Alıntı:
aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol |
benim tüm çıktığım şahıslar ya birinin tanıdığı ya birinin arkadaşıydı ayşegülll.onlar beni görüp beğenmişlerdir bende olabilir demişimdir.ama bu durumdan artık çok sıkıldım kimsenin bana birisini bulup ayarlamasını istemiyorum.kendim bir erkeği tabiri caizse tavlamak istiyorum.görüntümle barışığım ben.ama o içimdeki olumsuz kız bir erkeğin ilgisini çekmek istediğimde her zaman bunun beni kötü biri yapacağını söyleyip duruyor.duymazdan gelemiyorum.yabancı birinin bana ilgisi karşısında hep aynı buzdan duvarı örüyorum.bunu yaptığımın farkındayım.bilmiyorum belkide hala kendimi sevilmeye layık göremiyorum sanırım.bunun üstüne gitmeliyim.tek başına telkinle olmuyor.telkinlerin hakkını yemiyim bu arada beni oldukça neşeli daha sosyal yaptı.artık topluluk içinde daha rahatım.sınıfta istediğim gibi hocalarla konuşabiliyorum.yabancıların arasında utanıp sıkılmıyorum.
sadece şu değersizlik duygusu hala devam ediyor inceden.aynayla daha çok alıştırma yapmalıyım
kendimi beğendiğimi daha çok söylemeliyim