[b] selam sevgili günlük .
kısa zaman evel ne dedim türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmakdan utanıyorum 2 sene mühted bu ülkeye yaa bizim dediklerimizi yaparlar yada biz toplu şekilde yunan vatandaşlıgına geçeriz .
malesef bakıyorumki bu ülkenin daha dogrusu bu fedarasyonun ve bu halkın kılını kımıldatacagı yok bu gün sizi izmte cagırmısdım demi her şeye rahmen gidin izleyin diye yarış ertelendi kimse katılmadı cünkü gecen sene 53 aracım mucadele etdigi pist 53 adet drag canavari araç her biri ayrı bi macera ayrı bi bütce ayrı bi psikolojiyle hazırlanan 53 araç ''TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU'' nu kınadık ve lanetleyerek protesto ettik ve hiç bir araç bu gün olması gereken yarışa kayıt yaptırmadı ve yarış ertelendi kötü haber vermiycem bu sefer iyi bi haber veriyorum
konya ilimiz drag pistine kavuşdu seneye yarışmayı planlamıyorum yarışsam bile alt katagorilerde yarışcam ama yarışırsem konyadada kendimi denemek isterim
ne ise devam ediyorum önce bu kafaları degişdirmemz sonra başımızdaki koltuk sevdalılarını atmamız lazım !. ben DSP hükümeti içersinde yapılan faliyetleri saymakla bitiremem spora ve her türlü organizasyona ama akp hukumeti gençlik il spor müdürlügünü denetlemiyolar bile kusra bakmayın politika oldu ama öyle oldu işte . öyle ise bizdende böyle !!
biz senelerce uzun zaman harcayarak araç hazırlıycaz onlarsa bize kural koyacak ''YERİM BEN O KURALI!!''
sonrada siz cıkacaksınız apaçiler bilmem neler sokaklarda yarışıyolar benn ve benim gibi 100 e yakın kişi ankarada göl başı'nda enka köprüsü altında pazar günleri ögleden sonra bulusup legal draglar yapıyoruz neden peki ? federasyn federasyon degilki adam akıllı bi organizasyon yapmıyorlar . bu millet nabcak yarış zevkini içindeki kını tekerleklerine boşaltıcak bi laf varya
''RUHUNU DEGİL LASTİGİNİ YAK ''
örnek şekil 1A wave :
Ben bu spora canımı kanımı her şeyimi verdim ! bi şeylerle ugrasıyorum stres dagıtıyorum planlarıma projelerime gitdikce yenilerini katıyorum önümdeki bi kaç yılın programını çizmişken önüme bazı şeyker cıkıyo buda beni sinir ediyo yılmayacam yıkılmayacam !!!!
ben plan ve projemi çokdan cizdim buna türkiye cumhuriyeti devletindeki siyası adamlar koltuk sevdalıları yapması gereken yatırımları ve projeleri yapmadı diye yarım kalmayacak hevesim onlar kaybeder ! ben isterdimki türkiye cumhuriyeti kimligi taşıyarak o başarılara imza atmak ama olmayacak bu gidişde . başka ülke vatandaslıgı altında yapcam kafama koyduklarımı ! ha öle ha böle bi sekilde türk bayranaı ve 3 sancagı dalgalandırcaz. !
bu gün gitmedikya sabah izmitde arkadaş arıyo yetkililer kudurmuş bizi beklerken hiç kimse gelmeyince bie biz kayıt yaptırdık gelmeyecez deyip protesto amaçlı gitmedik iyice cıldırmıslardır daha çok çıldırcaksınız yunan gazeteleri manşet atdıklrında hani siz deger vermiyosnuz sizin için spor sadece futbolya ne zevk alıyosanız oda tartışılr
inş hedeflerime ulaşırım tekk istedigim tek amacım tek gayemm serkan karabulut adını motor sporları tarihinde yükselte bilecegim yere kadar yükseltcem saygılar
kendime bi sürü atraksiyon yaratıyorum ya ben ne bicim adamım ya
benim planlarım projelerim burda duruyo ben onlara asılcama yok sevgilim beni terk etti yok aglıyorum yok bilmem ne pffff sıkıldım yaa eski serkan geri geldi ben plan ve projesini çizmiş oldugum yolda suratla ilerliyorum ayama kimse takılmasın suratlıyım düşürürürüm ayama takılanı