Merhabalar. Ben Ayşe. Bu siteyle karşılaşalı neredeyse 1 yıl olacak. Siteyi sık sık ziyaret ediyorum, yazılanları okuyorum ama malesef bir şeyler yazma cesaretin kendimde anca bulabildim. Başta çoğu kişi gibi bende önyargılıydım. "Ne yani bu müzikleri dinleyince hayatım mı değişecek" dedim. Yazılanları okuyunca bu kadar insan yalan söylüyor olamaz dedim. Ve dinlemeye başladım. Dinlediğim ilk günde ektisini farkkettim. içimde sebebsiz bir mutluluk vardı. Ben genelde slow müzikler dinlerim. Ama o gün hareketli müzikler
dinlemek istedim. Birkaç gün boyunca dilimden Ferhat Göçer'in Gül ki sevgilim şarkısını düşürmedim. Telkinleri düzenli olarak dinlemiyordum. Birgün 8 saat dinlesem ertesi gün 3, diğer gün dinlemiyordum. Birde uyurkende dinleyemiyordum çünkü uykuya dalamıyorum bir türlü. Sınavlardır, tatildir derken uzun bir süre dinlemedim. Taa ki ekim ayına kadar. Artık düzenli olarak dinlemeye başladım. Mp3üme yükledim telkinleri. Gece yatarken takıyorum 2 saat boyunca çalıyor, durduğunda uykuya dalıyorum. hergün 2 saat az biliyorum ama aynı telkinleri 1.5 ay dinlemeyi planladım. Ortalama seksen saat dinlenmesi gerektiğini okumuştum sitede.
Şimdi tam 1 ay oldu. Bendeki değişimlerin az da olsa, farkındayım. Nede olsa daha yolun başındayım. Önce biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Çok çekingenim ve sosyal fobisi olan biriyim. Kenimi kalabalık bir ortamda çok kasarım
, tedirgin olurum. Karşımdaki bana soru sormadıkça konuşmam. Şu bir ay sonunda farkettim ki daha rahatım. Yani insanlarla konuşurken onların gözlerinin içine daha rahat bakabiliyorum. Kalabalık bir ortamdayken kendimi sebebsiz yere kasmıyorum. Daha geçen gün alışveriş yaparken etraftaki insanları önemsemediğimi farkettim. Ben "acaba insanlar bana ne der" sorusunu düşünmeden edemiyorum.Artık "edemiyordum" diyeceğim, çünkü bu tarz düşüncelerimin telkinler sayesinde mazide kalacağına inanıyorum. Değişmeye başladığımın en belirgin özelliği sanırım bilgisayarın karşısına geçmiş düşüncelerimi sizlerle paylaşıyor olmam. Daha öncede denemiştim ama bir türlü cesaret edememiştim. İyiki bu siteyi buldum. Bu siteyi bulmam bir tesadüf değil, çünkü tesadüflere inanmam. 2009'a girmeden birkaç gün önce -siteyi henüz keşfetmemiştim- benim için değişimin başladığı bir yıl olmasını dilemiştim. Dileğim gerçek oldu.
Hayal abla, sanemce ve diğer üyeler...
sizlerin benim varlığımdan bile haberi yokken, sizler yazılarınızla hayatımı olumlu yönde etkiliyorsunuz. Hepinize başta Atakan bey olmak üzere çok ama çok teşekkür ederim.