Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-07-2009, 01:52 AM   #18 (permalink)
salvadore_xp

salvadore_xp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura aboutsalvadore_xp has a spectacular aura about
Standart Cevap: Merhaba yardım eden olurmu?

Mine hanım, öncelikle çok geçmiş olsun.
Özellikle balık hafızası olayı bende de takıntı olmuştu. Ama ilginçtir ki telkinler özellikle epizodik(anısal) hafızama iyi geldi. Siz de deneyin derim.
Gerçekten yaşadıklarınız acı ve unutulması güç olaylar. Bunlar insanın psikolojisini bozuyor ve bilinçaltına silinmesi zor davranışları da bir taraftan işliyor. Terapi size iyi gelir; ama eve kapanma fikriniz sizi uçurum kenarına itmeye devam edecek. Lütfen bu durumda eve kapanmayın. Arkadaşlar edinin, onunla gezin. Ben depresyon hallerimde ısrarla dışarda takılırım. İnanın iyi geliyor. Ne zamn eve kapansam hayata küsüyorum. Balık Hafıza olayına çözüm bulacaksınız. Eve kapanmaktan vazgeçerseniz depresif halden de kurtulacaksınız. Özellikle yalnızlık bence depresyonun temel sebebi oluyor genellikle. Umarım çabuk atlar ve depresif problemlerle değilde kişisel gelişim münasebetiyle açtığınız umut dolu başlıklara da yazılar yazabilirim.
Aslında bu yaşadıklarınız sadece size özel gibi geliyor. Ama 22 y aşında bir genç olarak ben bile ayrılıklarda hayata küsmeyi seçtim. Emin olun da yaşım gereği bir yığın delilik de yaptım. Bunlar geçecek mine hanım. İnanın buna...
salvadore_xp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla