Ynt: DNA İNTERNET GÖREVİ GÖRÜYOR BAZI DNA DENEYLERİ
Birinci deneyi Amerikan ordusu yürütmüs.
Önce bir miktar DNA elde etmek için gönüllülerden lökosit yani beyaz kan hücreleri toplanmis ve elektriksel degisimlerinin ölçülebilmesi amaciyla da kaplara yerlestirilmis. Gönüllü denek bir odaya konmus. Burada, farkli duygular olusmasina sebep olan video görüntüleri seyrettirilerek duygusal uyaranlara tabi tutulmus. Gönüllünün kaba konmus DNA'si ayni bina içinde farkli bir odaya konmus. Hem gönüllü hem de onun ayri kaptaki DNA'si gözlenmis. Gönüllü duygusal inis ve çikislar sergiledikçe (ki burada elektriksel tepkileri ölçülüyormuş) DNA'da da tam ayni anda birebir es tepkiler gözlenmis. Ne geride kalma ne de naklolma zamanina bagli gecikmeler söz konusu. DNA sarmallarinda inis ve çikislar gönüllünün duygusal inis ve çikislarina tamamen uyuyormus.
Ordu, bu sefer gönüllüyü DNA'sindan uzaklastirdiklarinda ayni sonuçlarin alinip alinamayacagini görmek istemis. DNA ile gönüllüyü birbirlerinden 75 km kadar uzaga ayirmislar ama yine ayni sonuçlarla karsilasmislar. Zamana bagli hiçbir gecikme veya ileride olma söz konusu olmamis.
Teoriye göre, canli hücreler bilinmeyen bir enerji formu araciligiyla iletisim kurmaktadir. Bu enerji ne zaman ne de mekandan etkileniyor. Mekana bagli olmayan, her yerde her an var olan bir enerji türü bu.
Ikinci deney ise Kalp Matematigi Enstitüsü tarafindan yapilmis. Bu deney, sarbon korkusuyla direkt baglantili olan bir deneydir.
Deneyde insan plazentasindan alinmis bir miktar DNA (en saf, bozulmamis DNA formu) bir kaba konmus. Bu sayede DNA'daki degisimler ölçülebilmektedir. DNA'larin bulundugu 28 ufak sise, herkese birer tane olmak üzere 28 egitimli arastirmaciya dagitilmis. Her arastirmaci duygularin nasil üretilebilecegi konusunda egitime tabi tutulmuşlar. Ayrica her birinin de güçlü duygulari vardi. Bu deneyde, DNA'nin seklinin, arastirmacilarin duygularina bagli olarak degistigi görülmüş.
1. Arastirmacilar sükür, sevgi ve deger bilme duygulari yasadiginda DNA sakinlesme tepkisi göstermiş ve sarmallar gevsemiş, DNA'nin uzunlugu artmış.
2. Arastirmacilar nefret, korku, sinirlilik veya stres yasadiklarinda DNA büzülme tepkisi göstermiş. Boyu kisalmış ve DNA kodlarindan çogu kendisini kapatmış.
Eger negatif duygular yasarken içine kapanip kendinizi kapattiginizi hissettiyseniz, bilin ki bedeniniz de kendisini kapatmistir. Arastirmacilar sevgiyi, mutlulugu, sükür duygusunu ve minettarligi yasadiklarinda DNA kodlarinin kapanmasi tersine dönmüs ve kodlar yeniden açilmistir. Bu deney HIV pozitif hastalarini test etmede de kullanildi. Sevgi, sükran ve minettarlik duygularinin, bu duygular olmadiginda var olankinden 300000 kat daha büyük bir direnç yarattigi kesfedilmistir. Bu yüzden ne kadar belali virüs veya bakteri çevrede gezinirse gezinsin, sevgi, mutluluk, sükür ve deger bilme duygularinizi koruyun.
Her gün mutlu olacak bir sey bulun. Mümkünse her saat, her an. Birkaç dakikaligina bile olsa da. Sahip olabileceginiz en kolay ve en iyi korunma şekli budur.
Posted by Angie |