Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız [b] Real karnasyona İnanıyormusun Günlük ? ben artık inanıyorum bu Hayatta hiç bi Şerefsizlik yapmadım ama bundan evelki serkan cok haysiyetsiz it oglu it serefsiz ahlaksız dümbelegin biriydi kesin ! onun yaptıklarını ben cekiyorum bu hayatta ne zaman ohhh bee ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-08-2008, 10:31 AM   #301 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

[b]

Real karnasyona İnanıyormusun Günlük ? ben artık inanıyorum bu Hayatta hiç bi Şerefsizlik yapmadım

ama bundan evelki serkan cok haysiyetsiz it oglu it serefsiz ahlaksız dümbelegin biriydi kesin ! onun yaptıklarını ben cekiyorum bu hayatta ne zaman ohhh bee desem arkasından kötü şeyler oluyo
ve nedense ben hep acı cekmeye mahkum kalıyorum
ve sebebini bi türlü anlamıyorum ben mutlu olmayı istedigim halde bunu kimse kabullenmeyip ben suclanıyorum bu gun dogum gunum 12 den itibaren ama seviniyormuyum sanmam seviniyodum sabah saatlerine kadar çeyrek asırr ey gidi asır eyy daha dogum günüm olmadı bu gece 12 de çeyrek asır olacam ama bu ceyrek asra ne sıgdırdıgımı sor bana ? sadece acı keder neden ben mutlu olamıyorum günlük neden ? ne yapsam batıyo bu hayat bana neden

bu ceyrek asra sadece bi kaç başarı sıgdırdım o kadar.

mutlu olacagımı sanmısdım bi kaç günlügünede olsa mutlu olmak guzeldi bi daha ne zaman gülüp eglencem bilmiyorum göz yaslarım bi diniyo bi tekrar baslıyo anlam veremedim

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 30-08-2008, 12:08 PM   #302 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

[b]

selam sevgili günlük !

Bir yıl daha geçti...Işık hızında sanki geçen sene bugünle, aradaki zamanın akışı...Ve iyi değerlendirilmiştir bu bir yıl...Sağlık deniliyor ya her şeyin başı... Öyle de...Her ne kadar cümle içinde alışılagelmiş, klasik bir temenni olsa da sağlıklı bir yıl diliyorum yeni yaşımda kendime ...Ve tam da şu anda durup, 5 yıl öncesini düşünüyorum
5 yıl, 10 yıl?..Ne kadar yakın geliyor değil mi?..5, 10 yıl sonrası da bu kadar yakın işte...Geçti... Geçiyor... Geçecek...En ufak anın bile tadı çıkarılmalı...Ara sıra, denk gelirse deniz kenarında simit, çay keyfi tadılmalı...Yıllardır aranmayan kim varsa düşünülüp, bir anda aranmalı...Bir çocuğun kolayca bulabileceği yerlere bozuk paralar bırakılmalı...Sabah uykusu uzatılmalı bazen, yataktan hiç çıkmamalı...Küçük notlar yazmalı zamanın eskitemediği...Saklamalı sonra, hüzün olsun diye değil, anı olsun diye...Anne, baba hatırlanmalı hayattaysa bu doğum gününde, yazının burasında aranmalı...Ya da eli öpülmeli hemen... Bir oda yakınlıkta olması bile anne, babanın ne büyük lütuf, ne büyük hediye...Hiç olmazsa mutfaktan gelen tuzlu koku coşkusu için...Ve alışverişe gönderilirken "üsüt kalsın" jesti için... Hayatta değillerse, teşekkür etmeli, yıllarca didindikleri için...Gider nasıl olsa, duyarlar...Evet hemen şimdi... Ertelememeli...Geçti...Geçiyor...Geçecek...Durmalı şöyle bir...Neler geride kaldı, neler gelecek...Düşünmeli...Sonra koşmalı; iyiye, güzele doğru...Kolay küsmemeli...Merhametli olmalı...Umursamamalı
yaaa böyle işte günlük bi sene daha geçdi dedimya.. 5 yıl öncesi ne kadar yakın geliyo bana bi 5 yıl sonrada bu gunleri hatırlıycam ne kadar yakındı diycem sevgilerle
Alt 31-08-2008, 12:32 AM   #303 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point

mutlu kocaman yıllar sana
Alt 31-08-2008, 01:32 AM   #304 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
reversi Nickli Üyeden Alıntı
mutlu kocaman yıllar sana
[b] sagol teşekkur ederimm inş hep beraber nice mutlu yıllar geçiririz
Alt 01-09-2008, 03:48 AM   #305 (permalink)
Binbaşı

[b]

selamlar saygılar günlük ve günlgümü okuyanlar su an inanıyorum şok olacagınız ve dusuneceginiz bi şeyi acıklayacagım

1 takım argo ve kotu sözler agızımdan pırtarsa özür dilerim şimdiden hayatımla ilgili bi karar aldım bennn karar alamayan korkan ben karar aldım onu size acıklıyorum

biliyorsunuz ben 25 yasında turkiyenin bilinmeyen sporlarından turkiye oto drag yarısının genç dinamik yarısmacılarından birisiyim yarısmaya

kendi modifiye etdigim aşırı sıkısdırmalı ve cift turbo beslemeli 1978 model opel commodorre ve asıl sahibnin babam ve annem oldugu daha sonra askerden gelince bana devr etdigi karabulut opel performace shop ve gulf madeni motor yaglarının sponsorlugunda 2001 yılından beri yarısıyorummm bu son sezonda bahsetdigim opel aracımla yarısmaya basladım daha once yani 2001 den bu yana 106 gti , opel corsa gsi , turbo dogan slx , bmw e30 325 , le yarısdım ve son aracımda buydum

şimdi tanımanız bakimindan ufak bi anlatayım nedir drag drag çık kısa anlatıcam

15 metre eninde ve 400 metre uzunlugunda pistde finişe en hızlı ulasanın kazandıgı bi yarısdır karsılıklı kalkıslar yapılır 2 kere bi aslı bi rovansı kazanan bi sonraki tura geçer

6 katagoride yarısır yarıscılar felan filan simdi bundan sonra ilginç bilgiler ! isimli baslıga drag nedir diye bi post açıcam merak edenler orayı okuyabilir

kısacası anlayacagınız sizin için reiki bilmem ne felan ne ise benim için drag o ! drag ve motor sporları tüm hayatım yaşam tarzım sizin gibi gençleri pistlerde görmek isterizz! lafı ile tüm hayatım yapmak istedigim sey dikmende derenin orda cobinin bayırında s virajına 220 ile girip hiç günahı olmayan hamile bi kadına yada 13 14 yasındaki cocuga godummuuydu havaya 10 takla atdırıp tekrara kaputa dusurup 100 metre ileriye fırlatmak degil bu spora gönül verdim bu işin okulunu universitesini okudum ve turkiyede bi şeylerlerin ilerledigini dunyaya tanıtmak amcım yoksa 2 3 tane zengin p******* ibaret degil turkiye oto drag yarısı yada 2 3 tane mankenin gelip show yaptıgı bi organizasyn degil

Sezon başından beri Federasyon ve Hakemlerin hatalarıyla saç baş yoldurtan oto drag yarışlarının, en kalabalık etkinliği olması beklenen Körfez yarışında tam 9 araç start aldı. sebebi neydi ? federasyonduuu birileri koltuk sevdasına bilmedikleri işleri yapmaya kalkarsa buu olur iştee !

Bundan iki sezon önce her şeyin bu kadar kötü olacağını kimse elbette bilemezdi. Motor Sporları namına yapılan ufak tefek yatırımlarla bu işin yürümeyeceği ap açık ortada. Teker teker sezondan çekilen pilotlar ile birlikte seyircilerin de azalması Türkiye Oto Drag yarışlarının malesef hak ettiği ilgiyi görememesine neden oluyor. Selahattin Yılmaz, Serdar Komaç, Erkan Baştaş, Emrah Eryılmaz ve Tohan Soyhan’ın geçtiğimiz sezon federasyon ve hakemlerin yapmış oldukları hatalardan ve yapılan onca masrafa rağmen verilen basit kupalardan dolayı bu sezona katılmama kararıyla birlikte adrenalin yaşadığımız kalkışlardan bir hayli azalma oldu. Son yarışlarda ise Körfez pistine drag yarışlarını izlemeye gelen 3000 seyirci maalesef umduğu katılımı bizler gibi göremeyince hayal kırıklığına uğradılar. Öyle ki bazı yarışmacılar yarış günü gelmelerine rağmen katılımın az olduğunu görerek kalkış yapmadan evlerine geri döndüler

Her yarışta en az 3000 YTL masraf yapan, şehir şehir dolaşan, yüksek katılım ücreti ödeyen, efor sarfeden ve sonucunda basit bir şekilde hazırlanmış kupa ve madalyonlara layık görülen pilotların her birine sahip çıkılmalı diye düşünüyorum. Çünkü onlar olmazsa Türkiye’de resmi Oto Drag yarışları diye bir şey olmaz. Bir sonraki yarış 7 Eylül 2008 Pazar günü İzmit Körfez pistinde düzenlenecek. Tüm drag severleri her şeye rağmen bu etkinliğe, pilotları desteklemeye bekliyorum...
yani bana ve diger pilotlara bundan 50 yıl evel ben saatte 350 km surata cıkacam desen birine ha....r lannn kafa geçecen baska birini bul derdi sana ama ben su anda o hıza 24 sn de ulasan araçları kullanıyorummm 0 -100 u 3 sn de 4 snde alan araçlara biniyorum vee en guzelide ne biliyomusunuz bu araçları bir turk yapıyo türkün oglu osmanlının cocugu yapıyo teknolojiye ayak uyduruyor benn bu spora her şeyimi verdim şimdi tamammmı devammı diyecezz !

karabulut opel performance shop adına bi karar aldık 7 eylülde turkiye otomobil sporları federasyonu ve gençlik ve spor il müdürlügünden bekledigimniz ilgiyi göremezsek

* Ben bir daha arsla turkiyede hiç bir drag yarısına katılmayacagım !!!

* turkiye cumhuriyetine 3 sene muhtet vericem bu koltuk sevdalılarını temizlemeleri ve gerçekden bu spora gönül veren ve işi bilenleri o federasyonunu basına getirmeleri için

* 3 sene sonra bakdım hala aynı federasyn hala aynı devren üzülerek soylüyorumm vatandaşlıkdan cezbimi istiycem !
turk vatandası olmakdan utanıyorum cünkü evet yanlıs duymadınbız utanıyorum turk vatandası olmakdan ben askerligim ozel harekat olarak yaptım türk olmakdan osmanlının torunu olmakdan utanmıyorum ama bu devletin yaptıklrı seylerden utanıyorumm pop star top star b** star yapacaklarına boyle turkiyenin gelişimini saglayacak turkiyeye faydası olacak dallara az bir az katkıda bulunsalar turkiye su an burda olmaz drag sporunun ciddiyetini ben size sabaha kadar anlatsam anlamazsınız kafanız almaz !

Saygı ve sevgilerimle kararımda ciddiyim vatandaslıkdan cezbim halinde ya yunanistana gidicem cunki dunyada drag oto drag ve moto drag sporuna en cok ilgi yunanistanda görüyor o kadar ilgi görüyorki amerika birleşik devletinin ''NBA-TV'' si varsa kablo tvde yunanistanında drag tv si var !
karaımda ciddiyim 3 sene içersinde bekledigim seyler gerçeklesmezse yunan vatandaslıgına geçicem cunku ben bu spora canımı verdim her seyimi verdim allah bana bı kafa vermiş aramızda bi cok meslekden insanlar var fakat banada dusunme degilde planlama tahmin etme çözüm bulma yetenegini vermiş hazırladıgım araçlar su an turkiyenin 4 bi yanında son yolcu hüseyin usta ve cindoruk serkan ustanın namını tasıyo

saygı sevgilerimle

karabulut opel performance shop ...

Alt 05-09-2008, 11:50 AM   #306 (permalink)
Binbaşı

[b] huuuu huuuu orada birileri varmııı

yeni moderatörlerimiz yeni co adminlerimiz hayırlı ugurlu olsun demişdik demi

şimdi bi sürü moderatör admin vs olduguna göre biriniz bu lanet baslıgı çöp kutusna yollayabilirmi ?

gördükce canımı sıkıyo ben bu günlügü çözüm önerileri vermeniz için açmışdım iyi kötü verdiniz yada vermediniz sagolun ! ama böyle bomboş kimse yazmayacaksa bi manası yok silin gitsin canımı sıkıyo böyle durdukca silinmesini şiddetle istiyorum ne zaman istesem yapmadınız gerçi oda ayrı bi sorun bi gün bi kişi naber dediginde mutsuzum dedigimde artık bıkdık o hazır cevaplardan cünkü

silinmesini bekliyorum bide bi şey dedim kızdılar :P ben dedimkii mubarek ramazan günü oruç tutuyom niyetliyim allah sesimi duyuyor bazı şahıslara zerrenin zerresi kadar igne ucu kadar hakkım varsa helal olmasın öbür dünyada alacagım olsun dedim 1 2 kişiye söyledim saten onlarda söyleme günah dedi laf agızdan 1 kere cıkar arkasındayım helallik lafımın
Alt 06-09-2008, 02:25 PM   #307 (permalink)
Binbaşı

[b] peki madem silen yok off sıkılıyo saten bende bi iki bi şeyler yazıyım okuyan yok nasılsa günlügümü sanki karsımda bi insan var ona bi şey anlatıyo gibi degerlendirdim oyle devam

selam günlük nasılsın beni sorarsan iyiyim ama bu günlerde canım sıkkın ya daha dogrusu stresliyim ilk defa dükkanı açdıgım günden bu yana ilkk defa sıkışdım maddi yönden canımı sıkıyo cebimde para olmaması allah gene yüzüme bakdı bi iş indirdim edirneden bi araç geliyo gümrükden bi mersedes onu sıfır gibi topluycaz inş bayram haslıgımız cıkcak ordan saten 2 hafta sürer o araç genede kederler bitmi elemanların parası dükkan kirası dükkan giderleri ve bi sorumlulugum var bakmam gereken kişiler var ailem en basit dobi bile onu ben oglum gibi seviyorum ve bakmak zorundayım dobi neyse meraklıda o tabi gerçi meraklı dobi kadar yemiyo en fazla 130 150 lira arası meraklı tutuyo ama dobiye hiç harcamıyosam her an en az 250 lira gidiyo maması dısında sütü yogurtu cigeri dünyanın proteginini alıyo

ellerimi açıp allaha duva ediyorum allahım işim olsun param olsun diye maddi yönden ilk defa sıkısdım hayatım boyunca hep maddi yönden iyi oldum fakat ilk defa sıkısdım ve ramazana dek gelmesi bir az canımı sıkan o oldu yoksa umrumda degil .

hani kendimi geçdim benim sorumluklarım var onları dusunmek zorundayım her ne kadar kanım deli cocuk gibi davransamda ben 25 yasında bi bireyim ve bakmakla yükümlü oldugum kişiler var benimde elemanlarım var onların evi benim sayemde geçiniyo sadece ben kendimi dusunmuyorum onlarıda dusunuyorum inşallah allah dualarımı duyar yüzüme bakar işlerim açılır .

iftar davetleri başladı çok seviyorum iftar davetlerini akrabalar olsun komsular olsun tanıdıklar olsun hep bir araya geliniyo muhabbetler ediliyo büyükler hemen baslıyo nerdeee o eski ramazanlar diye o sohbetlere bayılıyorum

ne ise cok konusdum gene kib günlük
Alt 06-09-2008, 04:16 PM   #308 (permalink)
Akulina
Guest

Bigci zaten günlük olayı kişinin değişimlerini ve gelişimlerini yazdığı birşeydir...Yani kendi adıma konuşacak olursam ben birileri bana bişey yazsın diye değilde,kendi gelişimim,hislerim doğrultusunda yazıyorum...Gören okuyanda yazmak isterse yazar...O yüzden takma kafana kimse birşey yazmıyo diye...Değişimlerini,gelişimlerini yaz...Burası senin bahçen,alanın...İnsanlarda sendeki olumlu değişimleri okudukça feyz alır ve kendince uygulamaya çalışır...En önemliside seni değişimden ve gelişimden geri bırakmaz ve hergün günlüğünü daha bi güzel anıyla doldurma isteği doğurur...

Sevgiler
Alt 06-09-2008, 04:35 PM   #309 (permalink)
Binbaşı

[b] sevgili ablacım sevgili sycorox ben şunu ifade etmek istedim ablacım . benim bu günlügü açma sebebin bana akıl ve fikir düşüncelerinizi aktarmanızdı nasıl daha aydınlık bi serkan yaratabiliriz fikrinizi bana söylemenizdi ama ben sunu gördümkü ben gerçekleri yazdıkcaı bana yalan seyler yazmamı istediniz mutlu oldugumu okumak gibi ben yalan soylemeyi beceremiyorum ! nabıyım mutsuzum göz göre göre sırf mutluyum yazmak için yazamzdım gerçekler acıydı ama gerçekdir ben mutsuzdum ve nasıl aydınlıga cıkacagımı sizden ögrenmeyi beklerken hep bana tepki gösteren siz oldunuz ama bi gün biri cıkıp demediki ( hayal abla vs gibi ablallarım hariç.) sen niye üzgünsün yeter artık demedi hep azar hep şılgır ve orjinal hazır cümle su idi sen mutsuzsan sana yazmıyorum ! yazmayın umrumda degil dedim bende dedimya işte
benim bu günlügü açma amacm bana fikir vermenizdi madem kimse bana fikir vermiyo artık bu gunlugun olmasına mana yok demişdim ben sadece :P anlatmak , istedigim bu idi kalıplasmıs cümleler dısında bi şey duymadım ama sagolun iyi kötü herkezin bir az yardımı oldu bana mutluyumu ehh işte ama mutsuz olmakdan iyidir . az bucuk gelişdim ama siz hep azarladınız beni bu beni dahada bunalıma sokdu sagol hayal ablacım iyiki varsın her sekilde yanımda oldun sen

sevgilerle tabi sadece haya abla degil iyi kötü herkez yanımda oldu bazı sahıslar hariç . dedimya bana fikir vermenizi beklerken azar zılgın verdiniz :Pp

ama genede iyiki varsınız ben arabeks sarkılar dinleyip aglayan bi mahlukattım :O su an bu haldeysem yani mutlu isem gülüyorsam sizin sayenizde . sadece bi kaç takıntım kaldı onuda aşdımı güzel olcak :) sevgilerle

bi edit yapıyom unuttum hayal annem bitanem annem ve arkadaslar size bi şey soyleyim benim yazılarda yamuk yamuk yazmamın en büyük sebebi

* ben ölü doğdum doğdugumda çocukluk felçi geçirdim beyin damarlarımın zedelenmesinden dolayı

bu yuzden dolayı kii 17 yasında babamın doktora kızıp beni tedaviden aldıgını soyleyim ben fizik terapi görüyordum ellerimde çözemedigim bi titreme var benim.

* benim parmaklarımdan serçe parmagım kırıl bunu bahsetmişdim ben askerden evel taekwondocuydum turkiye 3. lügüm var 18 yasındayken serçe parmagım kırıldı bi musabaha sayesinde ve sag elimin orta parmak kemigi zedelendi o yuzden bazen klavyede olsun işde olsun hep bunun acısını cekerim elimden gelenin en iyisi olarak yazmaya calısıyorum :(

hayal ablam sana üşenmek kızmak ne haddime bitanem ablam benim sen lafda abla degilsin kalbimden ablamsın
Alt 07-09-2008, 11:26 PM   #310 (permalink)
Binbaşı

[b] selam sevgili günlük .

kısa zaman evel ne dedim türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmakdan utanıyorum 2 sene mühted bu ülkeye yaa bizim dediklerimizi yaparlar yada biz toplu şekilde yunan vatandaşlıgına geçeriz .

malesef bakıyorumki bu ülkenin daha dogrusu bu fedarasyonun ve bu halkın kılını kımıldatacagı yok bu gün sizi izmte cagırmısdım demi her şeye rahmen gidin izleyin diye yarış ertelendi kimse katılmadı cünkü gecen sene 53 aracım mucadele etdigi pist 53 adet drag canavari araç her biri ayrı bi macera ayrı bi bütce ayrı bi psikolojiyle hazırlanan 53 araç ''TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU'' nu kınadık ve lanetleyerek protesto ettik ve hiç bir araç bu gün olması gereken yarışa kayıt yaptırmadı ve yarış ertelendi kötü haber vermiycem bu sefer iyi bi haber veriyorum

konya ilimiz drag pistine kavuşdu seneye yarışmayı planlamıyorum yarışsam bile alt katagorilerde yarışcam ama yarışırsem konyadada kendimi denemek isterim

ne ise devam ediyorum önce bu kafaları degişdirmemz sonra başımızdaki koltuk sevdalılarını atmamız lazım !. ben DSP hükümeti içersinde yapılan faliyetleri saymakla bitiremem spora ve her türlü organizasyona ama akp hukumeti gençlik il spor müdürlügünü denetlemiyolar bile kusra bakmayın politika oldu ama öyle oldu işte . öyle ise bizdende böyle !!

biz senelerce uzun zaman harcayarak araç hazırlıycaz onlarsa bize kural koyacak ''YERİM BEN O KURALI!!''

sonrada siz cıkacaksınız apaçiler bilmem neler sokaklarda yarışıyolar benn ve benim gibi 100 e yakın kişi ankarada göl başı'nda enka köprüsü altında pazar günleri ögleden sonra bulusup legal draglar yapıyoruz neden peki ? federasyn federasyon degilki adam akıllı bi organizasyon yapmıyorlar . bu millet nabcak yarış zevkini içindeki kını tekerleklerine boşaltıcak bi laf varya

''RUHUNU DEGİL LASTİGİNİ YAK ''

örnek şekil 1A wave :

Ben bu spora canımı kanımı her şeyimi verdim ! bi şeylerle ugrasıyorum stres dagıtıyorum planlarıma projelerime gitdikce yenilerini katıyorum önümdeki bi kaç yılın programını çizmişken önüme bazı şeyker cıkıyo buda beni sinir ediyo yılmayacam yıkılmayacam !!!!

ben plan ve projemi çokdan cizdim buna türkiye cumhuriyeti devletindeki siyası adamlar koltuk sevdalıları yapması gereken yatırımları ve projeleri yapmadı diye yarım kalmayacak hevesim onlar kaybeder ! ben isterdimki türkiye cumhuriyeti kimligi taşıyarak o başarılara imza atmak ama olmayacak bu gidişde . başka ülke vatandaslıgı altında yapcam kafama koyduklarımı ! ha öle ha böle bi sekilde türk bayranaı ve 3 sancagı dalgalandırcaz. !

bu gün gitmedikya sabah izmitde arkadaş arıyo yetkililer kudurmuş bizi beklerken hiç kimse gelmeyince bie biz kayıt yaptırdık gelmeyecez deyip protesto amaçlı gitmedik iyice cıldırmıslardır daha çok çıldırcaksınız yunan gazeteleri manşet atdıklrında hani siz deger vermiyosnuz sizin için spor sadece futbolya ne zevk alıyosanız oda tartışılr

inş hedeflerime ulaşırım tekk istedigim tek amacım tek gayemm serkan karabulut adını motor sporları tarihinde yükselte bilecegim yere kadar yükseltcem saygılar

kendime bi sürü atraksiyon yaratıyorum ya ben ne bicim adamım ya benim planlarım projelerim burda duruyo ben onlara asılcama yok sevgilim beni terk etti yok aglıyorum yok bilmem ne pffff sıkıldım yaa eski serkan geri geldi ben plan ve projesini çizmiş oldugum yolda suratla ilerliyorum ayama kimse takılmasın suratlıyım düşürürürüm ayama takılanı

Bookmarks