11-06-2008, 03:32 AM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Çok Kararsızım Ltfn Yardımm! ünal öncelikle hayatım değişti ailesine hoşgeldin .ben siteyi arama motorundan bulduğumda,ne kadar şanslı olduğumu anladım.sen de bunu hissettin ya da hissedeceksin .gayet samimi bi ortam,siteyi takip et derim,telkinlerin dışında.çünkü burda yardımlaşmaya gönüllü ve iyi insanlar var.ayrıca muhabbetleri de süper.
sorununa gelince ,sen de bilirsin, mesleğinin ona göre olmadığını düşünenler o kadar çok ,ama bunu değiştirmek için gerekli çabayı gösterebilen ve bu uğurda mücadele verenlerin sayısı ,çok fazla değil.eğer şartlarını sonuna kadar zorlayı bu amaç için çaba harcayabilecek gücün varsa ,hiç durma(gerçi telkinleri dinlemeye başladktan sonra o gücün açığa çıkacak emin ol).zaten bilgisayar bilimlerine de yatkın olduğunu söylüyosun,az bi uğraşla,çok rahat istediğin işi yapabilir,hatta en iyisi olabilirsin.ama eğer çok zor diye düşünüyosan o zaman şu an ki işini sevmeye çalış.biraz klişe gibi görünebilir ama her dal için geçerli bence,eğer yaptığın işi değersiz ya da olduğundan fazla gözünde büyütmezsen, o konuda daha da pek çok şey öğrenir ve eminim ki yaptığın işi de seversin .eminim ki hayatın için en doğru tercihi yapacaksın .sağlıcakla kal
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
| |