Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 10:07 AM   #17 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: Geçmiş valizini boşaltmak yeni yolculuklara hazırlıktır.

Alıntı:
valan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çok doğru da ya o geçmişle her gün farklı farklı yaşıyorsanız unutmanıza fırsat verilmiyorsa o zaman ne yapılacak. affediyorsun bağışlıyorsun tamam artık güvenmek istiyorum, unutmak istiyorum, yeni gün yeni şeyler getirsin ama yok olmuyor kişinin tek başına başarması mümkün değil. Eşini, sevgilini bırakırsın ailene, arkadaşına sınır koyarsın çocuğuna söz konusu olduğunda elin kolun bağlı kalıyor. atsan atılmaz satsan satılmaz misali. değiştiremediklerimize SABIR SABIR YA SABIR
ah işte bu noktada yarama tuz basıldı diyebilirim...
evet haklısın..geçmişte karşımıza çıkmış olan ancak bugün hayatımızda olmayan kişiler için affetmek daha kolay..
mesela insan ilkokuldaki belki de lisedeki ona kötü davranan okul arkadaşlarını affedebiliyor..çünkü şu an hayatımızda onların yeri yok ve tekrar görme ihtimalimiz de oldukça az...

ama iş aile fertleri olunca gerçekten bu durum çok çok zor...hele de bugüne kadar tutumları değişmediyse ve aynen devam ediyorsa..
belki de artarak devam ediyorsa......seni çok iyi anlıyorum....benim de yanıbaşımda böyle bir örnek olarak babam var...
geçmişte yaptıklarını affetsem bile geldi geçti desem bile...bugün hala benzer tutumları sergilediğini gördükçe insanın affetme ve sevme isteği azalıyor...tam sevicek gibi oluyorum...mesela bir süre iyi oluyoruz sonra hepsini yıkacak bir davranış sergiliyor hem de geçmiştekinin benzeri bir şekilde...ve o güne kadar biriktirdiğim sevme affetme çabam bir anda buhar olup gidiyor...

ben bu konuda son çare olarak telkin listesine "koruma kalkanı" ekleyeceğim sanırım....dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz...
bari kendimi koruyayım...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla