| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Geçmiş valizini boşaltmak yeni yolculuklara hazırlıktır.Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Geçmiş valizini boşaltmak yeni yolculuklara hazırlıktır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Nills7 Nickli Üyeden Alıntı KARTALIN YEN IDEN DOĞUŞU! Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40'a ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
uzun yasadıklarını bılıyordum ama bunu daha yenı duydum gercekten cok ılgınç ama su ankı halımı karatalınkıne benzettım aslında bu sıteden faydalanmaya calısan herkes bence birer kartal.... ....... ![]() .. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkesin bi yolu var, ben şöle yaptım.. beyin sandığımı açtım bi gün ortaya.. içini boşalttım ne var ne yoksaaa..öle çok şey biriktimişimki gerekli gereksiz... döktüm he rbirini, savurdum dört bi yana.. sonra yeniden yerleştirmeye başladım. en alta atmaya kıyamadığım anılarımdan beni mutsuz edenleri koydum.. derin izler bıraktıklarından hayatımda çıkaramadım. ama ulaşmamda güç olsun istedim. sonra bi üste yine atmaya kıyamadığım hatıralarımı koydum. seçtim ama içlerinden tek tek.. değerlileri aldım önce. sırayla doldurmaya başladım sandığımı önemine göre.. çocuğumu, ailemi, kendimi ve dostlarımı yerleştirdim.. en üste umutlarımı ,beklentileerimi koydum. çok doldurmadım sandığı çünki daha unuttuğum yeniden hatırlamak istediğim tekrar yaşamak istediğim duygularımı koyacağım yeri geldikçe. aşk gibi misal..:) kapağını özenle kapadım sandığımın..üstünede bi lavanta iliştirdim... sevgiyle kalın. ayşe.
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() geçmiş geçmiştir ama gelip geçerken sana ne bıraktığı ve ne aldığını belli etmeden geçmiştir dusun
__________________ http://media3.guzer.com/pictures/homers_brain.jpg |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: uşak
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hepinizin ağzına yüreğine ve yazan ellerine sağlık. aslında bizleri burda buluşturan şeyler yazdıklarınız.geçmişimiz bizi bırakmayan bırakmaya çalıştıkça tekrar hatırlanan yada benim hayatımda olduğu gibi başka kişi ve yerlerde özünde aynı olayları yaşayıp durmak...farketmeye başladığımdan beri 5 yıl geçti...ne zorlu bir yol bu ne zor değiştirmek..birini değiştiriyorsun bir başkası çıkıyor karşına..bazen nasıl yaptım bunları nasıl doldurdum bilinçaltımı bu olumsuzluklarla diyorum ...herşeye rağmen ben değişime karar verdim... ilk önce herkesi affettim (hala uğraşıyorum hatırladıkça) sonra korkularım anlatamam ne çok korkum varmış.ben korkusuz sanırdım oysa kendimi..ve ben artık hayata evet demek istiyorum.geçmişi bırakmadan yada şöyle söyleyeyim geçmişteki yaşananlar sonucu aldığımız kararları değiştirmedikten sonra bu mümkün değil oysa...anılar yaşananlar hep orda kalacak silinmeyecek sadece o olaylar karşısındaki hislerimiz değişecek,kararlarımız değişecek....ben yolun sonuna geldim. herkese değişim yolunda başarılar dilerim . sevgiler
__________________ Gerçek sevgi koşulsuzdur.<br />Sessizdir.<br />Kendini ortalarda ilân etmez.<br />Gösterişsizdir.<br />Sevgi izin vermektir.<br />Olanı olduğu gibi kabul etmektir.<br />O öyle güzel diyebilmektir...” |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() birçoğumuz gibi ben de bu konudan muzdaribim...geçmişle ilgili olan anılar ister iyi olsun ister kötü olsun farketmez, iyiyi de kötüyü de bırakamamak insana acı veriyor...mesela geçmişteki güzel günlerimizi düşünerek bugünümüzü zehir edebiliyoruz ve bugünlerin neden o günlere benzemediğinden yakınıyoruz.. (örneğin 30 lu yaşlarda olup lise yıllarının özlemini çekmek gibi) ve aynı şekilde geçmişimizdeki kötü dönemleri düşünerek de bugünü zehir ediyoruz.. kısacası geçmişin iyisi de kötüsü de bugünümüzü zehir ediyor...bunu kabul etmek lazım bi kere... ama şunu da unutmamak lazım...geçmişte yaşadıklarımız bugünkü bizi oluşturdu...en azından bu sebep bile geçmişe düşman gözüyle bakmamızı engeller...geçmişe düşman değil dost gözüyle bakalım ancak geçmişi sığınağımız olarak görmeyelim... geçmişin yükünden kurtulmak için aklıma şöyle bir fikir geldi ve sizinle de paylaşayım... mesela elimize bir kağıt kalem alıp geçmişimizde kızgınlık,kırgınlık, üzgünlük,kıskançlık...(başka aklınıza ne gelirse) kötü duygular hissettirmiş olan bütün kişilerin adlarını yazıp.... sonra o isimlerin karşısına niçin bu kişilere karşı bu hisleri hissettiğimizin ayrıntılı olarak nedenlerini yazmalı.... ve son aşama olarak da bize kötü duygular yaşatan bu şahısların isimlerini tek tek ele alarak onların haklı olabileceği nedenleri düşünerek bulmaya çalışıp yazmalı...(mutlaka ki onların da geçerli sebepleri vardır) belki o günün şartları onun öyle davranmasını gerektiriyordu...belki ne yaptığının farkına varabilecek bilince veya farkındalığa sahip değildi....vesaire vesaire.....biz bile çoğu zaman bazı şeylere "bugünkü aklım olsa bunu böyle yapmazdım" demiyormuyuz belki o kişi bugün karşınıza çıksa ve bugünkü aklı olsa size o kötü hisleri yaşamanıza neden olacak şeyleri yapmazdı... sonra haklı oldukları nedenleri gördükçe onları affetmemiz de kolaylaşır.. sonra da bütün yazılanlar bitince kağıdı istediğimiz şekilde imha ederiz...ister yırtarak ister yakarak....nasıl olursa artık... bu uygulamayı kendi kafamdan uydurdum ama faydalı olacağını sanıyorum...boş bir vaktimde deneyeceğim :) |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 4
2 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok doğru da ya o geçmişle her gün farklı farklı yaşıyorsanız unutmanıza fırsat verilmiyorsa o zaman ne yapılacak. affediyorsun bağışlıyorsun tamam artık güvenmek istiyorum, unutmak istiyorum, yeni gün yeni şeyler getirsin ama yok olmuyor kişinin tek başına başarması mümkün değil. Eşini, sevgilini bırakırsın ailene, arkadaşına sınır koyarsın çocuğuna söz konusu olduğunda elin kolun bağlı kalıyor. atsan atılmaz satsan satılmaz misali. değiştiremediklerimize SABIR SABIR YA SABIR |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
evet haklısın..geçmişte karşımıza çıkmış olan ancak bugün hayatımızda olmayan kişiler için affetmek daha kolay.. mesela insan ilkokuldaki belki de lisedeki ona kötü davranan okul arkadaşlarını affedebiliyor..çünkü şu an hayatımızda onların yeri yok ve tekrar görme ihtimalimiz de oldukça az... ama iş aile fertleri olunca gerçekten bu durum çok çok zor...hele de bugüne kadar tutumları değişmediyse ve aynen devam ediyorsa.. belki de artarak devam ediyorsa......seni çok iyi anlıyorum....benim de yanıbaşımda böyle bir örnek olarak babam var... geçmişte yaptıklarını affetsem bile geldi geçti desem bile...bugün hala benzer tutumları sergilediğini gördükçe insanın affetme ve sevme isteği azalıyor...tam sevicek gibi oluyorum...mesela bir süre iyi oluyoruz sonra hepsini yıkacak bir davranış sergiliyor hem de geçmiştekinin benzeri bir şekilde...ve o güne kadar biriktirdiğim sevme affetme çabam bir anda buhar olup gidiyor... ben bu konuda son çare olarak telkin listesine "koruma kalkanı" ekleyeceğim sanırım....dediğin gibi atsan atılmaz satsan satılmaz... bari kendimi koruyayım... | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Geçmiş valizini boşaltmak yeni yolculuklara hazırlıktır. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Nills7 Nickli Üyeden Alıntı KARTALIN YEN IDEN DOĞUŞU! Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır. Kartalın yaşı 40'a ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi