dun kizimi almaya gittim,kreste ikinci gunu ve 1,5 yasinda ,butun gun aglamis yani 2 saat .ozurdiledim yorulduklari icin odemelerimi yapmistim ,aksam 7 de alabilirdim ama kizda o kadar negatiflik vardiki ,benim bir an once gitmemi bekliyordu .ona cok stresli oldugunu,cocuklarla ilgili bir is oldugu icin dikkatli olmasini soyledim ve beni dinlemesi gerektigini ,cunku kizimin 2.gununu merak ediyordum .evet evdeydim ,devletten boyle bir yardim aldim. psikologum 2 gun cocuklarimi krese goturup dinlenmem gerektigine beni inandirmisti .sucluluk duygumu atmistim ustumden dune kadar ben iyi bir anneyim ve dinlenmek icin bu iyiligi kendime ve coocuklarima yapmam lazimdi.benim annem turkiyede ve kayinvalidemi gecen sene kaybettim o torunlarina doyamadan bu dunyadan gitti.zor gunler yasadim taki siteyi bulana kadar su anda bile agliyorum.bu kadin beni nasil bu hale getirdi .bakislariyla ,sozleriyle ,durusuyla buna nasil izin verdim .en son cumlesi onu sikayet edecegimi soyledigimde bana insanlarin icinde kahkaha ile cevap vermesi son noktayi koymustu hahahahahahah evet baktigi cocugun annesine cevabi agirdi ve ben bu kadina cocugumu emanet ettim su anda hollandanin cocuk burolarini ,belediyeyi ayaga kaldirdim heryere mektup yazdim devam edicemde ben ordan cocugumu aldim ya diger cocuklar .hakkimi savunmak,kendimle dalga gectirmemeyi bana bu site ogretti ego telkinleri, 2 hafta onceki derya olsaydim o kahkayi yutardim kabuguma cekilirdim .benim tesekkurum asla bitmeyecek cocuklarim icin ayakta isem bu sizin sayesnizde ,depresyon kolay bir sey degilmis helede bakmakla zorumlu oldugunuz 3 tane evladiniz varsa sevgiler ve saygilar guzel insanla
8