Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-05-2008, 04:19 PM   #16 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim

bende kısa bir süre önce sevgilimden ayrıldım canının ne kadar yandığını trahmin edebiliyorum.üstelik kararı vermek zorunda olan bendim aramızdaki denge kurulamıyordu ve gittikçe kendimi daha değersiz hissediyordum verğim değer destek ve paylaştığım kadar paylaşımı yaşayamıyordum.ben derdini paylaşıyordum fakat benım bı sıkıntım olduğunda benden kaçıyordu bunu kendiside itiraf etti.ben onun için kendi değimiyle esas kızdım (mükemel eştim) benle alakalı sorunu yoktu ama benım onunla sorunum vardı... keşke o bırakıp gitseydi inan bu kadar acı olmazdı.çünkü yaşayan bir şeyi kesip atmak daha zor.eğer o gittiyse bil ki sende olanı görememiş.bilki doğru kişi değil. birde şu yönden bak senden ayrıldıysa artık senle mutlu olamıyor demektir senin yanında mutlu olamayan insan zaten senide mutlu edemez.mücadela etme inan sana arkads tavsiyesi birşey olmuyorsa ısrar etmeyeceksin.üstelik ben başka kız olayınada pek inanmıyorum bende aldatıldım ama hiç o kız benım elimden aldı diye düşünmedim..çünkü sevgilim bemimse zaten kimse onu benden alamaz. ben birisiyle beraberken banada ilgi gösterenler oluyor ama kimse benı kandırmıyor kandıramıyor.ben istersem kanıyorum.bırak sana bakan değil seni gören gözler seni bulsun..hayat bir satranç oyunu gibi piyonu yedirdiğin için üzülme belki o piyonun açtığı yer sayesınde belkı hayatı mat edeceksin
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla