ŞİŞEDEKİ CİNSerbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar ŞİŞEDEKİ CİN Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kişinin kendisine karşı DÜRÜST ve açık olması olmazsa olmaz kişilik erdemlerinden biridir!
Her gün altmış bin düşünce üşüşür kafamızın içine.
Bunların hangisinin önemli olduğu,önemliliğinin kişiye,yakın çevresine ve evrene ne gibi yarar/zarar getireceği konusunda net olabilmesi,kendisine küçük mazeretlerle hile yapmamasına yani ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi |
|
16-08-2009, 03:39 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,922
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| ŞİŞEDEKİ CİN Kişinin kendisine karşı DÜRÜST ve açık olması olmazsa olmaz kişilik erdemlerinden biridir!
Her gün altmış bin düşünce üşüşür kafamızın içine.
Bunların hangisinin önemli olduğu,önemliliğinin kişiye,yakın çevresine ve evrene ne gibi yarar/zarar getireceği konusunda net olabilmesi,kendisine küçük mazeretlerle hile yapmamasına yani dürüst olmasına,açık olmasına bağlıdır.
Statü, makam, cüsse, rütpe ürkeği, zenginlerden, bilgililerden/bilgiden tırsan-yaltaklanan açıkçası yaşamdan TAD alabilme yeteneksizi, korkuların kölesi, rakip olma özürlüsü, varla yok arası, ağlak, karşısındakinin gözündeki saman çöpünü gören, velakin kendi gözündeki merteği görmeyen, iyinin kıymetini bilmeyen, kendince/çıkarlarınca kötü olanı abartan, beğeni-beklenti ve kararlarındaki zikzağı ezginliğine bağlayan, fantazilerinde ve kimsenin görmediği/bilmediği zamanlarda katiyen utanmazken mahcup rolü oynayan, hayallerinde bile zorda kalmamak için kaytaran kısacası kendisine de kaypak ben-i âdem masal bu ya gün gelmiş şişe cininin sahibi olmuş.
Işıldayan yüzünü her gördüğümde kahrımdan karardığım, keyfli ve neşeli halinden tiksindiğim, benim gibi baldırı çıplakken yüzü de gönlü de güldüğü için kıl olduğum komşumda benim gibi kararsın.
Eşek sırtında dağlardan odun getirip satarken şimdi yakacak deposu sahibi olan kaynım,benim gibi kış aylarında yakacak bulamasın.
Her gördüğümde ağzımın sularını akıtan, güzelliği emsalsiz maharetli, merhametli karısı onu terk etsin ki dayımın oğlu da bana dönsün dilekleri CİNİin gönüllü, dönmemek üzere şişeye hapsolmasına yetmiştir.
O gün bu gündür fitne-fesat, tembel ve kıskanç, kaypak-hilekar ne kadar arızalı kişilik varsa sihirden mahrum kalmış.
Bilinç ve bilinçaltı kara tahta gibidir, üzerine tebeşirle kolayca yazıla bildiği gibi, silgiylede aynı kolaylıkta temizlenir.
Dünü, dünde olanları, yaşananları-dayatılanları, ezberletilenleri yazdığınız kara tahtada yer kalmayacaktır.
Yer kalmayan, yeni bilgiler için kullanılmayan tahtanın başında ne kadar dursanız da,yeni bilgiler edinemez, sınıf atlayamaz,kırık not almaktan kurtulamaz,mutsuzluk ve bilgisizlik abidesi olmanızdan dolayı şikayette bulunamazsınız.
Ruhunuzu temizlemek için önce NİYET kararlılığı gerekli, sonra mucize SİLGİ affetmeyi içselleştirmeniz ve hayatınıza, dilinize, gönlünüze katmanız gerek.
Yer açıldıkça, karmaşa sona erdikçe, toz duman dağıldıkça kendinizle, çevrenizle ve yaşamla barışmayı öğrenirsiniz.
Bilinçle bilinçaltı aynı arabaya koşulu iki at gibidir. Uyum/ahenk sorunu olmayan, korku-vesvese-fesat-kıskançlık-aşağılık kompleksi-suçluluk duygusu-TEMBELLİK-tereddüt tohumları bulunmayan bilinç-bilinçaltı, İnsanın yaşamını güzelleştirir, ufkunu geliştirir.
Duygularınıza vücudunuzdaki kiri temizlemekte gösterdiğiniz özen kadar ihtimam gösterir, temizler-arındırırsanız, kirlerin altından EVRENİN bahşettiği sonsuz sınırsız güzelliklerin hayatınıza katıldığını hayretle görürsünüz.
Yıkanın-arının göreceksiniz herkes kadar cesursunuz, herkes kadar yeteneklisiniz.
Şişe cini sihriyle iyiyi, güzeli elbet bir gün yaşayacağını sanıp, bu günü için bir şeyler yapmayanların yarınları bugünlerinden de beter olacaktır unutmayın!
Telaş, fazladan alınganlık, çevreyi potansiyel suçlu ilan etmek, çözmek yerine çürümeye terk etmek, aydınlanmak yerine MIŞ gibi yapmak, şimdiki büyük olduğunu sandığınız sorunlarınızı katlayacaktır.
Şişedeki cinin SİHRİ sizde,ruhunuzu samimiyetle ovuşturun!!! Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
07-10-2009, 07:37 PM
|
#2 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN geçmişi affetme noktası çok önemli cidden ama bunu hissederek yapmak lazım mıışşş :) ben beceremiyorum bir türlü orası ayrı | Offline
| |
19-10-2009, 08:15 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
131 Mesajinıza toplam 603 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Alıntı: dodotanya Nickli Üyeden Alıntı
geçmişi affetme noktası çok önemli cidden ama bunu hissederek yapmak lazım mıışşş :) ben beceremiyorum bir türlü orası ayrı | Sevgili kardeşim!
Hissederek yapmak inkar edilmez bir şart velakin;
Hissetme bilinç altına öğretile bilir.
Sabah daimi kalktığın zamandan 10 dakika önce uyanmayı başarabilir ve uyandıktan sonra kalkmadan aşağıda anlatacağım telkinleri on dakika boyunca kendine tekrarlaya bilirsan sanırım bilinç altın kendini sevmeyi/kendine saygı duymayı-Kendini affetmeyi ve başkalarını affetmeyi,yaşamı olduğu gibi kabul edip sevmeyi öğrene bilir.Bu işlemi uyumak için yattığındada uyuyana kadar devam ettirirsen kendin için uzak gördüğün inanarak affetmeyi başarırsın sanırım.
''Kendimi affediyorum-Olduğum gibi kendimi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Geçmişi bağışlıyorum-Olduğu gibi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Kalbimden SEVGİ YOLUNU izleyebilmem için rehberlik yapmasını istiyorum.Teşekkür ederim.''
Başlangıç olarak yukardaki telkinler/olumlamalar sizi esnekliğe,töleransa ve nihayetindede affa götürecektir.Sektirmeden 21 gün bunları uygulamayı disiplinli bir şekilde yaparsan bir başlangıca imza atmış olursun.
Esenlikler dilerim. | Offline
| |
19-10-2009, 08:40 PM
|
#4 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim!
Hissederek yapmak inkar edilmez bir şart velakin;
Hissetme bilinç altına öğretile bilir.
Sabah daimi kalktığın zamandan 10 dakika önce uyanmayı başarabilir ve uyandıktan sonra kalkmadan aşağıda anlatacağım telkinleri on dakika boyunca kendine tekrarlaya bilirsan sanırım bilinç altın kendini sevmeyi/kendine saygı duymayı-Kendini affetmeyi ve başkalarını affetmeyi,yaşamı olduğu gibi kabul edip sevmeyi öğrene bilir.Bu işlemi uyumak için yattığındada uyuyana kadar devam ettirirsen kendin için uzak gördüğün inanarak affetmeyi başarırsın sanırım.
''Kendimi affediyorum-Olduğum gibi kendimi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Geçmişi bağışlıyorum-Olduğu gibi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Kalbimden SEVGİ YOLUNU izleyebilmem için rehberlik yapmasını istiyorum.Teşekkür ederim.''
Başlangıç olarak yukardaki telkinler/olumlamalar sizi esnekliğe,töleransa ve nihayetindede affa götürecektir.Sektirmeden 21 gün bunları uygulamayı disiplinli bir şekilde yaparsan bir başlangıca imza atmış olursun.
Esenlikler dilerim. | çok güzel cevabınız için teşekkürler | Offline
| |
20-10-2009, 12:02 AM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Alıntı: aybükem Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel cevabınız için teşekkürler | Ben sizin inceliğinize teşekkür ederim. | Offline
| |
04-02-2011, 12:30 AM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Ovalanacak CİNİ olanlar,ovalanacak neyi olduğunu bilmeyenler; AFFETMEK yoksa sihirde yok. | Offline
| |
04-02-2011, 02:00 PM
|
#7 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Alıntı: dodotanya Nickli Üyeden Alıntı
geçmişi affetme noktası çok önemli cidden ama bunu hissederek yapmak lazım mıışşş :) ben beceremiyorum bir türlü orası ayrı | Sevgili Dodotanya, Sana affetme konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim elimden geldiğince. Bana istediğin zaman yazabilir ya da Bugün Affediyorum kısmına not bırakabilirsin. Sevgilerimle
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
04-02-2011, 06:06 PM
|
#8 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Harikaydı gerçekten. Hiç bu konuyu şişedeki cin boyutunda düşünmemiştim. Ama çok haklısınız. Çok doğru. İçindeki karanlıkla ancak karanlık sokaklarda kaybolur insanlar.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| | |