Merhaba Arkadaşlar bir konuda size danışmak istiyorum yardımcı olursanız menmun olurum :
Sorunumu ilk baştan anlatmaya başlayayim ben ilk okulu bitirdikten sonra hangi liseye yani hangi mesleği yapacağıma karasız kalmıştım. Ama şuda bir gerçekki ben genelde bilgisayar tamiratı ve bilgisayar yazılımlarına meyilliydim ve anlıyordum da ve halen daha anlamaktayım.
ama lisede meyilli olduğum meslekten ap ayrı bir bölüm seçmiştim "muhasebe" bu nasıl oldu valla ben bile bilmiyorum neyse başladık okula muhasebeyide anlamaya başladım derslerim süperdi.... 3 . sınıfta bir işyerine staja başladım ve çalıştığım işyerinde de performansım süperdi bir iki yıl ole güzel geçtii ama 3. sene işyerimde işlerim baya bi zorlaşmaya başladı artı zorlaştıkça sıkıcı olmayada başladı bide artık işyerine sabah 8 girer ve akşam 8 çıkar oldum sosyalliğim hepten bitti yanii... tabiki buda hayattan soğumama neden olduu.. şimdi işyerinden de tepkiler almaya başladım çok unutkansın, işlerinde hata var v.b. şeyler işte ne bilim işyerini bırakmaya çalıştımm bi türlü bırakamadım kararsız kaldımm... birde kendime güvenim olmadığı içinde de işlerimde hatalar ve vereceğim karalarıda veremiyorum…
Hayat çok anlamsız oldu benim için kısacası……
Bu sitenin telkin müziklerini de devamlı dinlemekteyim bir umutla bakalım ne olacak………
Saygılarımla;