KUANTUM SIÇRAMAKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar KUANTUM SIÇRAMA Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız KUANTUM SIÇRAMA
Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya...
Bir İnsan Neden Sorunlarla Karşılaşır?
(Neden hasta olur,yoksullaşır ya da yalnız kalır?)
a) Tanrı,ona bilinen ya da bilinmeyen bir nedenle ceza vermiştir. ( Alın yazısı )
b) Şanssız olduğu için karşısına hep yanlış ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
|
22-09-2009, 12:48 AM
|
#1 (permalink)
| Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| KUANTUM SIÇRAMA KUANTUM SIÇRAMA Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... Bir İnsan Neden Sorunlarla Karşılaşır? (Neden hasta olur,yoksullaşır ya da yalnız kalır?) a) Tanrı,ona bilinen ya da bilinmeyen bir nedenle ceza vermiştir. (Alın yazısı ) b) Şanssız olduğu için karşısına hep yanlış insanlar çıkmıştır. ( Ne demekse? ) c) Havadan,sudan,aldığı gıdalardan,çok çalışmaktan,çok oturmaktan,mesleki nedenlerden ya da çocukken yaşadığı travmalardan dolayı rahatsızlanmış olabilir. d) İrsi (genetik ) nedenlerdendir yoksulluğu. ( Bir tür kader yani! ) e) Bilinmeyen nedenlerle yakalanmıştır bu illete. ( Hiç olmazsa nedeninin bilinmediği biliniyor ) f) Astroloji haritasındaki gezegenlerin yaptıkları açılarla ilgili olarak sorunlarla karşılaşmıştır. g) Hiçbiri ya da hepsi. ( Seç -beğen-al! ) Doğru cevap ''g'' şıkkıdır. Peki ''neden '' ve ''nasıl ''? ''Kuantum Sıçrama'' bu sorulara yanıt veriyor. (Kitabın arka kapağından alıntı) R.Şanal Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
22-09-2009, 12:55 AM
|
#2 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA ben beğendim bu kitabı, çekirdek inançla ilgili şeyler anlatılıyo genellikle, ama çekirdek inancımızı nasıl bulcamızı ve nasıl değiştircemizi anlatmıyo, ya da ben algılayamadım:) ama yine de çok güzel, tavsiye ederim..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. | Offline
| |
22-09-2009, 01:12 AM
|
#3 (permalink)
| Banned
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA Bütünsel Hayat Ağacı İnsanın hayatı ve kaderi, ''Çekirdek inanç '' tarafından oluşturulur. Çekirdek inancın '' öyle'' ya da '' böyle '' oluşunu da hayatın amacı belirler. '' Hayat Amacı'' neyse ''çekirdek inanç '' onun tersi olur. ...Ağacın gövdesi,kişiliğinizi temsil eder.Ana dallar,hayatımızın önemli güç kaynaklarıdır. İş,ilişki,sağlık ve sosyal çevre gibi. Ve ağacın meyveleri de, hep birbirlerine benzeyen olaylardır. Kökler, küçükken yaşadığımız önemli olayları temsil ederler. Ve ağacın en temelindeki tohum,çekirdek inancımızı simgeler. Bu nedenle hayatımızda yapmaya çalıştığımız yüzeysel değişiklikler,pek bir işe yaramazlar. Bir belirtiyi yok ettiğinizde,aynı belirti kılık değiştirerek karşımıza yeniden çıkar. ''Kuantum Çalışma '' ise,değişime temelden başlar. Çekirdek inancı değiştirerek,insanın hayatını bütünüyle değiştirir. İş,sağlık,ilişki ve diğer her şey bakımından. Kişi önce,geçmişte yaşadığı olaylarla ilgili unuttuğu şeyleri hatırlar ve çarpıttığı şeyleri düzeltir. ''Aslında durum pek de o kadar kötü değilmiş !'' demeye başlar. O kötü olayların yanısıra,bir çok da güzel anılar dolmaya başlar hafızasına. Bu işlemler,kendiliklerinden gerçekleşirler. Bu sırada bilinçaltı,kendi kendisini yeniden düzenleme çalışmasına girişir. Yaklaşık yirmi günde tamamlanır bu süreç. Sonra bunun ,davranışlara dönüşmesi sürecine girilir. Gerçek kişilik de yavaş yavaş belirmeye başlar. Olaylara nasıl tepki vereceğini düzenler.Örneğin daha önce kolaylıkla ''hayır '' diyemeyen bir kişi,gerektiğinde ''hayır '' diyebildiğini farkeder. Bu da, kendiliğinden ortaya çıkar. Bu süreç,ortalama kırk gün sürer. Sonra,iş hayatımızda değişimler başlar. Kendi yeteneklerini kullanıp, keyifle ve neşeyle çalışarak hakettiği parayı kolayca alır. İlişkilerinde, kolay iletişim kurmmaya ve kendini rahatlıkla ifade etmeye başlar. Anlar ve anlaşılır. Sevgilerini ve duygularını göstermekten korkmaz. Sosyal çevresi,yeni kişiliğinin tercihleri doğrultusunda yeniden oluşmaya başlar. Bu süreç,'eğer ''çekirdek inanç '' değişmişse,ortalama üç ay içinde gerçekleşir. Ardından hayatın yeni döngüleri yeni pozitif inanca uygun olarak oluşmaya başlarlar. İlginç rastlantılar ve olaylar yaşanır. Rastlantıları oluşturmak için kişinin ayrıca bir çaba sarf etmesine gerek yoktur. Ve yaklaşık bir yıl sonra,kişi,doyum verici ve mutlu bir hayatı yaşamaya başlar. Bu arada tabii ki yine zorlayıcı olaylarla karşılaşacaktır. Ama artık, bunları aşmak için gerekli olan güce sahip olduğunu bilir. Hem zaten o hayatla cebelleşmeyi bırakmıştır. Hayatla dans etmektedir. | Offline
| |
22-09-2009, 01:17 AM
|
#4 (permalink)
| Banned
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA Alıntı: yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
ben beğendim bu kitabı, çekirdek inançla ilgili şeyler anlatılıyo genellikle, ama çekirdek inancımızı nasıl bulcamızı ve nasıl değiştircemizi anlatmıyo, ya da ben algılayamadım:) ama yine de çok güzel, tavsiye ederim.. |
Tatlım aslında anlatıyor,içerisinde verdiği örneklerle.
Ben kitabı elimde renkli bir kalemle okudum ve içimi en ısıtan yerlerinin altını çizerek okumaya çalıştım. Bitirdikten sonra şöyle dönüp çizdiğim yerlere bir göz atınca tam ihtiyacım olan şeyleri çizmiş olduğumu gördüm.Aklımdaki Cevabını aradığım soruların cevapları işte tam önümde duruyorlardı.İstersen sende kitabı bir kezde bu yöntemle okumayı dene.Aradığım cevaplar işte burda diyerek...
Okurken içinden gelen sese güven,eminim ki sende kitabı bitirdiğinde şöyle altını çizdiklerine dönüp baktığın zaman benim gibi hayretten ve sevinçten ağzın kulaklarında kala kalıcaksın | Offline
| |
22-09-2009, 01:44 AM
|
#5 (permalink)
| Banned
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA Sürüngen Beyni Takdimimdir Hayatımızın en önemli organını tanımak ister misiniz? Doğrusunu bildiğiniz halde,yanlışını yaptığınız zamanlar oldu,değil mi? Ya da ''ben neden kendimi sabote ediyorum?'' dediğiniz zamanlar. Daha iyisini yapacağınızı bildiğiniz halde,kendinizi sınırladığınız. Sanki kendinizi ikiye bölünmüş gibi hissettiğiniz zamanları hatırlıyorsunuz değil mi? Kafanızın arka tarafındaki küçücük,ama çok önemli bir organdan söz edeceğim şimdi '' Sürüngen beyin '' den ! ..... Burası,'' aklın çekirdeği ''dir aslında. Bu açıdan bakıldığında,gerçekten yaşamımızı sürdürmek için çok önemli ve hayati bir organdır. Bütün biyolojik yapımızın temel işlevlerini kontrol eder. Ancak bu organ,çok basit bir mantıkla iş görür. Onun için bir şey ya siyahtır ya da beyazdır veya iyi ya da kötüdür. Ya durmalı ya da kaçmalıdır. İşte bizim bilinçli zihnimizle;iyi olmayı,başarılı olmayı,sağlıklı olmayı istememize rağmen,bunlara ulaşmamıza engel olan,beynin bu kısmıdır. Bunu nasıl gerçekleştiriyor? Yine bizden aldığı emirlerle. Ve sonuçta öylesine bir kilit oluşturur ki,gerçeği görmemizi engeller. Öylesine güçlüdür ki,bütün kaderimizi belirler. Sürüngen beyin,kendimizi savunmak ve hayatta kalabilmek için oluşturduğumuz stratejilerimizi her ne pahasına olursa olsun uygulamaya sokarak işlevini sürdürür. Bunu,iyi bir niyetle yapar aslında. Bir örnek anlatacak olursak: ''Sizin büyük bir çiftliğiniz var '' diyelim.Kahyanızı yanınıza çağırıp,ona bir takım talimatlar veriyorsunuz. Fakat bu sırada kafanız karışık. Pek öyle enine boyuna düşünmeye de fırsatınız olmamış bu yüzden. Kahya,bu kararın pek de mantıklı olamadığını aklından geçirse de,bunu tartışmıyor sizinle. Konumu ve durumu bu noktada değil çünkü.Onun işi,verilen emri uygulamak. O da gidip,çiftliğin diğer görevlilerini bu talimata göre çalıştırmaya başlıyor. Bir de bakıyorsunuz ki,bir süre sonra işler karışmış,her şey birbirine girmiş. ''Yahu ne oluyor?'' diyorsunuz.Ama kahyayı yeniden yanınıza çağırıp,yeni talimatlar vermiyorsunuz. O da,eski emre göre işleri yürütüp-duruyor.Daha doğrusu işleri karman-çorman etmeye devam ediyor. İşte sürüngen beynin çalışma şekli de, aynen böyledir. Ve stratejimizi değiştirmeden de ,iflah olmamız mümkün değildir. O, sadece hayatta kalmakla ilgilenir,mutlu olmakla değil. O,'' en azından '' mantığıyla çalışır. En azından bir maaş (tatmin olmasan da), en azından yatacak bir yer (geceleri uyuyamasan da), en azından bir eş (mutlu olmasan da), en azından yaşamak (hasta olsan da)... Fakat bu ''en azından '' mantığı, bir süre sonra hedeflenen sonucun da elden gitmesine yol açar.Çünkü bu,işe yaramayan bir stratejidir. ''Dimyat'a pirince giderken,evdeki bulgurdan olmaktır '' ve Dimyat yerine Tokyo'ya gitmektir! ... | Offline
| |
22-09-2009, 01:58 AM
|
#6 (permalink)
| Banned
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA '' Bir iyileşme sürecinde belirli aşamalar vardır. Bir tür keşif yolculuğudur bu. Eğer bu yolculukta yarı yoldan dönersek,bir kurban olarak kalmaya devam edersiniz. Kurbanların hep bir mazeretleri vardır. Onlara sıkıca tutunurlar. '' | Offline
| |
28-11-2009, 08:54 AM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 628
104 Mesajinıza toplam 442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA e kitabı var mı bunun? | Offline
| |
28-11-2009, 11:03 AM
|
#8 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA bu konuda okuduğum nadir kitaptan biri :)) güzel bi kitap ama bu konuda yasala katılıyorum aslında bu yazardan kaynaklanıyo bence ve çoğu kişi beğeniyo aslında mesele şu bu işin tek taktiği var o da gerçekten istemek bana gelince artık isteklerimi gerçekleştirebiliyorum fgcekerciğimin öneriside güzel ve mantıklı o şekilde okuyabilirsiniz sen niye öyle okumuyosun o zaman demeyin. benim prensiplerime aykırı o nedenle o şekilde okuyamıyorum kitaplarım hep ilk günkü gibi durmalı çünkü :))) | Offline
| |
28-11-2009, 10:04 PM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 10,570
75 Mesajinıza toplam 528 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA Bende nerdeyse tum kıtaplarını okudum ancak hala cekırdek ınancımı bulamadım ya nasıl sorular sormalıyız nerden ele almalıyız bılemıyorum ..Sanrım ılllaakı bırebır yanına calısmaaya gorusmeye gıtmemız gerekıyor | Offline
| |
11-02-2011, 06:56 PM
|
#10 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: KUANTUM SIÇRAMA Alıntı: fgceker Nickli Üyeden Alıntı
KUANTUM SIÇRAMA Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... Bir İnsan Neden Sorunlarla Karşılaşır? (Neden hasta olur,yoksullaşır ya da yalnız kalır?) a) Tanrı,ona bilinen ya da bilinmeyen bir nedenle ceza vermiştir. (Alın yazısı ) b) Şanssız olduğu için karşısına hep yanlış insanlar çıkmıştır. ( Ne demekse? ) c) Havadan,sudan,aldığı gıdalardan,çok çalışmaktan,çok oturmaktan,mesleki nedenlerden ya da çocukken yaşadığı travmalardan dolayı rahatsızlanmış olabilir. d) İrsi (genetik ) nedenlerdendir yoksulluğu. ( Bir tür kader yani! ) e) Bilinmeyen nedenlerle yakalanmıştır bu illete. ( Hiç olmazsa nedeninin bilinmediği biliniyor ) f) Astroloji haritasındaki gezegenlerin yaptıkları açılarla ilgili olarak sorunlarla karşılaşmıştır. g) Hiçbiri ya da hepsi. ( Seç -beğen-al! ) Doğru cevap ''g'' şıkkıdır. Peki ''neden '' ve ''nasıl ''? ''Kuantum Sıçrama'' bu sorulara yanıt veriyor. (Kitabın arka kapağından alıntı) R.Şanal | yazarın birçok kitabını okudum bu kitabıda okudum akıcı bir solukta okunabilecek bir kitaptı bana göre sevgi ve saygıyla kalınız
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | Offline
| | |