Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
şanal beyin kitaplarını okusan Tanrıyla olan ilişkin nne babayla olan ilşkini ve diğer ilşkinin göstergesiymiş.işte sen de durum aynı.yakın oldun mu hepsi düzelir.tanrı ya uzak olmak demek kendi varlığını reddetmek demek.böyle olunca aile ve diğer özel ilişkine yansıyor.kendini kabul ettin onayladığın zaman herşey yoluna girer.birde seni herzaman koruduğunu seninle olduğunun bilincinde olmak.belki eski yazılarımı okumuşsundur hep zor zamanlarımda benim Allahım var derdim hiç bir zaman yanılmadım yüzüm kara çıkmadı biliyormusun yarı yolda kalmadım.hep korundum. |
Kafam allak bullak oldu :S Tanrı ile olan ilişkim diğer insanlarla olan ilişkimin göstergesi demek. Yani onlarla ilişkimi düzeltebilmek için önce tanrıyla olan ilişkimi düzeltmem lazım. Çok ilginç. Bu bilmem gereken bir şeydi. Uzun zamandır bilmiyordum. Sayende öğreniyorum şimdi.... sayende... Çok ilginç.
Zaten tanrıyla olan ilişkimi düzeltirsem diğer ilişkileri düzeltmeme gerek de kalmaz. Yani çaba sarf etmeden, kendiliğinden düzelir. Bence tanrı kavramı çok sistematik bir şey. Hani örgüde ipi çektikçe düzgün bir şekilde sökülür ya onun gibi. Vay be! Ama tersi tabii, sökmüyoruz. Örüyoruz duygularımızı. Daha sonra üşüdüğümüzde biri korusun diye giyebilmek için.