Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2009, 11:03 AM   #8 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: KUANTUM SIÇRAMA

bu konuda okuduğum nadir kitaptan biri :)) güzel bi kitap ama bu konuda yasala katılıyorum aslında bu yazardan kaynaklanıyo bence ve çoğu kişi beğeniyo aslında mesele şu bu işin tek taktiği var o da gerçekten istemek bana gelince artık isteklerimi gerçekleştirebiliyorum fgcekerciğimin öneriside güzel ve mantıklı o şekilde okuyabilirsiniz sen niye öyle okumuyosun o zaman demeyin. benim prensiplerime aykırı o nedenle o şekilde okuyamıyorum kitaplarım hep ilk günkü gibi durmalı çünkü :)))