canim cankim
,
yine duygu yüklü yazmisin, yine kendini kaptirmisin sevginin verdigi acinin seline
... ne anlasmistik???? hani aklina üzüntü geldiginde onun
karsiligi iyi olacak birsey düsünmiyecekmiydin??? senin bu halin beni de üzüyor, ne olur cabala, ne olur kendini kaptirma ve ne olur güclü ol, sen
cünkü iyilik olan ne varsa hak ediyorsun, bunu sende biliyorsun
o temiz sevgi dolu kalbini ne olursun acilarla sikma, acilarla yarani desipte kanatma daha cok
bu ara ben seni hic unuturmuyum canim cankim, msn´de görüstügümüzden buraya yazma geregi duymadim, fazlaca tepkilerden dolayi senin
dahada etkilenip üzülmemen icin yoksa kasitli birsey yok, degisen yok, cünkü benim canim canim canim cankimsin
birde su üzüntünden kurtulsan daha da mutlu olacagim sevinecegim ama umudum ve ümidim var, sen basaracaksin, birgün günlügünün sonundaa
sevgili günlügüm artik bitti o aciyi cekmiyorum, cekmiyecegim ve kendime cektirtmiyecegim diyecegin günler de olacak
cünkü isteyen basarir amma bugün amma yarin ama mutlak basarir ve sende basaracaksin, cünkü senin kalbin ve yüregin gercekten cok temiz..
iyiki varsin canim cankim iyiki varsin, Rabbim tüm dertlerini bir an evvel alsin ve hep ve daima mutlu huzurlu ol