Alıntı:
blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
bu bilgiler ona zarar verebilirdi
negatif anlamda kullanabilirdi
siteye giren ziyaretciler negatif anlamda kullanabilirdi
bunlar sizin kafada kurduklariniz olmasin? |
bu konuya bayadır girmiyordum... mesajınızı yeni gördüm... öncelikle tabiriniz gerçekten nefaket kuralları içerisinde değerlendirilmesi zor bir içeriktedir...
gerçekten bazı konularda çok iyi olduğuma inanıyorum bunu çıkacak olan kitabımda da görebilirsiniz... düşünce ve bazı güçlerin ne kadar farklı şeylere yol açabileceğini (yaşam bitirmeye kadar) hatırlatmakta fayda var... ben belki bir arkadaşın aydınlanması adına yanıt veririm ama başka birileri bunu egoları yönünde veya evrenin işleyişine zarar verici şekilde kullanabilirler...
ben bu karmaya giremem... bu sorumluluğu üstüme almam, alamam...
HZ. Mevlana'nın bir sözü vardır "Sen ne kadar bilirsen bil anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır..." diye... bu belki çok iddialı ama bir o kadar da şu anki durumu en gerçek şekilde açıklayan sözdür... ayrıca kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmez alakadar etmez ama birşeyleri çok taraflı araştırmadan sonuca bağlamak veya birilerine emir verir gibi sanki herkese birşeyler anlatmak, kafalarındaki soruları açıklamak zorundaymışız gibi mesajlar yazmak en ironik, ilginç bir o kadar da sinir bozucu bir durumdur...
Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Din ve siyaset kişiye özgü konulardır.Genelde zaten bu tür tartışmalar bir yere varmaz.Herkesin kendince bir görüşü vardır.
Sanıyorum Ozyns yazısını yazarken forum onu hareketsiz gördüğü için çıkış yapti sanarak dışarı atmış.Bu nedenle uzun yazilar yazarken mutlaka göndermeden önce kopyalayınız. |
Muhtemelen haklısınız... Ben yazdığım her şeyi kopyalarım bilgisayarıma kaydederim ama bu sefer tam gönderirken kopyalama olayı aklıma geldi ve malesef çok geç kalmıştım... İlginize teşekkür ederim... Savunduğum bir tek olay var ki, çok yönlü araştırma yapmadan bu budur denmemlidir... İşte bunu başardığımızda Atatürk'ün Türkiyesi olacağız...