14-08-2009, 01:11 PM
|
#9 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı
bugün sana uzun uzun cevap yazmıştım ama paydos saatiydi ve hadi çıkıyoruz dediler diye aceleden göndermeden sayfayı kapatmışım
...
...
...
iyiniyetlede olsa sana gösterilen başarısız kişilerin örneklerine kulaklarını kapat.. kızıma da söylediğim şey şu ki, SENİN ÖRNEĞİN HENÜZ YAŞANMADI..bunu oluşturacak olan sensin..
içtenlikle paylaştığın için yüreğinden öpüyorum..
sevgilerimle | ne kadar güzel bi cümle bu açıdan hiç bakmamıştım ama insanlar gerçekten etkiliyo mesela okuldan bi hocanın babası hakimmiş ayarlarız filan dedi kendi dershanesine gelmemi söyledi ben merak ettiğim için o dershaneylede görüşmeye gittim ama hiç beğenmedim ve gidip başka bi dershaneye yazıldım. Bide şöyle bi durum var böyle durumlar insanları bağımlı hale getiriyo ben hayatımı kendim kazanmak istiyorum başkalarından medet umarak değil kızın içinde gerçekten çok mutlu oldum sanırım anadolu öğretmen lisesi mezunu ne olmak istior bilmiyorum ama çok güzel bi öğretmen olabilir benim teyzemin kızı mezun olduğu sene atanmıştı ayrıca matematik bölümünden mezun arkadaşlarım var zorluğuna takılıp endişelenmesin her bölüm zor ve orayı kazanan kimse ondan çok daha zeki değil tekrar tebrik ederim ve teşekkürler |
| |