Alıntı:
yüsra Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..tekrardan emeğinize teşekkürler..bende iki gündür ateşli olarak yattığım için cevap yazamadım.
yani bu kadar basit bir açıklaması yok denebilir...dediğiniz için basit gördüğünüzü yazdım.bazı şeyler basitde açıklanabilir.buna gücenmedim .ki açıklamalarımızla zorlaştıran karman çorman bir hal edip bırakan biz oluyoruz bazen.basit sizin için neden eziği ifade ediyor.basit olumsuz birşey değil benim hayatımda..basiti değersiz ve küçüğün yanına sıfat diye koymayın lütfen.
tüm açıklamalarınız için tekrardan teşekkür ederim. ego konusundada aynı noktaya vardık sonunda ..egodan sevmek değiminizide çok beğendim.
yine konusunda bir parça yazınızda yoplumdaki üstünlük savaşındaki pargrafta o yine dediğim paragrafta ve son pargrafta nelere açıklama beklentisi uyandırdığınızı ve açıklama yapmadığınızı yazdım.sorun açıklama yapmamınız değil (ona alıştım artık:)) açıklama beklentisi uyandırmanız ..
size huzurlu ve karışık olmayan bir hayat diliyorum... |
yanıtınıza çok teşekkür ederim... bu arada geçmiş olsun... umarım ciddi bir rahatsızlığınız yoktur... hızlı bir iyileşme süreci geçirmenizi dilerim :)
basit kelimesini öyle algılamamın sebebi birazda cümle gelişi ile alakalı olabilir eğer sizi rahatsız eden bir durum var ise özür dilerim...
teşekkürünüze rica ederim sadece görevimi yapıyorum :) aslında istediğim şeyleri tam yazamıyorum... kitabında ötesinde açıkladığım sebeplerden ötürü fakat ifadelerinizden şunu anlıyorum ki, (engelsiz) yazmaya çalıştığım bölümler sizin istediğiniz, beğendiğiniz ve algılayabileceğiniz bilgiler... eğer müsait bir şekilde (ya kitapta ya da başka alanda) bu bilgileri ifade edebilirsem sizin çok memnun kalabileceğinizi görmekteyim...
açıklama yapmama konusunda biraz önce özel mesajdan gelen bir postaya yanıtımı aktarmak istiyorum :)
"benim açıklayacağım şeyler herhangi bir yemek tarifi, seyahet günlüğü veya 'püf noktası' gibi konular değildir... bu bilgileri çok az bir kesim biliyor... ayrıca kitap konusunda bile son zamanlarda teredütteyim... şimdi sizin bahsettiğiniz bir olay var diyorsunuz ki, bilgiyi alan alır alan almaz... kendinizi benim yerime koyun... karşınızda kim olduğunu bilmediğiniz bir insan var... benim çok yakından tanıdığım kişilere bile vermediğim bilgileri internet aracılığıyla 'herkes' ile paylaşmak (bunu sadece siz demediğiniz için herkes diyorum yoksa şahsi bir konu değil :) ) ne kadar güvenli, faydalı ve olumlu bir durum ortaya koyar...
ayrıca bir çok bilgi için bende, bu konu ile ilgilenen bir çok arkadaşımda bir alt yapı hazırladı... bu altyapının sonucunda bazı şeylere ulaştık, anladık, algıladık, inandık ve uyguladık...
size çok basit bir örnek vereyim... yine bu sitede yaklaşık 1,5-2 ay önce din ile ilgili bir konuda bir arkadaşımız kaba tabiri ile felsefeden girmiş kapitalizmden çıkmış hızını alamayıp kuantuma ve benim yazdıklarıma da girmiş... onun yazdıklarına en basit şekilde yanıt verdim ve tahminim kağıt olarak 4 sayfaya denk gelecek çok özel ve sağlam bilgiler verdim tam 1,5 saat durmadan yazdım... fakat gönder butonuna tıkladığım zaman sayfa hata verdi :) ben de normalde yazdıklarımı bilgisayarıma kopyalarım fakat bu sefer tam göndere bastıktan sonra yaptım :) sonuçta bu bilgi ne karşıma gitti ne de bende kaldı :)
işte bunun gibi... eğer siz hazır değilseniz ki, paylaşamadığıma göre değilsiniz bilgi bir şekilde gelmeyecektir..."
bunun da size yanıtınızı bulmanıza yardımcı olabileceğine inanıyorum...
güzel dileğinize teşekkür eder, aynısının size de yansımasını diliyorum... belirli bir noktaya gelene kadar çok acı, sıkıntı çektim diyebilirim... sanırım oyunun en güzel ve ironik olanı da bu yönü :)
yanıtlarınıza çok teşekkür ederim :)