Hoşbulduk
Sevgili glshzn, sizler bana yol gösterdiniz. Bende başkalarına umut olabildiysem ne mutlu bana.
Ben bir yola çıktım ve bu yolu yarıda bırakıp geri dönmeyi hiç düşünmüyorum. Sizler bana destek oldukça yola tam gaz devam.
Benim için çok önemli olan bir değişimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben aşırı derecede hayalperestim. Gerçi benim bu özelliğime hayalperestlik mi denir onuda bilmiyorum. Beni etkileyen bir olay, dizi yada filmde geçen bir konu olduğunda acaba ben olsaydım ne yapardım diye hayal kurmaya başlayıp, hayali ancak iki üç gün içinde bitirebiliyorum. Kalabalık bir ortamlarda zaten pek konuşmadığım için hayal kurmaya başlar, o an orda konuşmaları, yaşananları kaçırırım. Bazen o kadar kaptırırdım ki kendimi gözlerimden yaşlar bile gelir. Kurduğum hayallar artık televizyon dizisi şeklini almıştı. Özellikle ders çalışacağım sırada kurduğum hayaller aklıma gelir ve hayalin sonunu getirmeden derse başlayamam. Benim için bu durum büyük bir sorun olmaya başladı. her seferinde, artık hayal kurmayacağım dediğimde daha çok hayal kurmaya başladım.
Hayal kurmamım nedeni sanırım yapmak isteyipte yapamadıklarımı hayal dünyamda yapabilmem. Bir diğer neden ise sanırım geçmişte yaşadığım bazı olumsuzlukları bu şekilde kafamdan atabiliyorum. Hayal kurarak ve uyuyarak.
telkinleri düzenli alarak yaklaşık 1.5 aydır dinliyorum. Geçen gün, iki-üç sene önce çok severek dinlediğim bir şarkıyı tekrar dinledim. içimden bir an "bu şarkıyı dinleyip ne hayaller kurardım ben ya" dedim ve o an son bir kaç hafta hayal kurmadığımı farkettim. bu benim için çok büyük bir gelişme.
Hayal kurmuyorum artık dememden sakın hiç hayal kurmadığım anlaşılmasın. Artık uzun uzun -dizi şeklinde- hayaller kurmuyorum.
İyiki bu siteyi buldum iyiki sizlerle tanıştım. Hayatımın değişmeye başlamasına vesile olan herkese sonsuz teşekkürler.