uzun bir aradan sonra selam gerçi onca olan seyden sonra bendne selam alırmısınız bilmem
ama bir şeyi acıklık getirmek zorundayım cunku huzursuzum bir az daha dorusu istemeden
kendi istedgim dısından salaklıgım yuzunden site halkından bi kac kişiyi rahatsız ettim
once sunu diyim dedigim gibi bi seyi acıklık getirmek icin girdim siteye hanı siteden kovulmusdum
ve kovuldugum gunden beri girmeyecem diye yemin etmişdim ve sadece 2 kere pm okumak icin girdigim halde niyhe girdin buraya felan fişman
laflar etmişdi bazıları onlar merak etmesin bunu acıklıycam sadece gitcem
oncelikjle sunu soyleyim benim pcmde aptal garip bir program yuklu bi arkadasım
www.sanaldarbe.com (( reklam olarak saymayın turkiyenin pc dnyası adına en buyuk arge sırketlerinden biri )
bi program gelişdiriyor ve denek olarak beni kullandı bende bi takım yanlıs ayarlamalar sonucu bu program
pcme bi zararı olmaması na rahmen ben bazılarını rahatsız ettim istemeden
önce cok büyük özür diliyorum onlardan nedir bu program simdi ornegin size gelen bir maili forwaldlıyorsunuz atıyorum
ne oluyo adresleriniz dagılıyo o kişi listenizdeki her adrese bu mail gidiyo ve bana mail geldigindede orda o adresler yazıyor
işte bu aptal program ordaki tüm adresleri benim mesengerime eklio gerçekden beni afffetin 1 2. si sizi rahatsz etmek istemedim
niye bu site simdi bu siteden bende sadece 4 kişinin mesengeri var biri daha dorusu ilki ceren di :P o uzun zaman önce beni sildi
2. yasemin ablamdı yani taçyaprak oda galiba birine kızdı bana patladı yada ben yanlıs bi şey yaptım oda bu olaydan sonra sildi olur benim gibi dengesiz bi insan ne zaman bi şey yapmıyo melek gibi ablamıda kendime kızdırmayı başardım
3. kişi redflowers 4. ecem dusun ya redflowersden sızdı ya ecemden dusun bi mail geldi ben o maili direk sildim daha dorusu program sildi
ve 100 e yakın adres ekledi gene simdi bu siteye girip özür dilememin sebebi isse ben o mail adreslerine bakdım yani msn adreslerine
hepsi burda ki kişiler burdaki nickleriyle msn leri cok yakındı demekki o forwaldı bana atan kişi hayatım degişdiden biriydi ee hayatımdegişdide 2 kişi olduna gore
ya belgin ABLA yada ecem in msn sindekiler benim adresime geçdi
merak etmeyin silmeye calısıyorum buldukları bu aptal program basıma bela oldu sonunda kurtuldum simdi bu prgramın zararlarını kapatıyorum
Nix@siber.net isimli mesenger adresi bana ayittir bu msn adresi bu sitede bazı kişileri eklemiş sanırım
nicklerden tanıdıgım kadarıyla su an aklıma gelenler serpil abla kızı senemce mumin okan vsvs tek tek saymayım rumuzları simdi
dogan olarak biri sizi eklediginde soruyorsunuz sen kimsin nerden ekledin beni adresimi nerden buldun vs vs vs vs benimde verdigim tek cevap su oluyo
bigci karabulut yada nix rumuzlarını tanıyormusunuz bigci rumuzunu duyanda tabi yasadıgım olaylardan dolayı onu rahatsız etmek amaclı ekledigimi dusune bilir
gerçekden
beni affedin yemin ederim bu olayla uzakdan yakından alakam yok amacım sizi rahatsz etmek degildi
tekrar ediyorum Nİx@siber.net isimli msn mesenger adresi benimdir vee benim istegim dısı sizi ekledim bi kac aydır ugrasıorum saten
gerçekden sizi rahatsız etmek istemedim affedin beni 2. özürümde feysbuk faceebok yani aynı sekilde msn kişi listemi facebook uma ekleyince dogal olarak hem kendi kişi listem hemde istemeyerek benim istem
dısı ekledigim o adreslerdeki kişiler facebook uma eklendi gerçekden cok utanıyorum su anda sizi rahatsız etmek istemedim istem dısı
olan bi şeydi bu : ağla
facebookda adresimde serkan karabulut o kişide benim yani sizi bilerek eklemedim
gerçekden beni affedin cok üzgünüm benide yabancı biri eklese kusguya duserim adresimi nerden aldı niye aldı vs vs diye
gerçekden üzgünüm tekrar ediyrum 2 seyi 1 cok özür diliyorum
2 simdi demeyin gene cunku pm leri okumaya geldigimde neden geliyosun siteye vs vs gibi seyler soyluyolardı bana ağla bunu soylemek icin geldim
biliyorum ben sorunlu ve dertli bi insanım denedim bazı seylerı olmadı sizede negatif enerji vermek icin hayatım degişdiye girmiyordum daha dorusu kovuldum :p iyi insanlarsınız hayatım boyunca tanıdıgım en
sıcak kalpli tatlı insanlarsınız o kadar yüce büyük kişiliklersinizki ben sizin aranızda ufaldım ufaldım kücüldüm kaldım ne yapayım ben böyle bi insanım işte
dertve keder tüm yapı tasım özür dilerim ayriyetten
2 arkadasım bi şeyler yazmıs izninizle onları cevaplayım bi daha girmemek üzre :
Alıntı:
Akın Berk Nickli Üyeden Alıntı
serkan dostum sadece yazmış olmak için yazmamanı tavsiye ederim... bir kaç sayfa okudum.. bazen okuyorum yazdıklarını... ben sana geçmişimi anlatsam ağlarsın belkide... Ama anlatmaya lüzum yok... Bi yerde şey demişsin... "Ben doğruları söylüyorum çare arıyoreum.. insanlar beni azarlıyor" demişsin... yani insanların yaptığı sayfalar dolusu tavsiyeyi sıfırla çarpmışsın... içinden sana sitem edilenleri seçip seçip alınmışsın. Kozmik enerjiyi incelerken enerji paylaşımlarına dikkat etmiştim... İnsanlar bir süre sonra sende ilerleme göremezlerse kaçarlar. çünkü yazılarındaki kötü enerjiyi kendilerine çekmeye başlarlar. Moralleri bozulur. Senin yazılarını okurken bende bunu hissediyorum zaten.. Melankoliyi seven bir yapın var.
İnsanlar burda sana onca tavsiye vermişler. Bunların kaçını uyguladın... ama bi önemi yok... İç dünyanın deişmesi için dış dünyanın deişmesini bekleme... Hayat bunu esas almaz... ömür boyu bu sıkıntıları tekrarlarsın... dış dünyayı suçlayarak bir yere varamassın... dış dünyan senin eserin... Kendini hiç bir neden olmasa bile iyi hissetmeye başla... şükrettiklerinin listesini yap... gün içinde bak bir kaç kez ona
Dış dünyanı deiştirmek için önce iç dünyanı deiştir... "Şeylere bakış açını deiştir... Baktığın şeyler değişicektir" |
[b]
öncelikle sayın akın berk abi mi demem gerke bilmiyorum bu arada ekledigim kişilerden biride sendin
senin kendi nickin adına bi web sayfanmı var ???
galiba o sendin eet sendin ayrıca sendende özür dilerim inan rahatsız etmek istemedim senide
"Ben doğruları söylüyorum çare arıyoreum.. insanlar beni azarlıyor" demişsin... yani insanların yaptığı sayfalar dolusu tavsiyeyi sıfırla çarpmışsın... içinden sana sitem edilenleri seçip seçip alınmışsın. Kozmik enerjiyi incelerken enerji paylaşımlarına dikkat etmiştim... İnsanlar bir süre sonra sende ilerleme göremezlerse kaçarlar.
burdan baslayım lafa gerçekden sınırlarımı zorladım az cok beni tanımışsındır okuduysan gunlugumu ve cogu yazılarımı benim nasıl bi insan oldugumu anlamadıysan anlatayım nasıl anlatayım anadolu cocugu derlerya oyle yani böyle entel daltel diye tabir edilen seyler pek tastif etmiyorum bunların bana iyi gelecegini soyledi bazı abilerim ablalrım kardeslerim benim gibi bi insana yapmamam demeyimde yapmayı bırak yakınından bile geçmeyecegim seyleri yapmamı istediler ben onları 4 gozle dinledim onlar bana demekki bu ögütü veriyolar ve demekki bu ogut haklı dedim ve sınırlarımı zorladım bana bak cindoruk bunları yapacaksın dedim
*telkin dediler
herkez yazıyo yok 10 saat dinledim yok 16 saat dinledim ama allah surdan suraya adım atmak nasip etmesin yemin ederim 10 saat 12 saat 13 saat dinledimmmmm o telkinleri telefonuma yükledim telefonumu yastıgımı yırtdım telefonu icine attım uyurken dinledim dükkanımda dinledim gün içinde dinledim ama ben o telkinlerden hiç bi nanee anlamadımmmm dusun dusun dusun dusun dusun dusun
evet anlamadım sadece opera bale muzigi tarzı seyler geldi hanı demişdimya anadolu insanıyı diye yani senin tabirinle bi mahalle apacisiyim diyebilirim yani delikan macoo kroo hanzoo
türk halk muzigi arabeks ve meslegimle alakalı oldugundan ve arkadaslarımla dısarıya cok cıkdıgımdan dolayı gürültülü aşırı bass yüklü muzik türleriiyle hayatımı sürdürdügüm için o muzik tarzları yani telkinler dinledikce cinlerimi tepeme cıkartdı ama ben ne yaptım abilerim ablalarım in emri yada buyrugu basım üstüne onlar benim mutlu olmam icin zaman ayrıyolar ve ben bu kabalıgı yapmam olumsuz bi şey olsa soylemezler dedim sabr ettim daha dorusu dayandım zamanla alısırım sandım ama zamanla kudurdummmmmm en basitinden ego güvendirici telkinde arada hauuu hahuuuuuu ahuuu diye tatlı bi bayan cıkıyo ve sanki okyanusda bagıra bagıra sarkı soyluyomus gibi enteresan sesler cıkıyo ben o telkini dinledikce kendimi apaçi gibi hissettim hani film lerde görürürüz ya yamyamlar once bi insan öldürür tencereye atar sonra tencerenin etrafında dönerek aüüü aüüü diye bagırırlar ya komik gelebilir ama wallaha ben kendimi öyle hissettim telkinler güldürdü acıkcası beni ama kendime güldüm dusundumde kendimi apaci gibi bazılarıda sinirlendirdi başımı şişirdi beynimin bi noktası sanki kan toplanıyodu
kitap dediler
hayatı boyunca edabiyat ve türkce dersinde aldıgın en başarılı not 65 olan adama kitap okutdurdular abilerim ablalarım bunu diyosa bana zaman ayırıyosa onların soylediklerini yapmak zorundayım ben dedim soyledikleri kitaplari aldım the scret filmini izledim ama oda baş arısı yaptı zamanla
biliyosun ben madde bagımlısıyım beyaz ve morfin amatemde tedavi gördüm hayal ablam ve shamnic ablam gerci onlar artık beni umursamıyor sevmiyor hatta varlıgımı bile istemiyolar onca yaptıgım seydem sonra ama ben onları canımdan cok seviyorum
tedavi bitdikden sonra o salak doktorların verdigi haplara alısdım ve tedavimi aksatmaya basladım kontrollere gitmemeye basladım ama bu amatem devlet zoruyla gidiyorsun turkiye cumhuriyetinde hastalar ilac yoklugundan doktor yoklugundan acı cekerken kapıma özel sofer ozel araba gelip beni tedavime götürüyodu ama ben onu red ediyodum doktorun verdigi tavsiyeler beni cocuk gibi azarlaması zoruma gidiyodu ve zamanla vucudum o maddeyi geri istemeye basladı ama ablalarım bana durrr dedi kontrollerine gitt ilaçlarını düzenli all düzenli uyku iyi iyi dusun
bak bunu yaptım cidden yaptım ama bu seferde asistanlıgını henuz yeni bitirmiş salak bi doktora cattım onun tek amacı fakultede ezberledigi seyleri bana anlatmak benim gibi bi adama günde 2 agır ilaç verdi ona defalarca yalvardım bakkkkkkkk ben sanayiciyimmm sabah 7 de kalkarım dukkanımı açarım eve 8 9 de gelirim en erken bana bunları verme salak oluyorum yok dedi tabi ne oldu gene tedaviden kacdım ablalarım brda bana kırılmaya basladı haklılardı kendilerince ama ben tedaviden degil o doktordan kacıyordum cunku ilac bagımlısı olmak cok kotu bi şey zamanla onuda yendim ( gerci simdi aylardır kimse bana tavsiye vermedigi icin ne doktor ne ilaclar var hatta o maddeye geri basladım diyebilirim üzülerek soyluyorum bunu malesef
)
ne bileyim bana cesitli sözler soylediler yok fransız yazar yok ingiliz bilim adamı atakan beyden telkin sparis et dediler benim anlatmak istedigim seyi ben onlara doru duzgun anlatamıyordum cünküü ben entel diyorum ya hani bu konularda acık konusuyum iyi iletisim kuran birisi degilim
dedinya bunları soylemıssın diye yemin ederim ben salagım diyorumya iletisim kuramıyorum kalbimin tum temizligiyle aklımdan cıkanı soyluyorum
ama aslında soylemek istedigim o olmuyor ama anlatmaya calısıyorum ve derdimi oyle anlatıyıroum :( ama ne yapsam ne denesemmmm olmadııı olmadı olmadııı bu guzel insanlardan yararlanamadım cunku ben boyle beceriksiz budala bi insanım zorladım kendimi hemde cokkkkkk ama yapamadım ben yapamadıkca olumsuz olmaya negatif enerji sacmaya devam ettim tabi insanlarda bana dusman olarak benden kacdı
simdi bu günlük olayı dedimya iletisim kuramıyorum hanzoyum kroyum
o an aklıma ne geliyorsa kalbimden ne geciyorsa bunu yazıyorum benim aslında en büyük sorunum iletisim bunu günlügümü okuyan herkeze soylersen onlar cbu cevabı verceklerdir galiba sana
bakıs acıma geleyim simdi son cumlenn
aslında benim sorunum yani kendimi üzgün hissetmemin tek bir sebebi var oda suu
dedimya ben bi anadolu insanıyım milliyetci anadolucu bi sanayiciyim sen beni rl den tanısan gercekden cok entesan seyler dusunursun hakkımda
ben askerden evel tabiri caizsen zıpırın birisiydim
gece 3 den 4 den evel eve ne babam ne ablam ne annem beni eve sokardı sokaklarda sürterdim kavgaları karısırdım hatta sabıkam bile var ne biliyim ülkü ocaklarında takılkırdım tabi gündüz işimi yapardım meslegimi yapardım kazandıgım paralarıda zehraya yedirirdim oyle hayaller kurmaya basladımki askerden gelince dedimki lan serkan dügünün yap adam ol adammm cakallıgı bırak düzgün saatlerde evine gel git evine ekmek gotur bos ver serseriligi düzgün bi yuvan olur colun cocun olur zehrada tam buna uygun adam dedim askerdne geldim ve anlatdıgım olaylar oldu ben sımdı burda zehra beni bırakdı diye uzulmuyorum ne dedim serseriyim benim icin bi zehra gider 10 bin zehra gelir istesem su an zehra ya her anlamda misli ni bi kız bulur ve sevgili olurum ben umutlarıma üzülüyorum neydi umutlarım mutlu bi yuva kuracakdım cakallıgı bırakım adam olacakdım askerden sonra basıma bunlar geldi ve bi anda yıkıldım süreklendigim deprasyonla birlikde madde bagımlısı oldum dert üstüne dert varken once moralimi düzelttim sonra o aptal maddeden kurtuldum bakıs acısı diyosun ya simdi benim bakış açım su olmalı demi
umutlar asla tukenmezzz tamam hala umudun olsun neydi umudun mutlu ve sıcak bir yuva coluk cocuk bir aile ortamı bi catı yani kısacası kürkcü dükkanı aksam gidicegim bunu zehrayla yapamamıs olabilirsin daha yasın genc baska kızlarla denersin onlarla yaparsın hem zehrayla bu dediklerini yapsaydın daha cok acı cekerdin umutların bitmedi sadece bir az ara verdin eminim zamanı gelince baska bir kızla hayallerini gerçeklesdirirsin işte buu yaa buuuu
benim kalbimden bu geciyo daral geliyo bi an aglıyorum cagırıyorum sonra aklıma bu geliyo rahatlıyorum fakat tekrar beynim beni yanıltıyo beynimdeki seylerin acıga cıkmasını galiba kalbim engelliyor ben bunu yapmak istiyorum yani umutlarımın bitmedigini bunu zehrayla degil illa baska kızlada yapabilcegimi beynime anlatmak istiyorum ama olmuyor işte ben bunu tum samimiyetimle anlattım buraya dedimya iletişim sorunum var o yuzden herkeze negatif enerci saçdım
son olarak dedigin gibi gorusumu degişdirdim benim gorusum bu işte illa zehra diye bi şey yok zamanı geldiginde baska kız ama bu gorusumu kalbime anlatamıyorum an geliyo hıckıra hıckıra aglıyorum bi sinir patlaması oluyo ne bilim kendime zarar veriyorum jilet atıyorum bardak bosalırcasına iciyorum gozlerim sisene kadar aglıyorum işte böyle
sevgili sayın akın berk abicim tekrar istemeyerek msn adresini ekledigim için ozur diliyorum gene dedigim samimiyetle cevap verdim sana umarım bi salaklık yapmamısımdır affet yapmıssam allaha emanet ol kendine iyi bak yüce fikirlerini benim gibi zavallı lara degil gercekden hak eden insanlarada soyle soyleki umut ısıgı ol onlara ve moral ver buraya her kim 1 harf bi şey yazarsa ben o kadar mutlu oluyordumki bi zamanlar bunu sana anlatamam ne ise selametle alahısmarladık
Alıntı:
Pozitif Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bigci
bir şeylere kızmak hiç bir zaman çözümün parçası olmadı
kızmak ancak değişimi başlatabilir.
Ben geçmişte bir çok soruna bağlandım çözümü aramadım bunalıma girdim korktum
sonuç ???? hiç bir şey
şimdi uzun bir süredir çözüm yolları arıyorum sorunu görünce çözümün peşinden gidiyorum
unutmamız gereken en önemli şey dünyanın en büyük olumlu bakma sanatı uzmanıda olsan önüne sorunlar çıkıcaktır
sadece sen onlara artık farklı şekilde bakıyo olucaksındır. ( tabiki allah kaldıramıyacağı yükü kimseye vermesin ama o zamanda çözümler bir şekilde bizi bulucaktır )
bu dünyada multi milyonerken yada herşeye sahipken senin yada benim bakış açımızla hiç bir sorunu olmıcak insanlar i.... etmekte..
Sonuç şu Bakış açısı herşeyi değiştirir.
Ayrıca Akın berkin mesajınıda hayal ablanın mesajlarınıda lütfen dikkatli oku
Hepimizin alacaği çok yol var emin ol unutma : sorunsuz insanlar mezarlıklarda yatanlardır... |
[b]
öncelikle sayın pozitif siteye hoş geldin diyim soyledigim gibi ben kovuldugum dönemde gelmişsin sen sanırım siteye o yuzden sanırım tanısmıyoruz seninle bu mutlu ortamdaki güzel paylasımlarla insallah hayatın hep ısıkla dolar diyim
ben kimseye kızmıyorum dedigim gibi her seyi kalbimin en temiz en derin yerinden anlatıyorum ama dedigim gibi ben bariz bi anadolu insanıyım bi sanayiciyim ne biliyim iletişime gecemiyorum benim anlatmak istedigim seyleri sadece ben anlıyorum anlatmaya calısdıgım kişiler bunu hep yanlıs anlıyo dedimya ben koca bi budalayım iletemiyorum insanlara ne demek istedigimi ben kalbimin en temiz hislerini buraya yazıyorum ama yanlıs seyler yazıyorum ve bunun farkında olamıyorum dedimya bakıs acısı olmuyo işte kalbimi zorluyorum olmuyo onlar bana yardım eli uzatdıkca ben anlatdıgım sacma sapan seyler yuzundne o el ya geri gidiyo yada ben istemeden itiyorum yapmamam gerekn seyleri yapıyorum bi dusuncem var bu illa zehra olmayacak dedim demi ama işte olmuyo be kardeş bu onca zamann onca gecirilen zaman hayaller bi an olsun aklımdan cıkartamıyorum kalbime yenik dusunoyurm beynimi sapıtıyo hep o yalan sozleri dusunmuyorum unuttum bile hatta su an sokakda gorsem o sahsı tanımam ne kadar zamandır gormedim ama kalp denen bi organ var o kalbe bi gün hançeri saplycam saten + dedigim gibi iletişim yok bendee anlatmak istedigim seyleri anlatamıyorum saten son vukatımdanda iyice sinirler gerilmişdi saten millet küstü benle son yazdıgım seyide anlatamadım ve siteden kovuldum
benim hayatımdaki anlam ne biliyim damarlarımdaki akan kandan daha önemli sey olan meslegim arabalar ve motor sporları ve türkcülük türklerinde bu dunyada bi yerlere geldigini ispatlama cabası ve bunuda nasl yaparım en basarılı oldugm seyde meslegimde ve bende bunu yaparken galiba ynalıs seyler aktardım olmadı ha istedigim oldu ne istedigim oldu bak okumusun günlügüm yeni bi secim oldu turkiye otomobil ve motor sporları fedarasyonu baskanı degişdi bizde bi sartname yolladık baskana onunda bazı istekleri oldu kabul etti hepsini isteklerim gerceklesdi ama ben burda onları anlatamadıkdan sonra ne onemi kaldı ben isterdimki bu
haberi burda paylasmak gerci onuda anlatırken bi pot kırardım sezonda en cok birinciligi olan bendim bi sezon bitimine kısa bi süre olarak demir baslar protesto amaclı yarısı bırakınca son yarısda sanpiyonlugumu ilan ettim all gunlugumu oku ne cıkar bagırdmmm resmen yaaa agladım bagırdım kıcımı yırtdım turkiye oto drag sanpiyonu olcam diye al oldum ne cıkdı _? sezonun bitimine bi yarıs var ama puan farkıyla su an sanpiyonlugumu ilan ettim telefonlarımı kapattım cunku durmadan gazetelerin spor muhabirleri ropertaj istiyo bazı yerel tv kanalları pesimi bırakmıyo tuning turkiye max tuning performans turkiye tork tuning vb dergiler pesimne dusdu tüm istedim sey buydu bu oldu ama mutlu olamıyorum işte ben boyle insanım daha dorusu insandım beni zamanında tanısa idin eger gerçekden guzel seyler dusunurduk belki hakkımda yada kotu seyler dusunurdun bilemeö
adım gibi eminim ben bu yazıyı yazarkende bi pot kırdım bi halt işledim eger gene oyle yapdıysam yalvarırım beni affedin kendinie iyi davranını dedigim gibi ben boyleyim işte negatif bi insanım zorladım kendimi ama olmadı ....