13-07-2009, 01:43 PM
|
#67 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu 1- 9 kilo fazlam var. Şimdilik 2 kilo verdim. Ama spor yapmıyorum hala.
2- Ders çalışmıyorum. Ders konusunda hala tembelim. Aslında kendime çok güvendiğim için çalışmıyorum. Vakit bol. Çalışacak konu da az. Erteliyorum o yüzden sürekli. Yaparım ben bunu diyip geçiyorum sürekli.
3- Kimseyle görüşmüyorum. Hayır bu mesajdan sonra birçok arkadaşımla görüştüm. Eğlendim, sohbet ettim. Hala görüşüyorum arada bir.
4- Anne-babama saygısız davranıyorum Bu konuda daha dikkatliyim. Annemle babama kibar davranıyorum. Değişik jestler yapıyorum. Mesela ikisinin doğumgünü aynı ayda temmuzda yani. İkisine de sürpriz doğumgünü pastası hazırladım.
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var. Bundan yavaş yavaş kurtulmaya başlıyorum. Genel olarak iyiyim ama hala arada bir vuruyor.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum. Kırdığım, üzdüğüm arkadaşlarımdan özür diledim ve gönlünü aldım. Hatta geçenlerde bir arkadaşım sebepsiz yere bana hakaret etti. Ben cevap vermedim. Sinirliydi herhalde. Daha sonra siniri geçince yaptığının farkına varır diye - yani benim olduğum gibi.
7- Düzensiz besleniyorum. Hayır, çok dikkatliyim şimdi. Kahve içmiyorum mesela, yeşil çay içiyorum. Fast-food yemiyorum. Yediğim zaman midem bulanıyor. Bu da telkinlerin etkisi. Elimden geldiğince sağlıklı/doğal şeyler seçiyorum. Hazır meyve sularından içerdim ama zor durumda kalmadıkça (birileri ikram etmedikçe) içmiyorum.
8- Dağınık ve savrukum. Evet, hala öyleyim.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum. Hiç de bile! Gayet uysal ve ılımlı davranıyorum artık. Melek gibiyim.
10- Kitap okumuyorum. Okuyorum. Yeni başladım, dün.
11- Bisiklet sürmüyorum. Bunu boşver. Hala sürmüyorum ama hava çok sıcak olduğundan.
12- Kardeşlerimi önemsemiyorum. Son bir hafta boyunca internetten araştırdığım birçok şeyin kardeşlerimin iyiliği için araştırdığımı fark ettim. Ve bu beni en çok mutlu eden şeylerden biri oldu.
13- Dua etmiyorum. Bu biraz zorluyor beni.
14- Şükretmiyorum. Bu da.
15- Gururlu davranıyorum. Neee? Gurur mu? Yok öyle bir şey! Bundan kurtulduğuma eminim.
16- Yapmam gerekenleri sürekli erteliyorum. Doğru sözün üstüne söze ne hacet! :D |
| |