Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2009, 10:06 AM   #5 (permalink)
nevresim
Üsteğmen

Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: bakarsanız sevinirim ..

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar..ben birşey sormak istiyorum. bu durum beni çok rahatsız ediyor örnegin çarşıda yürdügümde kalabalık bir ortama girdgimde yürüyüşüm bozuluyor bozulmaktan kastım adımlarım şaşırıor düzgün yürüyemiyorum yere saglam basamıyorum nasıl analtsam ki yürüyüşüm bozuluyor .bunun nedeni ne obalir bilmiyorum ve böle olaan varmı hiççç ya çok rahtsız edici bi durum normal yürüyorum ble bi ortama giriyorum kasılıorum ister istemez dengem bozluo sanki ..bu konuyu açarak saçmaladım sanırım ama fikr almk istiyorum..sizce bunun nedeni özgüven eksikliğimii ki. 2 ayı geçti telkinleri dinliorum ego güven sçlluluk . pek düznli deil ama mesela bi gün dinleyemiorum ertesi gün 4 saat fln dinleybliorum ynde etkisi olurmu ki.
kendine güvenle ilgili problemlemi olanların yaşadıklarının hepsiini bende yaşamışım enteresan,bi aralar bende de vardı o sorun,sosyal fobi den sanki kaynaklanıyo,beni çok çok rahatsız ediyodu aynen bahsettiğiniz gibi oluyodum bende,ama şimdi öyle degil güzel yürüyorum,çok hafif bazen etkilendiğim oluyo olmuyo arası,ama yürüyüşüm düzeldi baya etkilenmiyorum fazla,yürüyüş şeklinde etkilenmiyorum fazla ama hala başka şekilde etkiler oluyo bende.