canim canim canim cankim
....
ben birgün varim birgün yokum, ama kalbimizin birbiri icin attigini sende cok iyi biliyosun...
bunu unutma ve her an beraber olamadigimiz zamanlar ne olursun kendini yine de yalniz yinede acilar
ile basbasa hissetme... cünkü sen ve ben yürekte biriz, yürekte görüsüyoruz...
acii hic bir zaman taze tutuldu andan itibaren bitmez... sen acilarini ne kadar taze tutarsan ve ne kadar onlara deger
verirsen bilki canim cankim o kadar aci cekeceksin
.. yapma bunu kendine, yapma bunu sevdiklerine ve yapma bunu
bana..
evet birgün hayatin son bulacak ama bu senin dertlerinin verdigi acidan degil vaktin geldiginde öleceginden olacak..
cünkü sende ümit var, sende umut var ve sende sevgiye ait her olumluluk var canim cankim..
biz ne baligiz nede yildizlar... biz insaniz ve hepimiz farkli severiz ve hepimizin sevgisinde belki az cok
aci vardir ama sen bu acilar ile savasmasini bilmen gerek.. ne olur ne olur biraz daha gayret ve biraz daha caba canim
cankim... bu ara araba yarislarinin resmini ve o yarislarda yaptiginin sevincini anlatmisin bu konuya hic deginimiyorum ve
deginmiyecegim ve deginmek istemiyorum biliyorsun ne düsünüyorum:(...
sana dilegim sana tavsiyem ve Rabbimden arzum senin bir an önce böyle aci veren gereksiz dertten kurtulup kendine bu
konuda yeni bi hayat bicimi cizmen... seven sever sevmeyen sevilmez.. ama sevenler ve sevilenler her zaman var
olmustur... seni seven cok ve sevecek olanlarda cok bunu unutma tamam canim cankim
sevgi ve saygilarla