hocam ilk önce kendine güven yapmalı ve geçmişinde yaşadığın o anları bi şekilde unutmalı, geçmişte bırakmalısın.. özellikle bu tür ortamlardan son derece başarılı cıktığını hayalinde canlandırmalısın.. biliyorsun beyin hayal ettiklerini de gerçek yaşadıklarını da aynı algılar ve beyne öyle işler.. o yüzden birine kırk kez deli dersen,ona zamanla ınanır söylediklerin olur derler..
kendini bunu başarıo olarak her fırsatta hayal et.. zamanla yapabileceğine inanacaksın.. bu sorunu hipnoz ya da eft ile hızlı bi şekilde çözebileceğine inanıyorum..
heyecanında haklısın.. bunun çok garip bi tarafı yok.. senin yerinde kim olsa heyecan duyar.. zor bi iştir topluluk karşısında konuşma yapmak.. sana önerebileceğim bi başka şey de, topluluğu görmeden sanki kendinle başbaşa gibi sadece anlatacağın şeyleri düşünerek yoğunlaşarak oraya konsantre olman.. eger diğerlerini düşünürsen, onların senin hakkında düşüneceklerini varsaydığın düşüncelere kapılır ve pot kırma endişesiyle herşeyi karıştırabilirsin... ben de aynı dertten muzdaripim.. hipnoz en büyük çağre benim bildiğim.. imkanın varsa hipnoz seansı almanı öneririm.. özellikle kısa vadede olsun istiyorsan...
umarım başarılı bi sunum gecirir, bunu da bizlerle paylaşırsın..