Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2009, 08:15 PM   #3 (permalink)
OPTİMİS
Teğmen

Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OPTİMİS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN

Alıntı:
dodotanya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmişi affetme noktası çok önemli cidden ama bunu hissederek yapmak lazım mıışşş :) ben beceremiyorum bir türlü orası ayrı
Sevgili kardeşim!
Hissederek yapmak inkar edilmez bir şart velakin;
Hissetme bilinç altına öğretile bilir.
Sabah daimi kalktığın zamandan 10 dakika önce uyanmayı başarabilir ve uyandıktan sonra kalkmadan aşağıda anlatacağım telkinleri on dakika boyunca kendine tekrarlaya bilirsan sanırım bilinç altın kendini sevmeyi/kendine saygı duymayı-Kendini affetmeyi ve başkalarını affetmeyi,yaşamı olduğu gibi kabul edip sevmeyi öğrene bilir.Bu işlemi uyumak için yattığındada uyuyana kadar devam ettirirsen kendin için uzak gördüğün inanarak affetmeyi başarırsın sanırım.
''Kendimi affediyorum-Olduğum gibi kendimi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Geçmişi bağışlıyorum-Olduğu gibi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Kalbimden SEVGİ YOLUNU izleyebilmem için rehberlik yapmasını istiyorum.Teşekkür ederim.''
Başlangıç olarak yukardaki telkinler/olumlamalar sizi esnekliğe,töleransa ve nihayetindede affa götürecektir.Sektirmeden 21 gün bunları uygulamayı disiplinli bir şekilde yaparsan bir başlangıca imza atmış olursun.
Esenlikler dilerim.
OPTİMİS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla