Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bende geldim hadi bakalım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bende geldim hadi bakalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bende geldim hadi bakalım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2008, 12:31 PM   #161 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart Ynt: bende geldim hadi bakalım

Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem de daha rahat hareket edersin. Demek istediğim buydu...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 12:33 PM   #162 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Tamam işte. Onun değil bu konunun üstüne fazla gitme. Bişeyler yapamamanın verdiği acelecilikle davranıp, bişey yapmış olmak düşüncesiyle hareket edersen, yapmacık bir bir duruma düşebilirsin. Bu da seni üzer. En iyisi, biraz zamana ve tesadüflere bırak. Böylece hem rahatlarsın, hem de daha rahat hareket edersin. Demek istediğim buydu...

söylediğin gerçekten çok mantıklı sanırım şuan birşeyler yapmak için çok sabırsızlanıyorum ve çok kafama takıyorum.biraz daha kafayı takarsam durduk yere tanımadığım birine aşık olucam
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 12:33 PM   #163 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

o zaman bi tavsiyem daha var,gözünde büyütme,büyük bir ihtimalle kendine güvenmiyorsun,o insanı gözünde büyütüyorsun,kendine konsantre ol,ne kadar güzel ve özel bi insan oldugunu düsünmeye başlıyabilrsin.çünkü karşımıdaki insanlar bizim enerjimize göre davranırlar,sen kendini özel hissetmeye başladıkça yani enerjini degiştirdiginde onnda sana bakışı farklı olacaktır
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 12:37 PM   #164 (permalink)
Yüzbaşı

281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

evet ayşegülll kendime güven problemim hala devam ediyor.bu sıkıntının sebebi bu zaten.dediğiniz gibi yapıcam zaten kafaya çok takmayıp oluruna bırakıyım.kendi üstümde telkinlere devam ediyim.inşallah bu sorundan tez zamanda kurtulurum.artık paketlenip önüme sunulmuş sevgili istemiyorum.ben görüp beğenmek uğraşıp almak istiyorum artık
Alt 15-05-2008, 12:43 PM   #165 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 12:53 PM   #166 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Bir de, senin şu an ki durumunun en tehlikeli tarafı şu Özlem. Kafanda büyütüp farklı şeyler hayal ettiğin için bu platonik bir hale dönüşebilir, alışkanlık halini alabilir. Sonunda saplantılı bir hal alıverirse o zaman, gerçeğin dışına çıkmış olursun ki, bu da seni oldukça yorar ve aşk hakkındaki duygu ve düşüncelerini olumsuz bir hale dönüştürüp soğutabilir.... Bu tip düşüncelerden, saplantıya dönüşmeden içinden çıkmak lazım....

Sağlıcakla...

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2008, 01:06 PM   #167 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
aysegülll Nickli Üyeden Alıntı
anahtar kelime (ugraşmak)galiba bu durumu kendine çeken sensin,ugraşmak istiyorsun belki öyle olunca daha kıymetli olacagını düsünüyorsundur.canım ya seni tanımadan ne çok yorum yaptım,ama kendinle çalışmaya devam et,yazarak çalışabilirsin,ne hissediyorsun,ne düşünüyorsun.sadece kendin ol
benim tüm çıktığım şahıslar ya birinin tanıdığı ya birinin arkadaşıydı ayşegülll.onlar beni görüp beğenmişlerdir bende olabilir demişimdir.ama bu durumdan artık çok sıkıldım kimsenin bana birisini bulup ayarlamasını istemiyorum.kendim bir erkeği tabiri caizse tavlamak istiyorum.görüntümle barışığım ben.ama o içimdeki olumsuz kız bir erkeğin ilgisini çekmek istediğimde her zaman bunun beni kötü biri yapacağını söyleyip duruyor.duymazdan gelemiyorum.yabancı birinin bana ilgisi karşısında hep aynı buzdan duvarı örüyorum.bunu yaptığımın farkındayım.bilmiyorum belkide hala kendimi sevilmeye layık göremiyorum sanırım.bunun üstüne gitmeliyim.tek başına telkinle olmuyor.telkinlerin hakkını yemiyim bu arada beni oldukça neşeli daha sosyal yaptı.artık topluluk içinde daha rahatım.sınıfta istediğim gibi hocalarla konuşabiliyorum.yabancıların arasında utanıp sıkılmıyorum.
sadece şu değersizlik duygusu hala devam ediyor inceden.aynayla daha çok alıştırma yapmalıyım kendimi beğendiğimi daha çok söylemeliyim
Alt 15-05-2008, 01:10 PM   #168 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı

Bir de, senin şu an ki durumunun en tehlikeli tarafı şu Özlem. Kafanda büyütüp farklı şeyler hayal ettiğin için bu platonik bir hale dönüşebilir, alışkanlık halini alabilir. Sonunda saplantılı bir hal alıverirse o zaman, gerçeğin dışına çıkmış olursun ki, bu da seni oldukça yorar ve aşk hakkındaki duygu ve düşüncelerini olumsuz bir hale dönüştürüp soğutabilir.... Bu tip düşüncelerden, saplantıya dönüşmeden içinden çıkmak lazım....

Sağlıcakla...

evet mehmet bu saplantılı platonik kalmayı zamanında başarmıştım.tam 2 yıl boyunca telkinlerden önce tabi hala o anlarımı düşündükçe çok gülüyorum kendime.iki koca yıl sana hiç değer vermeyen adamın peşinden gidilir mi o zaman için gidilirdi.ama şimdi öyle değilim allaha şükür.ama şuan için onu kafama taktığım bir gerçek.onu rahat bırakıp kendime dönmeliyim
Alt 15-05-2008, 02:00 PM   #169 (permalink)
Yüzbaşı

bu arada bana yazan yazmayan , bakan bakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.keyfim yerine geldi sayenizde bymehmet,ayşegülll,agresif , melodis,mümin okan bunlar size 
Alt 15-05-2008, 02:08 PM   #170 (permalink)
Mustang
Guest

Canım Özlem'ciğim hayata senden değerli kimse yok canım aşklar biter insanlar gider ama biz sadece kendimizle kalırız.Kendini tanımayan insanlar başkalarından medet umar .Canım ben 44 yaşında kendiyle yeni tanışan bir insan olarak sana bunları söylüyorum .Bende kendimi tanımak için başkalarının sözlerini sanki herkes doğruyu söylüyormuş gibi kafama çok takar kendimi başkalarının söyledikleri gibi davranmaya zorlardım.Ama içimdeki ben çoğu zaman karşı çıkardı .Çünki ben onların istedikleri insandeğildim.Bu siteye girdikten sonra öğrendiğim tekniklerle kendimi tanımaya başladım ve içimdeki beni çok yalnız bıraktığımı gördüm.Şimdi telafi zamanı bakalım daha neler yapacağız.Sizler daha çok gençsiniz hayatınıza çok şeyler kata bilirsiniz.Ben eft deepeat sedona yöntemlerini deniyorum sanada tavsiye ederim.

Bookmarks