Konu
:
Sadece İyi Olmak Yetmiyor
Tekil Mesaj gösterimi
31-05-2008, 10:24 PM
#
3
(
permalink
)
meryemi
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Ynt: Sadece İyi Olmak Yetmiyor
Alıntı:
burcu-tkn
Nickli Üyeden Alıntı
çok hoş bi yazı 44..ben kendime hep kötü şeyler aklıma geldiğimde sorgulamak için sorarım..niye bunlar başına geliyor?nasıl bir insansın ki kızm?hep sana hep sana... sen kötüsün ki bunlar başına geliyor diye..ama düşündümde aslında başıma çok iyi şeyler geldiğinde bunu sormalıyım..beynimi nasıl da yanlış kodluyormuşum..burası olmasa daha kimbilir nasıl kırıp dökecektim hayatımı ruhum duymadan
dusun hep sana hep sana demesem de ona yakın'hep böyle şeyler seni bulur' derim bende yani derdim(artık)
ama herkesin suçlanıyo olmam kendimden şüphe etmeme sebep olurdu.. ayı sana olan gibi bende ben kötü biriyim ki böyle oluyor der(im)
DİM
TEBRİK EDERİM SENİ
bunun farkına varmışsın.. burası güzel yaa gerçekten... burası bence kurumlaşıp okullarda da hizmet vermeli.. derslerde dinletilmeli, kişisel gelişim dersleri verilmeli vs.. gönüllüleri dışarıda da çoktur....
Açık Profil bilgileri
meryemi nickli üyeye özel mesaj gönderin
meryemi - Daha fazla Mesajını bul