Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

bigcinin günlügü :p benimde olsun

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri bigcinin günlügü :p benimde olsun Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ah be Serkan, senin yazdiklarini okuyacagim diye..yemekleride yaktim iyimii...bak bana simdi yemek borcun var ona gore...bir dahaki yil turkiyeye tatile geldigimizde artik borcunu odersin......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

bigcinin günlügü :p benimde olsun

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-07-2008, 05:26 PM   #281 (permalink)
Üsteğmen

Su_Duru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Su_Duru will become famous soon enoughSu_Duru will become famous soon enough
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Ah be Serkan, senin yazdiklarini okuyacagim diye..yemekleride yaktim iyimii...bak bana simdi yemek borcun var ona gore...bir dahaki yil turkiyeye tatile geldigimizde artik borcunu odersin...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Güzellik yüzde degil, yürekte olmali
Su_Duru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-2008, 06:30 PM   #282 (permalink)
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
bu site insanları hakkında ise bi şeyi ögrendim mutsuzsanız sakın bi siteye girmeyin bin kat daha cok acı cekiyosunuz
sanki ben o yazdıklarımı cok sevdim ben gerçekleri yazıyorum diger uyeler gibi oylesine laf yazmıyorum gerçekler ne ise bunları yazdım umarım amateme tekrar yatmam agustos ayındaki muanemden sonra
Alt 19-07-2008, 10:36 PM   #283 (permalink)
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point

pamuk kusura bakma ama az bucuk öyle gerçekden üzüldüm yaptıgınız seyleri ben kimseye bi bilgi vermedim kendim adıma konusdum tek sucum mutsuz olmakmı cekmedigim acı kalmadı gercekden psikolojik tedavi bile alıyorum bana göre hayat laylaylom gelemiyo işte bu acı durumdan kurtulmama yardım etmek istediniz tamam tsk ederim aam bende geri tepince niye sadece susmak yerine zehir zirfirik laflar ettiniz

aramızda yerin yok !
bu günlüge bi daha yazmıycam
saygımı geri alıyorum
vs vs vs vs vs

ama en cokda aramızda yerin yok lafı ayrı bi canımı yakdı gerçekden kalbim cok incindi ve üzüldüm beynimde bin bir türlü soru işareti var
oda yetmezmiş gibi milyar tane işim var
dükkan aile dıs sorunlar işlerimle ugrasıytorum ama düzgün bi psikolojiylemi hayıır
bi aşk bi insana neden bu kadar acı verir onuda anlamıyorum offff gercekden daraldım ben ne demek istesem ne demeye calıssam tersden diyorum bi şey demek istesem baska bi şey diyorum
su_duru ablacıgım degerli kardes dedigin için tsk ederim

sen ankaraya gel cagırılmadıgım istenmedigim aramızda yerim yok denen toplantının benzerini ankda yapalım :d sen gel ankaraya istedigin yemek olsun ister ev ister dısarı annemin eline kimse su dökemez ev yemekleri konusunda eee 50 küsür senenin emegi :d yada sen gel ankya sana yozgatımızın meshurrr testi kebabı ısmarlayım [ ben yozgatlıyım :p]

senemce ablacıgım dedigin gibi susmalıyım
Alt 20-07-2008, 01:36 AM   #284 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point

serkancım ya yazdıklarını ve yazılanları gördüm üzüldüm cidden.ne desem bilmiyorum ama senin de senin görüşün karşıtında olan arkadaşların da emin ol niyetleri aynı ,yani iyi olmak istiyoruz yanlız ben diye düşünmüyo kimse .çünkü hepimizin gelişmesi aynı zmnda birbirimize emsal teşkil ediyo umut veriyo.mesela arkadaşlardan birinin günlüğünde güzel bi yazı yakalasam benim için de iyi oluyo ,bana moral veriyo bu .tersini de düşünürsek üzülüyorum ya da yeni arkadaşlara sabretmeleri gerektiğini söylüyorum,çünkü ortak sorunlarmız çok fazla .ama şöyle bi sistematik var bence ;her gelen bi sonrakiyle yaşadığı sorunu ,gelişmelerini kendini nasıl ilerlettiğini paylaşmaya çalışıyo bunu gördüm net olarak,iyi olan hadi eyvallah demiyo .bu çok özel bişey değil mi be serkancım.bak herkesin kendine göre bi üslubu var bazen yanlış anlaşılalar da oluyo ve ister istemez bi ö yargı oluşabiliyo hepimizde,ama gerçekçi değerlendirmenin yolu kesinlikle ve kesinlikle karşındakinin senin için zmn harcaması ,birikimini ne olursa olsun paylaşmaya çalışması.önemsemediğin ,sevmediğin birine anlatmaya çalışırmsısn kendini ,doğru bildiğini?pek sanmıyorum.bak bi de şu vardır;bazen öyle çaba sarfedersin ki karşındakine ,ama o kadar zmn harcayıp anlatmaya çalıştığın şeyi ne yaparsan yap anlatamazsın.o noktada isyan etmeye başlarsın.bu insanı nası uyandırırım nası anlatırım diye .bunun binbir türlü yolu var ama sitem de içerir bu yollar hatta ister istemez daha kırıcı bile olabilir.sen de yaşamışsındır daha önceden bu durumları eminim.şuna emin ol ki; sen olsun bi başkası olsun ki bu sitede herkes seni bilir o yüzden daha ayrı bi yerin var bile diyebiliriz,yani iyi olmanı istiyoruz.yanlız herkesin bi dünya görüşü ,bi bakış açısı var be serkancım hele bu işle çok uzun zmn harcamış ve sana bişeyler anlatmak(bak doğrusunu yanlışını söylemiyorum,ortada bi emek var ve çok önemli bişey bu) için çaba harcayan kim olursa olsun ,kırıcı olmamaya çalış,kırılmışsın mutlaka sitem dolu yazıların ama bak yazdıklarının karşılığı olarak neler yazmış arkadaşlar.eğer değerli olduğunu düşünmeselerdi,emin ol bakıp geçerlerdi.sen deönem veriyosun ki hala anlatma çaban var.en önemlisi bu değil mi be canım.bak bence ne yap sen biliyomusun ,ben senin yerinde değilim ama yerinde olsam;tüm kırıldığın kişilere-şu haklıydı bu haksızdı diye bakmadan ayrı ayrı çabalarından dolayı teşekkür et.bak bunu yap.görüceksin neler olucak .çünkü inan senin de onların da yaklaşımı en iyisi en güzeli en mutlu olman için.herkesin metodu farklıdır ama olsun.sen bence yap bu dediğimi.bi de gözünü seveyim şu telkinleri dinle valla işe yarıyo,ben ilk siteye girdiğimde çok mutsuzdum anlatamam.çok iyi gelicek inan bana ama disipline sok kendini günde şu kadar dinlicem de şartla kendini dinlemeye başla bak ne güzel oluyo.bak sen de biraz melankolik taraf var ,bende de var ama hayat acıya dayalı yaşanmıyo işte görüyosun .
sevgilerimle ,kendine iyi bak

bi de şunu rica ediyorum diğer arkadaşlardan,serkanla kim sorun yaşadıysa ki o sorun değil zaten hayal ablayla sanırm bi anlaşmazlık olmuş.ablam konuşuyo anlatıyo zaten serkana .o bizim ablamız kızar da,severde yeri geldiğinde.hakkı var ,bi bildiği var (olur öyle abla kardeş arasında di mi serkan ).pek olumsuz bişey yazmaya çalışsak iyi olur gibi geliyo,sanki dışlanmış gibi hissetmiş kendini.burda taraf yok keinlikle hepimiz aynı taraftayız-iyiliğin tarafında. ama alınıyo çocuk hiç kimse beni sevmiyo istemiyo diyo.yani o sıkıntıda kendince mutlaka haklılık payı vardır.haklı demiyorum ama daha olumlu yazsak daha süper olur bence.nacizane bu benim fikrim,umarım haddimi aşmamaışımdır.sevgilerimle
Alt 20-07-2008, 02:02 AM   #285 (permalink)
Binbaşı

219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

canom kısmencigim tesekkur ederim ben her yazdıgım posta bunu aynısın söylüyorum bi önceki mesajımdada aynısın yazdım allah razı olsun tsk ederim dedim fakat benim sorunum gerçekden sıradan bi sorun degil bi insan her hangi bi şey oldu diye ki benimki aşk acısıydı veya baska acı oldu diye e**** kullanırmı
***3 KERE ÜST ÜSTE İNTİHAR *** edermi ? demekki ben sıradan insanlardan farklı bi beyin yapısına sahibim bak su an ne kadar rahatım ne kadar sakinim tıpki mamasını yiyen bi kedi köpek yawrusu gibi natura ambianca programında ielale sesleri kus sesleri calıyo winampındada titanic film müzigi calıyo ama bazı anlar geliyo kii bu anlar genelde hep baş başa kaldım an beynimi dinledim an oluyo o anlarda beynime mukayet olamıyoum istem dısı seyler yaptırıyo bana kalbim beynime adeta savaş açıyo bi çatısmaya giriyolar bana zorla kalbimin içine haps olmus sonsuza kdar oraya gomülmnüş şeyleri bir film seridi gibi gözüme getiriyo saka gibi geliyo ama uzun yıllar bi insanla birlikde oldukda sonra pat diye unutamıyo insan ben unuttum dedim defter orda kapandı fakat içinde bulundugum psikolojik atraksiyon kapatmadıgını belirtdi bu olayı farklı eylemlerle bunu dile getirdi madde bagımlıgı hayatına son verme gibi en son yaptıgım aptallık kafama silahı dogrultdum fakat bi şeyi unutmusdum clock denen silahda şarjöer yerinden az bi şey cıksın yada şarjorde mermi olmasın mekanizma calısmaz bu 1 2.si ise clocklar kilitlidir altlarında arabalarda oldugu gibi bi kilit vardır anahtarlı o anahtarı kitlersin kimse ateş edemez silahı kafama koydum saatlerce düşündüm ve dayanamayıp tetige basdım ama işlemedi kitlenmiş silah sonra silahı nasıl fırlattıhımı bilmiyorum yani anlatmaya calısdıgım ben normal hayatta olsun sosyal aktivitelerde olsun insan içinde olsun şu son 1 yıl demeyim ama son 6 ay içersinde tekrara eski halime dönmüş biriyim fakat ddgim gibi beynim hala düzelmedi istem dısı atraksiyonlar yapıyo kendi kendine yani kriz gibi düşün
bu noktada her insanın yardıma ihtiyacı oldugu gibi benimde bi yardıma ihtiyacım vardı gerek psikologlar gerek aile gerek arkadas destegi allah razı olsun az cok arkadas destegi burdan aldım almayada devam etcegime inanıyorum aile destegise sonunaaa kadar aldım hiç bi ailenin evlatları için yapmacakları fedekarlıklar aldım
psikolojik olarak gerek ankara dıs kapı numine akıl ve ruh sahlıgı klinigi personeli gerek amatem madde bagımlıları hastanesi gerek ank. etlik ssk hast. psikiyatrı bölümü kulakları cınlasın gercekden guzelbi muhamele gördüm
sende dedinya herkez ben diye bakmıyo ya sunu sezdim bana kızan arkadaslar iyileşen arkadaslar onlar kötü hallederinde iken nasıllarda tahmin edemiyorum onlar iyileşmişler ve bana kızıyolar hkalılar sonuna kadar ben henüz iyileşmedim cinlerim tepemde iken bu yazdıklarım neki siz beni cinlerim tepemde iken görün yazı larak degil gelin evime davet ediyorum sizi ablam abim annem babam olsanız ne yapardınız sessizce agladıgımı görseniz ?
dişlerimi kitleyip kusana kadar nefes almadıgımı istersiniz yoksa kitlenip hayellere daldıgımıım istersiniz yoksa vucuduma zarar verdihimimi istersiniz sırf bu yüzden dögme yaptırcam
ben iyileşmemiş ve halada iyileşen birisiyim ama ben gerçekden profosyonel bi yardıma ihtiyacı olan birisiyim burdaki serzenişlerle burdaki arkadas yardımıyla olacak bi şeyte benzemiyo bu burda sizin yapmanız gerek tek sey bana ruhan yardımcı olmak sevginizi ve arkadaslık ablalar artık o anki ne ise beni gözünüzde ne olarak goruyosanız o duyguyu bana göstermeniz lannnn gerizekalı lan aptalll bak biz senin yanındayız sen tek degilsin tamammı kafamın tasını atdırma ben ablanım işte ben abinmim ankaraya gelirsem seni yolarım demeniz gerekiyo işte bu gibi söyleyişler kalbimi kırdı dedimya aramızda yerin yok felan gibi sözler anlatmaya calısdıgımı bu idi yarın toplantı var :P bi kaç kişi gel dedi fakat gelemem oraya bi insan istenmedigi yere gelebilirmi o toplantıya herkezde cok ben gelmek istiyordum ama daha ilk mesajı yazar yazar konuyu dagıtma özelden yaz gibi eleştiriler aldım :'( bilmiyorum ama tek bildigim şey ben sadece gerçekleri yazıyorum braya ve kısmen tsk ederim gercekden yanımda oldugunu hissetdirdin sükran borçluyum sana nasıl ödeyebilirim bu borcu

[b] son bir şey hayal ablaya laf söyledigim küsdügümü hangi safitirk söylüyorum o annem yasında kadın ! shamnic ablam ve hayal ablam bu forumda herkezden cok hatta kendimden daha cok deger verdigim 2 insan benim derdim hayla ayazablamla degil baska bi şahısla hayla ablayla alakası yok o ablam hatta annem özel mesajlasırken ben ona annem diye hitap ediyorum oglu abim sayılır bendne büyük yaşlarca ! öyle yazmayın bi daha ;=)

Alt 20-07-2008, 02:57 AM   #286 (permalink)
Üsteğmen

132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bigcicim bak çok zor şeyler yaşamışsın ,tüm kalbimle hissetmeye çalışıyroum,anlıyorum durumunu.ama bak bence bi değişiklik yap hayatında ve biraz zor olucak belki ama dene bence işe yarıcak;bak kelimelerle kendimize ister istemez telkinler veriyoruz bunları tekrarlaya tekrarlaya başa dönüyo ve btün melanetler başımıza tekrar tekrar geliyo.sakın yanlış anlama beni ,paylaşma anlatma geçmişi demiyorum,ama en azından bi daha yaşamak istemediğin şeyleri o kötü dönemi konuşmamaya yazmamaya çalış,biraz olsun bunla uğraş.aklındn geçirme demicem ama konuşmadıkça bunları aklından geçirmen de azalıcak bak söylüyim işe yarıcak .ben de bunu yapardım kötü olanı düşünür düşünür ah bu oldu ben bunu hakettim mi derdim.ama dedikçe çaığrıyoruz be serkancım bu musibetleri.bak hastalığına yoğunlaşacağına,tedavi fikrine yoğunlaş beyninin oyalaması gerekiyosa bunla oyalansın.bak yaparsın biraz zmn alır çünkü önceki yaptıklarının tersini yapıcaksın ,ama sonra çok rahat edersin.bak ben de hüznü severdim melankoliktim,ama o acıdan gelen haz gittikten sonra öne geçilemeyecek şeyler çıkıyo.bak sen yaparsın neler atlatmışsın bunu da atlatıcaksın.ve bence bi değişiklik yap ve buluşmaya git.bak insanlar bize kendimizi tanımak ,kendimizle mücadelemiz konusunda çok yardım ederler çünkü başkasını tanımak kendini tanımakla dönüşümlüdür.ben eminim bi yanlış anlaşılma var,eğer yoksa bile konuşmak görüşemk istediklerinle konuşursun ,ne olucak ki yani ama bence sorun yaşadıklarınla da eminim uzlaşıcaksın.çünkü amacımız tek ,iyi olmak istiyoruz.
sevgilerimle ,kendine dikkat et artık kendini üzme,bizi de üzersin kendini üzdüğün için.
sevgilerimle
Alt 20-07-2008, 03:12 AM   #287 (permalink)
Binbaşı

bende onur var senin aramızda yerin yok istemiyorum gelmeni denilen yere ölsem dahi gitmem . alındım hemde cok fenaa
ben onun adını dahi anmıyorum azıma sadece dedigim gibi aklıma gelen seyler bazen aklıma kudurdan seyler oluyo kriz gibi kalbim beynime savaş acıyo
Alt 20-07-2008, 03:27 AM   #288 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
bigci Nickli Üyeden Alıntı
bende onur var senin aramızda yerin yok istemiyorum gelmeni denilen yere ölsem dahi gitmem . alındım hemde cok fenaa
ben onun adını dahi anmıyorum azıma sadece dedigim gibi aklıma gelen seyler bazen aklıma kudurdan seyler oluyo kriz gibi kalbim beynime savaş acıyo
bigci bak sanırım kızgnlıkla söylenen sözlerdi onlar hepimiz sinirlenince bazen istemediğimiz sözler safredebiliriz.hadi diyelim tam tersi kasıtlı söylenmiş olsun ya bu sitenin üyesisin sen,herkes herkesle anlaşmak mecburiyetinde değil( zaten öyle olsa garip olurdu ).emin ol bi o kadar da senin orda olmanı isteyen kişiler var orda,yani sevmediğin insanlar için sevdiklerinden vazgeçebiliyosun.hem sen burda vakit geçiriyosan buranın üyesiysen,her üye gibi senin de gitme hakkın var.bak zaten öyle olmasaydı sürekli yazı geçmezdi buluşma var buluşma vr 20'sinde diye isteyen istediğiyle haberleşir bi yerlerde toplanırdı di mi?bi de onur denen şey artık neyse,kendi haklarına sahip olamıyosan,kendini gerçekleştirme mücadeleni sürdüremiyosan,hayatında ne varsa elinde olan onur da dahil bence buna hiç bi işe yaramaz.senin orda bulunma hakkını kim elinden alabilir ki ,sen buna müsade etmezsen ki(kasıtlı yapılan bişey yok buna eminim,anlık gelişen şeyler )o yüzden kafanı boşalt güzel giyin git.etrafta delikanlı görsün di mi
canını da sıkma,çatışmalr güzeldir ama beynimle kalbim çatışıyo diyosun ya ,bak telkinleri dinle bişeyle karıştırma başka müziklerle bak görürsün,beynin galip gelicek,yaşamasaydım söylemezdim.güzel şeyler düşünmeye ,olumlamaya çalış kendini bak güzel olucak herşey.

sevgilerimle iyi geceler serkancım kafana bişey takmamaya çalış lütfen bunu sadece kendin için yap
Alt 21-07-2008, 01:48 AM   #289 (permalink)
Binbaşı

kısmen bos koy geçdi
arabam çalındı

gündüz vakdi ögle üzeri 4 gibi ulusda idim :( hana girip cıkmamla beraber araba yok olmuş orda duran bekciye sordum adamın biri aldı gitti dedi offf offf offf
bu ülkede emliyet niye böle ya ? karakola gittim saat 1 bucuga geliyo eve yeni girdim 1 ceyrek gibi sorgusu bilmem nesi offf arabamı istiyom bennnnnnnnnnnnnnnnn :'(
heryerini sökün parçayın ama arabamı getirin banaaaaa
Alt 03-08-2008, 03:31 AM   #290 (permalink)
Binbaşı

hı nabarsınbız siz :p uzun zamandır siteye girmedim daha dorusu girmek istemedim :O bi insan istenmedigi yere niye girsinki demi :P
her zamanki size göre mutsuz acıtasyon aranızda olamayan ruh haliyetim bana göre umutlu ruh haliyetim devam ediyo her zamanki serkan işte :P ruh haliyetim adına önemsiz
ama serkan karabulut yani sahsiyetim adına önemli seylere imza ettim turkiyenin önde gelen bi otomobil gerçi fazla önde gelmiyo ama olsun :Ddergisi :D beni bu ayki sayısına kapak yaptı :D sanki cokda lazımım kapak olduk millete:D cok sevgili anıl bey bana bu basarıyı neye borçlusun dediginde ailem ve cevrem dedim :D cevrenizi acın demişdi sadece bu basarı konusunu 2 saat konusduk ama 2 satır yazmıslar haiinler :P vesayre vesayre gene benim için önemli ama sizin için önemsiz bir konu artık drag profosyonellesdiriliyo ki saten profosyonel bi spor fakat turkiye tanınmıyo sebebi ise yunanısdan amerika ve almanya gibi ülkelerde sevinmesine yol acana tv de yayınlanmıyo bizi hep cadde yapan apaçi olarak tanıyo türk halkı :P
ama artık 2009 sezonunda profosyonellesdirlecek ve amatör sporcu lisansları iptal edilecek ve amatör katagoriler kaldırılcak ve televizyondan canlı yayınlancak bi kaç tv kanalıyla anlasma imzalandı :p kısacası meshur olcam :)
ki meshurum arabamda bende :P dükkanımda yeteri kadar kupam var :P bardak kalmadıgı zaman içinde bira içdigim :P

gelelim su araba olayına :P o kadar diyorsunuz matrix cekim yasası bilmem ne :O işte buda onun bi eseri insan kendini ne kadar kötü hissederse basına bunlar gelir ve kötü hissetdirdiniz araban calındı umrumdaaaaaa degil bulund bi kaç bin dolar zararla :P ama onardım ve saatım o aracı artık üste para verseniz binmem o arabaya :P tiskindim cünkü bu aralar yayanım
ruhen se her zamanki yaptıklarıma devam :P bi ara demişdimya hani ölsem arkandan ailem dısında kim aglar ?
o korku gene basladı dalıyorummm dalıyorum çözemiyorum harbiden ya geberim def olup gitsem bu dünyadan ailem dısında kim aglar ! cevap = hiç kimse :P 10 gün oldumu siteye girmeyeli geçdimi :O ne bi özel mesajj nede bir mail bi allahın kulu cıkıpda lan mal sen niye girmiyon bu siteye demiyo :P
hayat acımasız bende bu acımasız dunyadayım bu aralda pazartesi randevum var doktorlar hipnoz hipnozz diyip durdunuz büyük gün yarın görcez neyin nesi neyin fesi :p artık soyle aynaya bakıyorumda ya serkan dünya bu anlaman lazım artık bunu bos ver yasamana bak sen diyrum evet yasıyorum ama yanlız vede yasıycam :p bu arada bazı abiler ablalar üstad olmus hayırlı ugurlu olsun:P daim olsunlar unutulmak acı bişey:O

Bookmarks