25-05-2008, 03:45 PM
|
#15 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Geçmişte yaşadığım olayların etkisinden telkinler ile kurtulabilir miyim ben de seni çok iyi anlıyorum benzer şeyi ben de yaşadım,ve buna ek olarak o insanın o kızla evlendiğine sırf şahit olmamak için işimden istifa ettim.yaşadığım sorunlar yüzünden onunla aynı ortamda çalışamz hale gelmiştim..o ise pişkin pişkin en ufak sucluluk hissetmeden hem işine hem kızla hayatına devam ediyor..olan bize oluyor..ne oldu ben şimdi zor durumdayım,ben maddi sıkıntıdayım,ben kendi ellerimle işime son vermek zorunda kaldım,ben kendi psikolojimle aylardır ugrasıyorum..Sadece Allaha havale et fatoş..Allah herkese hakettiğini versin.Allah yaşadıklarıma şahit diyorum,kalbim temiz biliyorum.Allaha çok şükür ki içimizde sevgi ,iyiniyet hala var.İnşallah çok güzel günler bizim olacak,tünelin ucundaki ışığa biran önce kavuşmak dileğiyle..Fatoş ayrıca siteyi gercekten iyi incele canım,çok faydalı şeyler bulacaksın..İnan bu site ile tanışmadan önceki ben ve şimdiki ben arasında çok fark var,bunu kalbimde hissediyorum..burada çok güzel arkaaşlar tanıyacaksın,sen de değiştiğine şahit olacaksın..Kendine izin ver,zaman tanı ve gercekten forumdaki faydalı bilgileri oku arkadaşım
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |