Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-06-2008, 07:15 AM   #5 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: Çok Kararsızım Ltfn Yardımm!

hoşgeldin ablam ben sitenin ablasıyım..telkin listene ego güçlendirici ve kendine güveni koy..ve bunları sürekli dinle...bak ben senin şu an çalıştığın işe hangi pencereden bakıyorum ve baktığım yerden senin işini nasıl görüyorum..

şu an çalıştığın iş senin bir zamanlar hoşlanarak yaptığın bir iş, sayısal zekan olduğu içinde mutlaka başarılı olacağın bir iş...
bu iş sana bir yandan gelir getirirken, ve para kazanıyor olmanın rahatlığını sağlarken, senin kendini daha çok seveceğin başka bir alanda geliştirmene yardımcı olabilir..
örneğin..microsoft'un sistem mühendisliği kurslarına katılman için para biriktirerek..rahatça ve kısa zamanda istediğin iş için kendini geliştirebilirsin..ve kendini geliştirdikten sonra bu alanda iş hayatına kesintisiz devam edebilirsin...işi olan insan daha kolay iş bulur..çünkü o zaman tercih edilen değil, tercih eden kendisidir..mevcut bir gelirin olduğu için, maaşı ve çalışma saatleri sana daha uygun olan işi daha kolay bulursun..dur bakayım benim oğluma arkadaşı proğramcılık için kendi okul notlarını gönderecekti..eğer gönderdiyse ve sende istersen bu notları ben sana göndereyim..böylece istediğin iş konusunda kendini geliştirme imkanında olur..ama bununda bir olumsuz yönü var tabii, çünkü sen günde 12 saat çalıştığın için sosyal yaşamdan uzaklaştığını söylemişsin...böyle bir çalışmaya girdiğinde, oğlumdan biliyorum.insan sosyal yaşamdan daha çok uzaklaşıyor..ama çalışarak, kendini geliştirmeye çalışan insanlar en azından bir müddet, bunu yaşamak zorunda
fakat kimseye muhtaç olmadan hayatı idame ettirmenin hazzıda muhteşem, yanlışmı düşünüyorum? hayatın sana istediğin her şeyi altın tepside sunmasını diliyorum saygılı sevgiler