asiyah'nın zihinsel mutasyonuHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz...
Ay merhaba sudem8 abla yaa, ne kadar iyisin. Ben senin kadar iyi değilim ama...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-07-2009, 12:48 AM
|
#41 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
asiyahçım nerelerdesin kuzum seni merak ediyorum.dalgalanmalar ne durumda gelişmelerini bekliyoruz... | Ay merhaba sudem8 abla yaa, ne kadar iyisin. Ben senin kadar iyi değilim ama... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-07-2009, 12:51 AM
|
#42 (permalink)
| Üsteğmen
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Kendimi affetmem lazım aslında en önce. Hoooop ile! | Offline
| |
12-07-2009, 01:05 AM
|
#43 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Hiçbir şey planladığım gibi olmuyor. Bu bir şikayet mi isyan mı ben de bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar boş olduğum. Hiçbir işe yaramıyorum. Kendime hiç faydam yok. Yine uyuştu beynim. Hiçbir şey yapmıyorum ya yok böyle bir şey. Bilmem, kendimi yenilemem lazım, değiştirmem lazım ama yerimde saymak bir yana geriliyorum. Zamanı 3 ay geriden takip ediyorum. Ölmek istiyorum artık. Bedenim bana bir yük gibi gelmeye başladı.
Kendime bakmıyorum bile! Saçlarımı kestirmem lazım! | Asiyahçım moralini bozma hemen,bazen planlarımız yolunda gitmeyebilir.hemen yenik düşmek olumsuzluğa kapılmak yok ki güzelim.Benim oğlum da senin gibi olumsuz yönden bakar olaylara.istekleriyle çeker ama olumsuzluklarıda beraberinde...sen iyice düşün bakalım günün büyük bir kısmını olumsuz düşünerek mi, olumlu düşünerek mi geçiriyorsun?ouna giden başarılı olduğun olayları sahip olduğun güzellikleri yazmanı öneririm.bunları yazdıkça çoğalacağına garanti veriyorum.başına gelen sıkıntılarl canını sıkacağına güzel olan seni mutlu eden olayları düşün.şu an telkinlerde sende iniş çıkışlar yaratmış olabilir.ama geçici sonra faydaları başlıyor.ben başladığım ilk ayda telkinleri dinledikten sonra markette sırıtan bir tip olmuştum.devamlı gülüyorum.herkesde farklı etkiler oluyor sanırım.sen ilk önce inanç problemini de hallet.depresyon gibi rahatsızlıklar kuvvetli bir inanç sayesinde daha çabuk üstesinden kalkılıyor diye okumuştum.saçlarını kestirmeye gelince istiyorsan kestir güzelim onu da dert etme belki değişim senin için başlamıştır.yeni bir asiyah doğuyor.bak burda kaç arkadaşımız üzüntüleriyle korkularıyle çelişkileriyle yüzleşti ben de dahil.biraz sancılı dönemlerde atlatanlar oldu ama sonuç güzeldi.sen de kendine yeni bir imaj yarat,nasıl olman gerektğini önce kafanda belirle.sen akıllı ve bilinçli bir genç kızsın.kendi değerini ve gcünü kullanmanın tam zamanı kolay gelsin bitanem herzaman yanındayım.. | Offline
| |
12-07-2009, 01:50 AM
|
#44 (permalink)
| Üsteğmen
Asiyahçım moralini bozma hemen,bazen planlarımız yolunda gitmeyebilir.hemen yenik düşmek olumsuzluğa kapılmak yok ki güzelim.Benim oğlum da senin gibi olumsuz yönden bakar olaylara.istekleriyle çeker ama olumsuzluklarıda beraberinde...sen iyice düşün bakalım günün büyük bir kısmını olumsuz düşünerek mi, olumlu düşünerek mi geçiriyorsun?ouna giden başarılı olduğun olayları sahip olduğun güzellikleri yazmanı öneririm.bunları yazdıkça çoğalacağına garanti veriyorum.başına gelen sıkıntılarl canını sıkacağına güzel olan seni mutlu eden olayları düşün.şu an telkinlerde sende iniş çıkışlar yaratmış olabilir.ama geçici sonra faydaları başlıyor.ben başladığım ilk ayda telkinleri dinledikten sonra markette sırıtan bir tip olmuştum.devamlı gülüyorum.herkesde farklı etkiler oluyor sanırım.sen ilk önce inanç problemini de hallet.depresyon gibi rahatsızlıklar kuvvetli bir inanç sayesinde daha çabuk üstesinden kalkılıyor diye okumuştum.saçlarını kestirmeye gelince istiyorsan kestir güzelim onu da dert etme belki değişim senin için başlamıştır.yeni bir asiyah doğuyor.bak burda kaç arkadaşımız üzüntüleriyle korkularıyle çelişkileriyle yüzleşti ben de dahil.biraz sancılı dönemlerde atlatanlar oldu ama sonuç güzeldi.sen de kendine yeni bir imaj yarat,nasıl olman gerektğini önce kafanda belirle.sen akıllı ve bilinçli bir genç kızsın.kendi değerini ve gcünü kullanmanın tam zamanı kolay gelsin bitanem herzaman yanındayım.. | Olumsuz yönden bakıyorum galiba dediğin gibi. Ama bunun farkında olsam bile bunu değiştiremiyorum. Gün içinde sadece donuk şeyler düşünüyorum. Bilmiyorum olumlu mu olumsuz mu. Bir de bir süredir telkinleri dinlemiyorum. Aslında bir süredir hiçbir şey yapmadığım için kafam allak bullak.
Belki de ihtiyacım olan yeni bir asiyah. Evet evet bu. Çünkü eskisi bi işe yaramıyor. Ben değilim o eski olan. Yeni olan da henüz değilim. Ortada sıkıştım. Sorun bu sanırım. Dinim, ibadetim bile yok! Çok tuhaf bir insanım. Bulunduğu ortamın rengine bürünememiş bir bukalemun gibi hissediyorum kendimi. Sen çok akıllısın sudem8 ablacım. | Offline
| |
12-07-2009, 02:21 AM
|
#45 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Asiyah'cığım, iyice bırakmışsın kendini. Canın hiç bir şey yapmak istemiyor. Olabilir. Öyle de oluyor zaten. Ben de geçtim bu evreden. Eğer yapabiliyor olsaydın, neyi yapmak isterdin? Kendine yüklenmeden en kolay yapabileceğin şey ne olur sence?.. Telkinleri dinlemeye ne dersin? Bak, hiç bir aktif şey yapmayı gerektirmiyor. Tam sana göre değil mi?.. Gece boyunca açsan telkin müziklerini, taksan kulaklığını, gündüz de hatta... Başka her şeyi oluruna bıraksan...Yapamaz mısın?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
12-07-2009, 02:29 AM
|
#46 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Asiyah'cığım, iyice bırakmışsın kendini. Canın hiç bir şey yapmak istemiyor. Olabilir. Öyle de oluyor zaten. Ben de geçtim bu evreden. Eğer yapabiliyor olsaydın, neyi yapmak isterdin? Kendine yüklenmeden en kolay yapabileceğin şey ne olur sence?.. Telkinleri dinlemeye ne dersin? Bak, hiç bir aktif şey yapmayı gerektirmiyor. Tam sana göre değil mi?.. Gece boyunca açsan telkin müziklerini, taksan kulaklığını, gündüz de hatta... Başka her şeyi oluruna bıraksan...Yapamaz mısın?.. | ismira, bu mesajını okumadan tam 5 dakika 37 sn önce aynısını düşünüp telkin açmıştım. Dinliyordum. Siteye girdim ve mesajını okudum. Evet aynen dediğin gibi. En azından bu...
Şu anda tembel uyuşuk ve donuk olmasaydım resim yapardım. ve ders çalışırdım.
Hepinize teşekkür borçluyum. Sevgiler... | Offline
| |
12-07-2009, 03:19 AM
|
#47 (permalink)
| Binbaşı
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu bu gece niyet etcem Asiyahçam donukluktan ve tembellikten kurtulsun diye, iki noktalı 1________________2. sonra : arınma ...Ey yüce Rabbim, dışarıda Asiyah'ın mutsuzluğu,kendinden hoşnut olmayışı,telkinleri dinlemeyişi,hayata olumsuz bakışı,gençliği boşa giderişi olarak baş gösteren durumun karşılığı benim içimdedir bunun bilincindeyim.sorumluluğu alıyorum.lütfen beni affet ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.teşekkür ederim.seni seviyorum. | Offline
| |
12-07-2009, 03:32 AM
|
#48 (permalink)
| Binbaşı
Olumsuz yönden bakıyorum galiba dediğin gibi. Ama bunun farkında olsam bile bunu değiştiremiyorum. Gün içinde sadece donuk şeyler düşünüyorum. Bilmiyorum olumlu mu olumsuz mu. Bir de bir süredir telkinleri dinlemiyorum. Aslında bir süredir hiçbir şey yapmadığım için kafam allak bullak.
Belki de ihtiyacım olan yeni bir asiyah. Evet evet bu. Çünkü eskisi bi işe yaramıyor. Ben değilim o eski olan. Yeni olan da henüz değilim. Ortada sıkıştım. Sorun bu sanırım. Dinim, ibadetim bile yok! Çok tuhaf bir insanım. Bulunduğu ortamın rengine bürünememiş bir bukalemun gibi hissediyorum kendimi. Sen çok akıllısın sudem8 ablacım. | hayatım bu sıkışma da güzel hiç olmazsa durumundan memnun değilsin değiştirmek için hiç bişey yapmasan da üzülüyorsun.bu da bir duygu gayret.durumundan memnun olup ses çıkarmadan devam edebilirsin.ama sen değişmek için içinde sahip olduğun gücü bulup çıkartmaya korkuyorsun.güç senin içinde.biz bu forumda ne yapıyoruz hepimiz zaten içimizde olan gücü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.sonradan bulmuyoruz.Yaratan bu gücü bize vermiş.kendi isimlerindeki özellikleri de uyumlamış.ama biz hala kendimizi aciz sanıyoruz.sen kendine gelip ben güçlüyüm değerliyim sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum de bakalım ne oluyor.hatta bunu aynanın karşısında ayakların yere sağlam basarak yap,sonra bana gelişmeleri bildirirsen çok sevinirim.tamam mı güzelim.her sabah kalktığında aynaya gülümseyerek bak gözlerinin içine.sen kendini değerini reddettiğin için gelecek güzellikleri mucizeleri de kapatıyorsun kendine.negatif düşüncelerinle negatifleri çekiyorsun.değişimi seçiyorum diyerek olumlu pozitif düşüncelerinin süresini uzat.bak seni nasıl mucizeler bekliyor.güzelim sen bunları zaten biliyorsun ama birde ben hatırlatmak istedim.takipteyim haberin olsun.takıldığın yerde sor bitanem.. | Offline
| |
12-07-2009, 08:46 AM
|
#49 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ismira, bu mesajını okumadan tam 5 dakika 37 sn önce aynısını düşünüp telkin açmıştım. Dinliyordum. Siteye girdim ve mesajını okudum. Evet aynen dediğin gibi. En azından bu...
Şu anda tembel uyuşuk ve donuk olmasaydım resim yapardım. ve ders çalışırdım.
Hepinize teşekkür borçluyum. Sevgiler... | Telkinlere devam edelim şimdilik. Bu konuda kararlılık iyidir. Üç beş gün dinleyip, azıcık pozitif hissedince bırakmanın yararı olmadığı tecrübelerle sabit. Forumdaki kullanım önerileri binlerce deneyimin sonucu, bu yüzden önerildiği şekilde kullanmak iyidir. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek var mı sence? Aahh... resim yapmak!.. O ne güzel bir şey! Ben de resim yapmayı çok severim. Severim de bir türlü oturup yapmam. Her türlü malzemeyi alıp, dergilerimi de alıp bütün hazırlığımı yapıp, sonra da tek fırça atmadan kaldım.Bak aklıma getirdin şimdi. Resim kursuna gitmiştim bir ara. Aslına bakarsan o kadar güzel bir duyguydu ki resim yapmak. Sonsuzluğa yolculuk gibi hissederdim... Yaşamda hiç bir şeyin kesin olmadığı, hatanın hata değil yeninin bir unsuru olabileceği, rengin, şeklin, görüntünün, algının her an değişebileceği, olasılıkların sınırsız olduğu...vs. Ne güzeldi resim yaparken kendini kaptırıp gitmek! Çevrendeki seslerden kopmak, hatta sana seslenildiğinde bile duymayacak kadar o resmin içinde sonsuzluğa akıp gitmek... Hay sen çok yaşa asiyah! İyi ki varsın, depreşti resim yapma arzum sayende. O muhteşem hazzı yeniden yaşamak! Peki bunu nasıl yaparım? Kendime bunu nasıl sağlarım? (İlk olarak izninle bu bölümü kendi günlüğüme de kaydedeceğim ve planlama yapacağım) Peki sen nasıl yaparsın? Kendini senin için çok özel yeri olan, çok sevdiğin bir kişinin yerine koysan ve ona bir resim hediye etmek istesen, bu nasıl bir şey olurdu? Sonra o resmi yapmaya başlasan, nasıl bir şey olurdu?..
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
12-07-2009, 10:20 AM
|
#50 (permalink)
| Üsteğmen
bu gece niyet etcem Asiyahçam donukluktan ve tembellikten kurtulsun diye, iki noktalı 1________________2. sonra : arınma ...Ey yüce Rabbim, dışarıda Asiyah'ın mutsuzluğu,kendinden hoşnut olmayışı,telkinleri dinlemeyişi,hayata olumsuz bakışı,gençliği boşa giderişi olarak baş gösteren durumun karşılığı benim içimdedir bunun bilincindeyim.sorumluluğu alıyorum.lütfen beni affet ki içimdeki zararlı hatıralar sıfırlansın.teşekkür ederim.seni seviyorum. | Ya bu çok ilginç yaa. Kafam karıştı.- 0*. | Offline
| | | |