Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-10-2009, 08:53 AM   #27 (permalink)
öğrenci21
Teğmen

öğrenci21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 43
22 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
öğrenci21 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ben hala erteliyorum...?!

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet haklısın :) aslında siteye senin dediğin gibi daha fazla aktif katılım olsa birçok kişinin hayatı daha olumlu yönde değişebilir..
ve belki de böyle birşeye bizim herhangi bir cümlemiz hatta kelimemiz bile sebep olabilir...
o yüzden buraya yazılan her kelimeye değer vermeye çalışıyorum ve sitenin herbölümünü elimden geldiği kadar baştan sona okumaya çalışıyorum... :) :)

ama sanırım bazı insanlar telkinlerden verim aldıktan sonra siteye katılımı...yani yazmayı kesiyorlar...öyle anlaşılıyor..
ha şimdi denebilirki aşamalar gelişmeler günlüklere yazılıyor denebilir..ama herkesin günlüğünü tek tek takip etmek zor olabiliyor..
daha çok kişinin mesajıyla katıldığı daha genel konularda deneyimler ve sonuçlar daha çok kişinin gözünde olup kolayca farkediliyor gibi geliyor bana...
bahse varım ki ben ertelemeyle ilgili gelişmelerimi günlük kısmıma yazsaydım kaç kişi bu konudan muzdarip olduğumu bilmeyecekti :)

evet kesinlikle katılıyorum size bu şekilde kendisi gibi olan insanlarla daha çabuk iletişime geçilebiliyor ama açıkçası bende günlükleri okumuyorum yorum daha ilgi çekici geliyor
kendinde lumlu yönde ciddi gelişmeler görenler o konuyla ilgili mesela erteleme problemimi var ama bu problemini çözdü şu an bizim yazdığımız alanda ya bir konu açarak yada yorum yazarak bildirebilir ve eminim daha çok kişiye ulaşır ;)
öğrenci21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla