestirmeye gelince istiyorsan kestir güzelim onu da dert etme belki değişim senin için başlamıştır.yeni bir asiyah doğuyor.bak burda kaç arkadaşımız üzüntüleriyle korkularıyle çelişkileriyle yüzleşti ben de dahil.biraz sancılı dönemlerde atlatanlar oldu ama sonuç güzeldi.sen de kendine yeni bir imaj yarat,nasıl olman gerektğini önce kafanda belirle.sen akıllı ve bilinçli bir genç kızsın.kendi değerini ve gcünü kullanmanın tam zamanı kolay gelsin bitanem herzaman yanındayım.. |
| |