19-10-2009, 08:40 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Üyelik tarihi: Oct 2009 Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞİŞEDEKİ CİN Alıntı: OPTİMİS Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili kardeşim!
Hissederek yapmak inkar edilmez bir şart velakin;
Hissetme bilinç altına öğretile bilir.
Sabah daimi kalktığın zamandan 10 dakika önce uyanmayı başarabilir ve uyandıktan sonra kalkmadan aşağıda anlatacağım telkinleri on dakika boyunca kendine tekrarlaya bilirsan sanırım bilinç altın kendini sevmeyi/kendine saygı duymayı-Kendini affetmeyi ve başkalarını affetmeyi,yaşamı olduğu gibi kabul edip sevmeyi öğrene bilir.Bu işlemi uyumak için yattığındada uyuyana kadar devam ettirirsen kendin için uzak gördüğün inanarak affetmeyi başarırsın sanırım.
''Kendimi affediyorum-Olduğum gibi kendimi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Geçmişi bağışlıyorum-Olduğu gibi kabul ediyor,ONAYLIYOR,seviyor ve tüm sevgimle/tüm kalbimle ÖZGÜR bırakıyorum.Teşekkür ederim''
''Kalbimden SEVGİ YOLUNU izleyebilmem için rehberlik yapmasını istiyorum.Teşekkür ederim.''
Başlangıç olarak yukardaki telkinler/olumlamalar sizi esnekliğe,töleransa ve nihayetindede affa götürecektir.Sektirmeden 21 gün bunları uygulamayı disiplinli bir şekilde yaparsan bir başlangıca imza atmış olursun.
Esenlikler dilerim. | çok güzel cevabınız için teşekkürler |
Offline
| |