Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri asiyah'nın zihinsel mutasyonu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı şanal beyin kitaplarını okusan Tanrıyla olan ilişkin nne babayla olan ilşkini ve diğer ilşkinin göstergesiymiş.işte sen de durum aynı.yakın oldun mu hepsi düzelir.tanrı ya uzak olmak demek kendi varlığını reddetmek demek.böyle olunca aile ve diğer ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

asiyah'nın zihinsel mutasyonu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-07-2009, 02:57 AM   #181 (permalink)
Üsteğmen

asiyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asiyah is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu

Alıntı:
sudem8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şanal beyin kitaplarını okusan Tanrıyla olan ilişkin nne babayla olan ilşkini ve diğer ilşkinin göstergesiymiş.işte sen de durum aynı.yakın oldun mu hepsi düzelir.tanrı ya uzak olmak demek kendi varlığını reddetmek demek.böyle olunca aile ve diğer özel ilişkine yansıyor.kendini kabul ettin onayladığın zaman herşey yoluna girer.birde seni herzaman koruduğunu seninle olduğunun bilincinde olmak.belki eski yazılarımı okumuşsundur hep zor zamanlarımda benim Allahım var derdim hiç bir zaman yanılmadım yüzüm kara çıkmadı biliyormusun yarı yolda kalmadım.hep korundum.
Kafam allak bullak oldu :S Tanrı ile olan ilişkim diğer insanlarla olan ilişkimin göstergesi demek. Yani onlarla ilişkimi düzeltebilmek için önce tanrıyla olan ilişkimi düzeltmem lazım. Çok ilginç. Bu bilmem gereken bir şeydi. Uzun zamandır bilmiyordum. Sayende öğreniyorum şimdi.... sayende... Çok ilginç.

Zaten tanrıyla olan ilişkimi düzeltirsem diğer ilişkileri düzeltmeme gerek de kalmaz. Yani çaba sarf etmeden, kendiliğinden düzelir. Bence tanrı kavramı çok sistematik bir şey. Hani örgüde ipi çektikçe düzgün bir şekilde sökülür ya onun gibi. Vay be! Ama tersi tabii, sökmüyoruz. Örüyoruz duygularımızı. Daha sonra üşüdüğümüzde biri korusun diye giyebilmek için.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

asiyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2009, 02:59 AM   #182 (permalink)
Üsteğmen

433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Asiyahçım sana özel...
Çok tatlısın yaa çok teşekkür ederim
Alt 23-07-2009, 03:06 AM   #183 (permalink)
Binbaşı

sudem8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
asiyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kafam allak bullak oldu :S Tanrı ile olan ilişkim diğer insanlarla olan ilişkimin göstergesi demek. Yani onlarla ilişkimi düzeltebilmek için önce tanrıyla olan ilişkimi düzeltmem lazım. Çok ilginç. Bu bilmem gereken bir şeydi. Uzun zamandır bilmiyordum. Sayende öğreniyorum şimdi.... sayende... Çok ilginç.

Zaten tanrıyla olan ilişkimi düzeltirsem diğer ilişkileri düzeltmeme gerek de kalmaz. Yani çaba sarf etmeden, kendiliğinden düzelir. Bence tanrı kavramı çok sistematik bir şey. Hani örgüde ipi çektikçe düzgün bir şekilde sökülür ya onun gibi. Vay be! Ama tersi tabii, sökmüyoruz. Örüyoruz duygularımızı. Daha sonra üşüdüğümüzde biri korusun diye giyebilmek için.
olaya yaklaşımın herzaman ki gibi super.ben de yenilerde öğrendim.şanal beyin kitaplarıyla...ve çevremde gözlemlediklerimle birebir örtüşüyor sadece sen değil.tanrının bizim sevgimize ihtiyacı yok.kendi varlığımızı özümü kabul edip değerimizi bimemiz Tanrıyla yakınlaşmamız demek.çünkü özümüzde ondan bir parça taşıyoruz.kendimizin birer mucize olduğumuzu kabul edersek,aciz olmadığımızı bilirsek zaten herşey daha kolaylaşıyor.kendi isimlerinin özellikleriyle uyumlanmışız herbirimiz.ama biz aciziz sanıp debelenip duruyoruz.bunu bulmamız için de aklımızı kullanıp düşünmemiz için ayetlerde uyarılıyoruz.kuantum kuran kitabını okuduğun zaman daha iyi anlayacaksın.
Alt 23-07-2009, 03:24 AM   #184 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
olaya yaklaşımın herzaman ki gibi super.ben de yenilerde öğrendim.şanal beyin kitaplarıyla...ve çevremde gözlemlediklerimle birebir örtüşüyor sadece sen değil.tanrının bizim sevgimize ihtiyacı yok.kendi varlığımızı özümü kabul edip değerimizi bimemiz Tanrıyla yakınlaşmamız demek.çünkü özümüzde ondan bir parça taşıyoruz.kendimizin birer mucize olduğumuzu kabul edersek,aciz olmadığımızı bilirsek zaten herşey daha kolaylaşıyor.kendi isimlerinin özellikleriyle uyumlanmışız herbirimiz.ama biz aciziz sanıp debelenip duruyoruz.bunu bulmamız için de aklımızı kullanıp düşünmemiz için ayetlerde uyarılıyoruz.kuantum kuran kitabını okuduğun zaman daha iyi anlayacaksın.
"Kendi varlığımızı kabul etmek Tanrıyla yakınlaşmak demek" O zaman tanrı biziz. Hayır, tabii ki tanrı biz değiliz. Tanrı var. Şunu söylemek istiyorum. Tanrı biziz çünkü tanrıyla bir bütünüz. Eğer her birimiz özümüzde tanrıdan birer parça taşıyorsak hepimiz tanrıyız. Aramızdaki engel sadece insan suretinde olmamız. Ve bu sureti aradan kaldırırsak tamamen Tanrıya yakın oluruz. Ne olduğumuzu kökten bilirsek bunun bilincine varabiliriz o zaman. Tanrı ve biz= Tanrı Biz etkisiz eleman gibi görünüyoruz çünkü bedenlerimiz etkisiz elemanlar. Bedenlerimize hapsolduğumuz için de fark edemiyoruz değerimizi. Dediğin gibi aciz sanıyoruz kendimizi.
Ne demek istediğini anlıyorum şimdi sudem abla.

Bir de son birkaç gündür şunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Şimdi bunu yazıyorum çünkü biraz daha mantıklı gelmeye başladı bu yazdıklarından sonra.

Hoop arınmada teşekkür ederim, özür dilerim vs diyoruz ya. Kendimizden af diliyoruz. İslamda Elhamdülillah ve Estağfirullah diye iki sözcük var, bildiğiniz gibi. Elhamdülillah, şükürler olsun estağfirullah da affet gibi bişey. (Tam çevirilerini bilmediğim için yarım yamalak yazıyorum. Düzeltirseniz sevinirim.)
Hoop arınma tekniğinde teşekkür ederim, özür dilerim. İslamda da elhamdülillah, estağfirullah. Ne demek istediğimi anlatabildim mi?
Alt 23-07-2009, 03:46 AM   #185 (permalink)
Binbaşı

1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to beholdsudem8 is a splendid one to behold

Alıntı:
"Kendi varlığımızı kabul etmek Tanrıyla yakınlaşmak demek" O zaman tanrı biziz. Hayır, tabii ki tanrı biz değiliz. Tanrı var. Şunu söylemek istiyorum. Tanrı biziz çünkü tanrıyla bir bütünüz. Eğer her birimiz özümüzde tanrıdan birer parça taşıyorsak hepimiz tanrıyız. Aramızdaki engel sadece insan suretinde olmamız. Ve bu sureti aradan kaldırırsak tamamen Tanrıya yakın oluruz. Ne olduğumuzu kökten bilirsek bunun bilincine varabiliriz o zaman. Tanrı ve biz= Tanrı Biz etkisiz eleman gibi görünüyoruz çünkü bedenlerimiz etkisiz elemanlar. Bedenlerimize hapsolduğumuz için de fark edemiyoruz değerimizi. Dediğin gibi aciz sanıyoruz kendimizi.

Bir de son birkaç gündür şunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Şimdi bunu yazıyorum çünkü biraz daha mantıklı gelmeye başladı bu yazdıklarından sonra.

Hoop arınmada teşekkür ederim, özür dilerim vs diyoruz ya. Kendimizden af diliyoruz. İslamda Elhamdülillah ve Estağfirullah diye iki sözcük var, bildiğiniz gibi. Elhamdülillah, şükürler olsun estağfirullah da affet gibi bişey. (Tam çevirilerini bilmediğim için yarım yamalak yazıyorum. Düzeltirseniz sevinirim.)
Hoop arınma tekniğinde teşekkür ederim, özür dilerim. İslamda da elhamdülillah, estağfirullah. Ne demek istediğimi anlatabildim mi?
evet hemen hemen aynı ama onlar çeviri olduğu için birde bu şekilde teknik uygulandığı için olduğu gibi geçirilmiş.orada da kendimizi affetmemiz için yardım istiyoruz yaradandan.biz bütünün parçalarıyız.yani yaradan bize herbirimize kendisinden özellikler vermiş.ilk yaratılış anındaki özümüzü bulmak için çalışıyoruz.bu arınma tekniği de bu yüzden.he şeyi kendimiziçin yapıyoruz.yoksa yaradanın bizeihtiyacı yok.insanlarda birbirine yakın olursa bütünleşme olur.ama egolar kaynaşmmıza engel oluyor.bak bu forumda nsıl herkesbirbirine yardımcı olmaya çalışıyor.hiç kimse meslek, yaş, kariyer gözetmeksizin aynı derecede paylşımlarda bulunuyor.işte bu gün senin huzursuzluğun egonun direnç göstermesi.iyileşmene karşı direniyor.eski halinle kendini güvende hissediyor.sen değişmeye izin ver.değişirsem güvende olurum sevgili egom de...gerçi telkinlerde bunlar fazlasıyla vardır.ben ilk uygulamalarımı olumlamalarla yaptım.çıldırıverektim.hatta isyanlara başladım.ama sonra sakinledim.telkinler daha rahat...
Alt 23-07-2009, 03:52 AM   #186 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:

Tanrı biz değiliz senin de dediğin gibi yanlış anlaşılmasın.o bizim yaratıcımız,biz onun parçalarıyız.hani sabahları aynaya bakıp gözbebeklerine seni seviyorum onaylıyorum olduğum gibi kabul ediyorum diyoruz ya sana yazmıştım, daha önce işte o gözbebeklerimizde Yaradanımızın nuru var,onun için aynada bakıp söylüyoruz.21 gün devam et buna.çok faydasını görürsün.
Alt 24-07-2009, 07:44 PM   #187 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
evet hemen hemen aynı ama onlar çeviri olduğu için birde bu şekilde teknik uygulandığı için olduğu gibi geçirilmiş.orada da kendimizi affetmemiz için yardım istiyoruz yaradandan.biz bütünün parçalarıyız.yani yaradan bize herbirimize kendisinden özellikler vermiş.ilk yaratılış anındaki özümüzü bulmak için çalışıyoruz.bu arınma tekniği de bu yüzden.he şeyi kendimiziçin yapıyoruz.yoksa yaradanın bizeihtiyacı yok.insanlarda birbirine yakın olursa bütünleşme olur.ama egolar kaynaşmmıza engel oluyor.bak bu forumda nsıl herkesbirbirine yardımcı olmaya çalışıyor.hiç kimse meslek, yaş, kariyer gözetmeksizin aynı derecede paylşımlarda bulunuyor.işte bu gün senin huzursuzluğun egonun direnç göstermesi.iyileşmene karşı direniyor.eski halinle kendini güvende hissediyor.sen değişmeye izin ver.değişirsem güvende olurum sevgili egom de...gerçi telkinlerde bunlar fazlasıyla vardır.ben ilk uygulamalarımı olumlamalarla yaptım.çıldırıverektim.hatta isyanlara başladım.ama sonra sakinledim.telkinler daha rahat...
evet. bunu demek istemiştim.

egom çok huzursuzluk çıkarıyor onu dizginlemenin bi yolu olmalı. Ona yeni bir isim vericem.

Ego! Bundan sonra senin adın Uysal.
Alt 24-07-2009, 07:45 PM   #188 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
Tanrı biz değiliz senin de dediğin gibi yanlış anlaşılmasın.o bizim yaratıcımız,biz onun parçalarıyız.hani sabahları aynaya bakıp gözbebeklerine seni seviyorum onaylıyorum olduğum gibi kabul ediyorum diyoruz ya sana yazmıştım, daha önce işte o gözbebeklerimizde Yaradanımızın nuru var,onun için aynada bakıp söylüyoruz.21 gün devam et buna.çok faydasını görürsün.
evet 21 gün devam edicem.
Alt 24-07-2009, 07:47 PM   #189 (permalink)
Üsteğmen

Ego (Güven) Güçlendirici + Suçluluk Duyguları
15 Temmuz 2009: 8 Saat
16 Temmuz 2009: 8 Saat
17 Temmuz 2009: 10 Saat
18 Temmuz 2009: 4 Saat
19 Temmuz 2009: 9 Saat
20 Temmuz 2009: 12 Saat
21 Temmuz 2009: 6 Saat
22 Temmuz 2009: 9 Saat
23 Temmuz 2009: 9 Saat
Alt 27-07-2009, 09:00 PM   #190 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 62
42 Mesajinıza toplam 268 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zivzy is an unknown quantity at this point

Birşeyi merak ediyorum açıkcası.. yanlış anlamayın..

Tanrı yerine neden ALLAH kelimesini kullanmıyorsunuz? Sizin Tanrınız başka biri mi acaba?
zivzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
asiyah'nin, mutasyonu, zihinsel