Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

kres ogretmeni ve onun bana son sozu

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım kres ogretmeni ve onun bana son sozu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız dun kizimi almaya gittim,kreste ikinci gunu ve 1,5 yasinda ,butun gun aglamis yani 2 saat .ozurdiledim yorulduklari icin odemelerimi yapmistim ,aksam 7 de alabilirdim ama kizda o kadar negatiflik vardiki ,benim bir an once gitmemi bekliyordu .ona cok stresli oldugunu,cocuklarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

kres ogretmeni ve onun bana son sozu

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-12-2009, 03:40 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough
Standart kres ogretmeni ve onun bana son sozu

dun kizimi almaya gittim,kreste ikinci gunu ve 1,5 yasinda ,butun gun aglamis yani 2 saat .ozurdiledim yorulduklari icin odemelerimi yapmistim ,aksam 7 de alabilirdim ama kizda o kadar negatiflik vardiki ,benim bir an once gitmemi bekliyordu .ona cok stresli oldugunu,cocuklarla ilgili bir is oldugu icin dikkatli olmasini soyledim ve beni dinlemesi gerektigini ,cunku kizimin 2.gununu merak ediyordum .evet evdeydim ,devletten boyle bir yardim aldim. psikologum 2 gun cocuklarimi krese goturup dinlenmem gerektigine beni inandirmisti .sucluluk duygumu atmistim ustumden dune kadar ben iyi bir anneyim ve dinlenmek icin bu iyiligi kendime ve coocuklarima yapmam lazimdi.benim annem turkiyede ve kayinvalidemi gecen sene kaybettim o torunlarina doyamadan bu dunyadan gitti.zor gunler yasadim taki siteyi bulana kadar su anda bile agliyorum.bu kadin beni nasil bu hale getirdi .bakislariyla ,sozleriyle ,durusuyla buna nasil izin verdim .en son cumlesi onu sikayet edecegimi soyledigimde bana insanlarin icinde kahkaha ile cevap vermesi son noktayi koymustu hahahahahahah evet baktigi cocugun annesine cevabi agirdi ve ben bu kadina cocugumu emanet ettim su anda hollandanin cocuk burolarini ,belediyeyi ayaga kaldirdim heryere mektup yazdim devam edicemde ben ordan cocugumu aldim ya diger cocuklar .hakkimi savunmak,kendimle dalga gectirmemeyi bana bu site ogretti ego telkinleri, 2 hafta onceki derya olsaydim o kahkayi yutardim kabuguma cekilirdim .benim tesekkurum asla bitmeyecek cocuklarim icin ayakta isem bu sizin sayesnizde ,depresyon kolay bir sey degilmis helede bakmakla zorumlu oldugunuz 3 tane evladiniz varsa sevgiler ve saygilar guzel insanla8

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2009, 01:12 AM   #2 (permalink)

Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: kres ogretmeni ve onun bana son sozu

Biraz vakit geçmiş ama ciddî manada merak ettim, neler oldu Deryacım ? İstediğin sonuca ulaşabildin mi ?

Seni çok tebrik ediyorum, yapılması gereken şeyi yapmışsın. Malesef bazı insanların bu tür davranışları var ve benim de canımı oldukça sıkıyor. Ama gerekeni yapmakta ısrar etmen takdire şayan..
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2009, 01:24 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the roughderya hanim is a jewel in the rough

Tesekkur ederim nesira ilgine.Sikayetimi yaptim ve kizlarimi kresten aldim.Baska bir krese gectiler .Mahkemeye kadar goturecek sahitlerim var ama canim kresin sahibi eski is arkadasim oldugu icin sadece sikayet yeterli
derya hanim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2009, 01:25 AM   #4 (permalink)
Teğmen

McOrco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to beholdMcOrco is a splendid one to behold

emın olun bahsettıgınız hasta ruh suan bunutmustur bunu. kımbılır sız gıbı daha kımlerın canını sıkmıs çileden cıkartmıstır
dogruduzgun yaşamak nasıl sizin rutininiz ise onun rutınıde sorun cıkarmak. omru boyunca kımsenın kendısıyle ılgılenmedıgı
ılgısız buyuyen bıreyler yetıskınlıklerınde SADECE ILGI ODAGI OLMA amaclıda olsa butur sacmalaıklar yapabılıyor. dikkate alınmayan silik karakterlı bır ınsanın canınızı sıkmasına ızın vererek onun ıstedıgnın olmasını saglamayın. cocukşarın ordan ayrılmasına cok sevındım. hatlıklı ruhlar tarafından yapılmaması gerekn seylerın basında gelıyor egıtım. Ona Allahta şifa mantık ve vicdan dileyin.
McOrco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2010, 07:35 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough

Bir eğitimci olarak şunu söyleyebilirim. Bizim ülkemizde malesef yok. Torpil veya atama ile iş yerleştirilmesi yapılıyor. Ama eğitim sektöründe işe alınacak adaylar işe alınmadan önce çok ciddi psikolojik muayeneden geçirilerek işe alınmalılar bence.

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks