Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-06-2008, 01:37 AM   #87 (permalink)
acemi-sirine
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

canim cankim ,

yine duygu yüklü yazmisin, yine kendini kaptirmisin sevginin verdigi acinin seline ... ne anlasmistik???? hani aklina üzüntü geldiginde onun

karsiligi iyi olacak birsey düsünmiyecekmiydin??? senin bu halin beni de üzüyor, ne olur cabala, ne olur kendini kaptirma ve ne olur güclü ol, sen

cünkü iyilik olan ne varsa hak ediyorsun, bunu sende biliyorsun

o temiz sevgi dolu kalbini ne olursun acilarla sikma, acilarla yarani desipte kanatma daha cok

bu ara ben seni hic unuturmuyum canim cankim, msn´de görüstügümüzden buraya yazma geregi duymadim, fazlaca tepkilerden dolayi senin

dahada etkilenip üzülmemen icin yoksa kasitli birsey yok, degisen yok, cünkü benim canim canim canim cankimsin

birde su üzüntünden kurtulsan daha da mutlu olacagim sevinecegim ama umudum ve ümidim var, sen basaracaksin, birgün günlügünün sonundaa

sevgili günlügüm artik bitti o aciyi cekmiyorum, cekmiyecegim ve kendime cektirtmiyecegim diyecegin günler de olacak

cünkü isteyen basarir amma bugün amma yarin ama mutlak basarir ve sende basaracaksin, cünkü senin kalbin ve yüregin gercekten cok temiz..

iyiki varsin canim cankim iyiki varsin, Rabbim tüm dertlerini bir an evvel alsin ve hep ve daima mutlu huzurlu ol
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla