Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız shamanic ablam ve kankam biliyo küfür etcem özür dileyerek ben bi **k yedim hemde 2 *** yedim tedavi gördügüm hastaneyi soyleyim sadece sen anlarsın . forum bana düşman olur diye kimseye soylemedim . amatem de tedavi gördüm ve ankara dıskapı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 05:44 PM   #101 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

shamanic ablam ve kankam biliyo küfür etcem özür dileyerek
ben bi **k yedim hemde 2 *** yedim
tedavi gördügüm hastaneyi soyleyim sadece sen anlarsın . forum bana düşman olur diye kimseye soylemedim .
amatem de tedavi gördüm ve ankara dıskapı hastanesi ruh ve sinir hastalıkları bölümünde gördüm bi kerede . profosyonel tedavi gördüm grup terapisi gördüm ama sonuc aynı aptal aptal ilaçlar verdiler bana kullanmıyorum verdikleri ilaçları zoruma gidiyo verdikleri ilaçlar bagımlısı oldum gibi :S
yaa tutmuıslar ban seraquel veriyolar remeron veriyolar o hapları alınca kafam basım beynim dönüyo benim o yüzden almıyorum defalarca dedim doktora ama gene aynı ilaçları verdi hep bende bi kaç aydır gitmiyom kontrollere :p arayıp duruyolar evi kendileri almaya gelcekmiş gelin alın dedim :pppPPpPPppp

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 10-06-2008, 06:01 PM   #102 (permalink)
MagNetiC
Guest

sen baya profesyonelsin yani :DD dostum sana önerim hipnoz... bigün bana dua edersin ;)
muhtemelen hayal abla da destekleyecektir düşüncemi.. çünkü o bu sıralar bu işin göbeğinde.. bize de onu can kulağıyla dinlemek düşüyor ama ellerim kulaklarım boş.. henüz bi açıklama gelmedi.. ben merakla bekliyorum... hem de çok merakla.. hayal ablaaaaaaaaaa :)))))
Alt 10-06-2008, 06:03 PM   #103 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sevgili bigci cim..

önerdiğim derslere hala başlamadın.. hayal ablanın medatasyonları ile birlikte telkinlere destek olman çok önemli..

önümüzde iki seçenek var;
ya böyle devam edeceksin..
ya iyiye güzele doğru değişeceksin..

bunu önce cümlelerinde yapmaya başlayabilirsin..
beynimde unuttum kalbima laf geçiremedim yok öyle oldu falan bunların hepsi geçici şeyler..

"bir seyin imkansiz olduguna inanirsaniz, akliniz bunun neden imkansiz oldugunu size ispatlamak uzere calismaya baslar.
ama bir seyi yapabileceginize inandiginizda, gercekten inandiginizda, akliniz yapmak uzere cozumler bulma konusunda
size yardim etmek icin calismaya baslar"
dr. david j. schwartz super

ben sana 3 tane dert anlatırım kendini unutur bana karolursun..
mesele kimde daha fazla dert var değil ablam çözüm üretmek..

anneanneciğim bana küçükken bir söz söyledi hala başıma bir müsabet geldiğinde kulaklarımda yankılanır..

eğer bir gün çok bir büyük bir derdin olursa,
rabbine dönüp: benim çok büyük bir derdim var deme;
derdine dönüp: benim çok büyük bir rabbim var de...

sen yaradanın bu dünyadaki yansımasısın.. kimseye taşıyamayacağı yük verilmemiştir..
bir sorun ile karşılaşıyorsan bu sorunun sana öğretecekleri vardır ve çözümü sende saklıdır..

elalemin kızı seni terk edip gitmiş sen hala ahlanıp vahlanıyorsun..
dost acı söyler ama iyi yapmış ablacım..
iyiki terk etmiş.. kişi önce kendisini sevecek.. kendisinden vazgeçmeyecek..
sen başkası için kendinden vazgeçersen.. başkası senden hayli hayli vazgeçer..

bir acı kimliği yarattın ve sıkı sıkı sarılıyorsun..
bırakmamak için mücadele ediyorsun..
o kimliği bıraktığında özgür ve mutlu olacağını bile bile kendini dar alanlara hapsediyorsun..

her gün.. her saniye her an değişiyoruz...
değişimi durdaramassın..
ama değişimine yön verebilirsin..
sen bilmeden kötüye doğru yön veriyorsun hayatına..
iyiye yönlendirmek iki dudağının arasından kulaklarına uzanan mesafede iken
geçmişin izlerine takılı kalmak niye..

hangi kalp hangi beyin içinde olduğu ruhu bedeni acıtacak şeyler yapar..
bunu ona zorla kendimiz yaptırmadıktan sonra..

acılı şiirlerini şarkılarını onlardan sadece sanatsal zevk alacak olgunluğa erişene kadar rafa kaldır..

bahsettiğimiz kitap ve filmlere yönel.. yaşamına şimdi sahip çık.. çünkü senin için hiç birimiz bunu yapamayız..
mutlu olma gücü senin içinde zaten var.. sadece kapılarını aralaman gerekli..

sevgiler..
Alt 10-06-2008, 06:11 PM   #104 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı

anneanneciğim bana küçükken bir söz söyledi hala başıma bir müsabet geldiğinde kulaklarımda yankılanır..

eğer bir gün çok bir büyük bir derdin olursa,
rabbine dönüp: benim çok büyük bir derdim var deme;
derdine dönüp: benim çok büyük bir rabbim var de...

Mükemmel... super super

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-06-2008, 06:24 PM   #105 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
sen baya profesyonelsin yani :DD dostum sana önerim hipnoz... bigün bana dua edersin ;)
muhtemelen hayal abla da destekleyecektir düşüncemi.. çünkü o bu sıralar bu işin göbeğinde.. bize de onu can kulağıyla dinlemek düşüyor ama ellerim kulaklarım boş.. henüz bi açıklama gelmedi.. ben merakla bekliyorum... hem de çok merakla.. hayal ablaaaaaaaaaa :)))))
aynı çözümü bende düşündüm ama önce adı konsun istedim..bu yüzden psikoloğa gitmesini tavsiye ettim..serkancığım..ben 7 sene tedavi gördüm..ilaçların bağımlısıda oldum...ilaçları aldığım süre içinde bağımlı olduğumun farkında değildim..nasıl olduysa..bir gün ilacım kalmamış..ellerimin ve bedenimin titremesini görecektin...ollmaz böyle bir şey...ama ertesi gün yine doktoruma gittim..beni bağımlı yapmışsınız bundan sonra ben bu ilaçları istemiyorum dedim..ve ilaçlarımı yine doktor kontrolünde bıraktım..ruhsal problemleri olan kişiler her şeyi doktor kontrolünde yapmak zorundadır.aslında rahatsızlığı olan herkes doktor kontrolünde olması gerekir...yine aynı şeyi söyliyeceğim..doktora git ablam..bir müddet sonra doktorun zaten kendisi dozu düşerecektir...ben bu tedaviyi yaklaşık 30 yıl önce gördüm..şimdi ilim daha ilerledi..eskiden bizi deli deyip kapatıyorlardı..şu anda insanları sevdiklerinin yanında bırakarak tedavi etmeye çalışıyorlar...bizler her şeyden etkilenen, hassas olduğu kadarda zeki insanlarız..zaten zeki olduğumuz için çıkış noktası bulamadığımızda..çöküyoruz.( sen hiç bunalımlı bir aptal gördünmü) .ve en ufak bir şey bizi kolayca yıkabiliyor..ama ayaklarımızın üzerine kalkmak zor değil..sana bir çok şey önerebilirim bunların arasında hipnoz da var..ama önce doktor..saygılı sevgiler..
Alt 10-06-2008, 06:33 PM   #106 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

abla doktora gittim bu ilk yedigim halttan sonra 1.5 ay yattım orda refekatcı serbesti sabah aksam istedigin saatte ziyaret serbestti sadece psikiyatri bölümüne ziyatretci saati yokdu bize ank oyle diger yerler nasıl bilmiyorm ama verdikleri ilaçlar kafamı bozdu hele
o remeronn o remeron yokmu bilirsin :s ya resmen manyagı oldum bırakdım simdi doktyorlar durmadan arıyo beni bi doktorum var ama ben gitmek istemiyom orada psikolojimi etkiledi bak ben o kızı unuttum hayatımdan sildim cankam bilir onla sesli konusuyoruz hergün msn de arkadas ortamında coklu bi ortamda normal bi insan gibiyim amaaa tek basına geldigim zaman aklıma hatıralar geliyo aglıyorum abuk sabuk seyler yapıyorum ellerim titriyo felan filan diyorumya reel hayatta fazla dostum yok diye işte iş arkadasları dısında bi pazar günü toplandıgımız o yarıs alanı o kadarr :p diyorumya kendimede tipsizim diye ben galiba güvenimi kaybetmişim ama er yada geç atlatcam
baksana bu kdar insan iyi olmamı istiyo hele cantanem hertanem canım cankamm onu nasıl üzerim ben asıl onu o beni böyle üzgün gördükce oda üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok ailemi üzmeye hakkım yok ya iyileşicem ya iyileşicem ilerde evlendigim zaman bu günlerri basit bi saka yada basit bi rruya gibi hatırlıycam galiba :p
Alt 10-06-2008, 06:36 PM   #107 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
shamanic ablam ve kankam biliyo küfür etcem özür dileyerek
ben bi **k yedim hemde 2 *** yedim
tedavi gördügüm hastaneyi soyleyim sadece sen anlarsın . forum bana düşman olur diye kimseye soylemedim .
amatem de tedavi gördüm ve ankara dıskapı hastanesi ruh ve sinir hastalıkları bölümünde gördüm bi kerede . profosyonel tedavi gördüm grup terapisi gördüm ama sonuc aynı aptal aptal ilaçlar verdiler bana kullanmıyorum verdikleri ilaçları zoruma gidiyo verdikleri ilaçlar bagımlısı oldum gibi :S
yaa tutmuıslar ban seraquel veriyolar remeron veriyolar o hapları alınca kafam basım beynim dönüyo benim o yüzden almıyorum defalarca dedim doktora ama gene aynı ilaçları verdi hep bende bi kaç aydır gitmiyom kontrollere :p arayıp duruyolar evi kendileri almaya gelcekmiş gelin alın dedim :pppPPpPPppp
ablam burada bir insana sorunu var diye, veya geçmişte tedavi gördü diye düşman olsan uhuuuuu hepimizin birbirini yemesi lazım.. açık yürekle yaşamış olduğun sorunu anlattığın için teşekkür ederim ve kutlarım seni..bak doktorların seni kendileri arıyorlarmış..bu bir şans..türkiyede bir çok hasta nemelazımcı doktorlar yüzünden ölüyor..sen mesleğine aşık bir insana denk gelmişsin..çok şanslısın..tedavine devam etsen emnim çok çabuk atlatacaksın..ayrıca hipnozu destekleyen bir çok psikolog var.eğer istersen ben adil mavişe senin için mail atabilirim..geçtiğimiz hafta sonu bir çok insan memnun ayrıldı oradan..bende dahil olmak üzere..eğer doktorun hipnoz yapmıyorsa belki adil maviş tedavini desteklemeyi kabul eder..bu konularda ne yaptığını bilmiyorum...ama sorarız..sevgiler
Alt 10-06-2008, 06:38 PM   #108 (permalink)
Binbaşı

söyleyim hayal ablacıgım o zaman :( ben r ettim hemde 3 kere kısa bi süre uyusturucu kullanır gib oldum tuzagına düşdüm ama son anda kurtuldum bana uyusturucuyu alıstırmaya calısan kadın hapse düşdü bende kurtuldum bunları soylemek istemedim ne biliyim utandım belkide :'(
Alt 10-06-2008, 06:44 PM   #109 (permalink)
MagNetiC
Guest

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
abla doktora gittim  bu ilk yedigim halttan sonra  1.5 ay yattım orda refekatcı serbesti  sabah  aksam istedigin saatte  ziyaret serbestti sadece psikiyatri bölümüne ziyatretci saati yokdu bize ank oyle diger  yerler nasıl bilmiyorm  ama verdikleri ilaçlar  kafamı bozdu hele
o remeronn  o remeron yokmu bilirsin  :s  ya resmen manyagı oldum  bırakdım  simdi doktyorlar durmadan arıyo beni bi doktorum var ama ben gitmek istemiyom orada psikolojimi etkiledi bak ben o kızı unuttum hayatımdan sildim  cankam bilir onla sesli konusuyoruz hergün msn de arkadas ortamında coklu bi ortamda normal bi insan  gibiyim  amaaa tek basına geldigim zaman aklıma hatıralar geliyo aglıyorum abuk sabuk seyler yapıyorum ellerim titriyo  felan filan  diyorumya  reel hayatta fazla dostum yok diye işte iş arkadasları dısında bi pazar günü toplandıgımız o yarıs alanı o kadarr :p  diyorumya kendimede tipsizim diye ben galiba güvenimi kaybetmişim  ama  er yada geç atlatcam
baksana bu kdar insan iyi olmamı istiyo hele cantanem hertanem canım cankamm onu nasıl üzerim ben asıl onu o  beni böyle üzgün gördükce oda üzülüyo benim onu üzmeye hakkım yok ailemi üzmeye hakkım yok ya iyileşicem ya iyileşicem  ilerde evlendigim zaman    bu günlerri basit bi saka yada basit bi rruya gibi hatırlıycam galiba :p
dostum 10 numarasın...  öyle de olacak merak etme... doktor değilim ama hipnoz işini çozer derim.. araştırıorum da ne zamandır.. okuduklarımı okusan giderdin.. bi görüş bence de... adil maviş de ünlü bi hipnoterapisttir..

oku bak neler değişio insanların hayatında... hipnoz büyük icat canım.. :))
ben uzman olmam lazım ya böle olmuo :P  beni ilerde tanıyın olur mu.. :P
Alt 10-06-2008, 06:48 PM   #110 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemi-sirine is an unknown quantity at this point

canim canim canim cankim ....

ben birgün varim birgün yokum, ama kalbimizin birbiri icin attigini sende cok iyi biliyosun...

bunu unutma ve her an beraber olamadigimiz zamanlar ne olursun kendini yine de yalniz yinede acilar

ile basbasa hissetme... cünkü sen ve ben yürekte biriz, yürekte görüsüyoruz...

acii hic bir zaman taze tutuldu andan itibaren bitmez... sen acilarini ne kadar taze tutarsan ve ne kadar onlara deger

verirsen bilki canim cankim o kadar aci cekeceksin .. yapma bunu kendine, yapma bunu sevdiklerine ve yapma bunu

bana..

evet birgün hayatin son bulacak ama bu senin dertlerinin verdigi acidan degil vaktin geldiginde öleceginden olacak..

cünkü sende ümit var, sende umut var ve sende sevgiye ait her olumluluk var canim cankim..

biz ne baligiz nede yildizlar... biz insaniz ve hepimiz farkli severiz ve hepimizin sevgisinde belki az cok

aci vardir ama sen bu acilar ile savasmasini bilmen gerek.. ne olur ne olur biraz daha gayret ve biraz daha caba canim

cankim... bu ara araba yarislarinin resmini ve o yarislarda yaptiginin sevincini anlatmisin bu konuya hic deginimiyorum ve

deginmiyecegim ve deginmek istemiyorum biliyorsun ne düsünüyorum:(...

sana dilegim sana tavsiyem ve Rabbimden arzum senin bir an önce böyle aci veren gereksiz dertten kurtulup kendine bu

konuda yeni bi hayat bicimi cizmen... seven sever sevmeyen sevilmez.. ama sevenler ve sevilenler her zaman var

olmustur... seni seven cok ve sevecek olanlarda cok bunu unutma tamam canim cankim

sevgi ve saygilarla
acemi-sirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks