24-07-2009, 01:41 AM
|
#16 (permalink)
|
Tesekkür: 28
67 Mesajinıza toplam 402 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba yardım eden olurmu? Alıntı: enamel Nickli Üyeden Alıntı
sanırım yol gösterecek birine ihtiyacım var beynimde düşümcelerimde olumlu bir şey kalmadı ağzımdan her çıkan kelime negatif kendimi ne kadar zorlasamda olmuyor ama hala kurtarılabilirim umudum var sadece bir destek bir yol gösterici... Teşekkür ederim | ''umudum var!'' demişsiniz ya aslında bu, sizin size olan inancınızın kanıtı ve hiç birşey için geç kalmadığınızında bir kanıtı bence,zor zamanlarda ihtiyacımız olan desteğe zaten sahibiz kendimiz bizim en önemli ve bizi hiç bırakmayan dostumuzdur, biz onu pek önemsemiyoruz bilinçaltını bazen zehirli şeylerle ve hayatımızı ilerde zindan gibi hissedeceğimiz olayları çekmek üzere dolduruyoruz ve temizleyip bakmadığımızdanda birgün bir bakıyoruz ki hiç hoşlanmayacağımız bir durumun içindeyiz oysa bu ,bilinçaltı temizliği gerçekleştirebilsek hislerimizide değiştirebildiğimizi ve değişen hislerle yeni ve asıl istediğimiz şeyleride hayatımıza çekmeye başladığımızı göreceğiz,bence sizde yalnız değilsiniz!kendinize kendi değerinizi hatırlatın,bu zaten bildiğiniz ama hayatın içinde unuttuğunuz birşey sadece yeniden hatırlamaya ihtiyacınız var,hatta hepimizin buna ihtiyacı var! hoşgeldiniz,iyi ki geldiniz :) |
| |