Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Çok Kararsızım Ltfn Yardımm!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Çok Kararsızım Ltfn Yardımm! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Arkadaşlar bir konuda size danışmak istiyorum yardımcı olursanız menmun olurum : Sorunumu ilk baştan anlatmaya başlayayim ben ilk okulu bitirdikten sonra hangi liseye yani hangi mesleği yapacağıma karasız kalmıştım. Ama şuda bir gerçekki ben genelde bilgisayar tamiratı ve bilgisayar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Çok Kararsızım Ltfn Yardımm!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 07:52 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 22
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
unalkazdal is an unknown quantity at this point
Standart Çok Kararsızım Ltfn Yardımm!

Merhaba Arkadaşlar bir konuda size danışmak istiyorum yardımcı olursanız menmun olurum :
Sorunumu ilk baştan anlatmaya başlayayim ben ilk okulu bitirdikten sonra hangi liseye yani hangi mesleği yapacağıma karasız kalmıştım. Ama şuda bir gerçekki ben genelde bilgisayar tamiratı ve bilgisayar yazılımlarına meyilliydim ve anlıyordum da ve halen daha anlamaktayım.
ama lisede meyilli olduğum meslekten ap ayrı bir bölüm seçmiştim "muhasebe" bu nasıl oldu valla ben bile bilmiyorum neyse başladık okula muhasebeyide anlamaya başladım derslerim süperdi.... 3 . sınıfta bir işyerine staja başladım ve çalıştığım işyerinde de performansım süperdi bir iki yıl ole güzel geçtii ama 3. sene işyerimde işlerim baya bi zorlaşmaya başladı artı zorlaştıkça sıkıcı olmayada başladı bide artık işyerine sabah 8 girer ve akşam 8 çıkar oldum sosyalliğim hepten bitti yanii... tabiki buda hayattan soğumama neden olduu.. şimdi işyerinden de tepkiler almaya başladım çok unutkansın, işlerinde hata var v.b. şeyler işte ne bilim işyerini bırakmaya çalıştımm bi türlü bırakamadım kararsız kaldımm... birde kendime güvenim olmadığı içinde de işlerimde hatalar ve vereceğim karalarıda veremiyorum…
Hayat çok anlamsız oldu benim için kısacası……
Bu sitenin telkin müziklerini de devamlı dinlemekteyim bir umutla bakalım ne olacak………

Saygılarımla;

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 03-06-2008, 08:00 PM   #2 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Çok Kararsızım Ltfn Yardımm!

eminimki telkinler sana çok yardımcı olacktır sitemizi incelersen buda yardım eder sana
hoşgeldin aramıza
Alt 11-06-2008, 02:03 AM   #3 (permalink)

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
agurcan is an unknown quantity at this point

Arkadaşım bence kendini nasıl mutlu edeceksen öyle yap öncelikle her zaman kendini düşün ve verdiğin kararın sonucu ne olursa olsun asla pişman olma "iyi ki yaptım" de. Bu hayatta en öenmli şey sensin sakın unutma.
agurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-06-2008, 03:32 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

ünal öncelikle hayatım değişti ailesine hoşgeldin .ben siteyi arama motorundan bulduğumda,ne kadar şanslı olduğumu anladım.sen de bunu hissettin ya da hissedeceksin .gayet samimi bi ortam,siteyi takip et derim,telkinlerin dışında.çünkü burda yardımlaşmaya gönüllü ve iyi insanlar var.ayrıca muhabbetleri de süper.
sorununa gelince ,sen de bilirsin, mesleğinin ona göre olmadığını düşünenler o kadar çok ,ama bunu değiştirmek için gerekli çabayı gösterebilen ve bu uğurda mücadele verenlerin sayısı ,çok fazla değil.eğer şartlarını sonuna kadar zorlayı bu amaç için çaba harcayabilecek gücün varsa ,hiç durma(gerçi telkinleri dinlemeye başladktan sonra o gücün açığa çıkacak emin ol).zaten bilgisayar bilimlerine de yatkın olduğunu söylüyosun,az bi uğraşla,çok rahat istediğin işi yapabilir,hatta en iyisi olabilirsin.ama eğer çok zor diye düşünüyosan o zaman şu an ki işini sevmeye çalış.biraz klişe gibi görünebilir ama her dal için geçerli bence,eğer yaptığın işi değersiz ya da olduğundan fazla gözünde büyütmezsen, o konuda daha da pek çok şey öğrenir ve eminim ki yaptığın işi de seversin .eminim ki hayatın için en doğru tercihi yapacaksın .sağlıcakla kal
Alt 11-06-2008, 07:15 AM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

hoşgeldin ablam ben sitenin ablasıyım..telkin listene ego güçlendirici ve kendine güveni koy..ve bunları sürekli dinle...bak ben senin şu an çalıştığın işe hangi pencereden bakıyorum ve baktığım yerden senin işini nasıl görüyorum..

şu an çalıştığın iş senin bir zamanlar hoşlanarak yaptığın bir iş, sayısal zekan olduğu içinde mutlaka başarılı olacağın bir iş...
bu iş sana bir yandan gelir getirirken, ve para kazanıyor olmanın rahatlığını sağlarken, senin kendini daha çok seveceğin başka bir alanda geliştirmene yardımcı olabilir..
örneğin..microsoft'un sistem mühendisliği kurslarına katılman için para biriktirerek..rahatça ve kısa zamanda istediğin iş için kendini geliştirebilirsin..ve kendini geliştirdikten sonra bu alanda iş hayatına kesintisiz devam edebilirsin...işi olan insan daha kolay iş bulur..çünkü o zaman tercih edilen değil, tercih eden kendisidir..mevcut bir gelirin olduğu için, maaşı ve çalışma saatleri sana daha uygun olan işi daha kolay bulursun..dur bakayım benim oğluma arkadaşı proğramcılık için kendi okul notlarını gönderecekti..eğer gönderdiyse ve sende istersen bu notları ben sana göndereyim..böylece istediğin iş konusunda kendini geliştirme imkanında olur..ama bununda bir olumsuz yönü var tabii, çünkü sen günde 12 saat çalıştığın için sosyal yaşamdan uzaklaştığını söylemişsin...böyle bir çalışmaya girdiğinde, oğlumdan biliyorum.insan sosyal yaşamdan daha çok uzaklaşıyor..ama çalışarak, kendini geliştirmeye çalışan insanlar en azından bir müddet, bunu yaşamak zorunda
fakat kimseye muhtaç olmadan hayatı idame ettirmenin hazzıda muhteşem, yanlışmı düşünüyorum? hayatın sana istediğin her şeyi altın tepside sunmasını diliyorum saygılı sevgiler
Alt 20-06-2008, 01:48 PM   #6 (permalink)

Tesekkür: 22
8 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
unalkazdal is an unknown quantity at this point

Özcelikle hayalayaz ablama çok teşekkürler not göndermeye bile kalkıştığı için... diğer arkadaşlarıma da tşkler...

Şu an herşeyden vaz geçip kendimi dinlemeye çekmeyi düşünüyorum 17 yaşından bu güne kadar çalışıyorum sıktı artık...

Bu ara askerlik işini de ortadan kaldırmak için askere de gidebilirim...

Alt 20-06-2008, 04:06 PM   #7 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
80 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavifirca is an unknown quantity at this point

Bende senin gibi bu sitede yeniyim, öncelikle bu siteyi kesfetmek bile dogru yolda oldugumuzu gösteriyor. Yapmak istedigin meslek, zaten gelecegi olan, kazanci iyi olan bir alan. Birde severek yaptigin bir is ise zaten o meslek sana is gibi, mecburi bir yaptirim gebi degilde, bir hobiyle mesgul ollmak gibi gelecektir.Önündeki kirk yillik calisma zamanini severek yaptigin bir isle gecirmen icin bence süphe edilecek yada korkacak bir durum yok. B ir an evvel kollari sivamani tavsiye ederim.
mavifirca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks