Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2009, 10:25 PM   #49 (permalink)
OzynS
Teğmen

Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
OzynS is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: HAYATA EVET !!!

Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demek ki mesaj duymak istendiği zaman duyuluyormuş yada ihtiyaç olduğu zaman..:)yinede teşekkürler.

kendimi değersiz görmem konsunda yorum yapmışsınız.özgüven eksikliğimi seziyorsunuz bende.onu tam anlayamadım.ben kendimi olduğum gibi kabullenen mutlu bir insanım ..söylediğiniz şeyleri deşiyorum ve beni rahatsız eden bir iki şey buldum ama onları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.temizleme nasıl yapılır bilmiyorum sanırım.çünkü söylenmemiş ve hiçbir zaman söylenemeyecek şeyler.onların sadece farkında olmak işe yaramı .temcit pilavı gibi ikide birde arkasına bakan geçmişle yaşayan bir yapım yok .ama temizlemek konusunda kafam karıştı galiba.bilinçaltımı etkileyen şeyleri bulunca ilk ne yapmalıyım sizce.onlar hakkında sadece düşünmekle kalıyorum.
yanıtınıza teşekkürler :)

aslında bu duyguların hepsi birbiriyle bağlantılıdır... fakat bir çok insan kendini değerli görmez... bunu sözcükler ile ifade etmeniz bile birşeyi fark ettirmez... çünkü temelde bu duygu bulunur... bunu deneyimlerime dayanarak yazıyorum...

temizlik konusu gerçekten çok önemlidir... bunun ile ilgili bir çok teknik var fakat benim uygulattığım önemli bir teknik bulunmakta... bu hiç bir kitapta ve kaynakta bulunmamaktadır yani yenidir... yüz yüze çalıştığım kişilerde bile çok uzun zaman tekrar yaptırmam gerekiyor anlayabilmeleri için... teknik aslında basit fakat doğru uygulanması için kolay anlatılabilen ve anlaşılabilen bir teknik değildir... bu yüzden burada bunu ifade edemiyorum...

fakat temizlik konusunda bir çok kitap bulabilirsiniz internetten biraz araştırma yapmanız yeterli...

düşünmek, tepkilerinizi ifade etmekte aslında önemli sonuçları açığa çıkartabilir... fakat etkin bir bilinçaltı temizlik yöntemi için daha önce de bahsettiğim kişi ile çalışmanız olacaktır... bu kişi de yeni teknikler ile gerekli temizliği yapıyor... yani bulunabilecek bir teknik değil uyguladıklarımız...

işte bu yüzden bu konuda çokta yardımcı olamıyorum malesef fakat internette biraz kitap araştırması yapmanız farklı şeyler öğrenmeniz ve alt yapınızı oluşturmaya başlamanız için önemlidir...

mesajınıza tekrar tekrar teşekkürler...
OzynS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla