Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2009, 10:58 AM   #24 (permalink)
cadi_bm
Yüzbaşı

cadi_bm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,795
784 Mesajinıza toplam 4,533 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to beholdcadi_bm is a splendid one to behold
Standart Cevap: Beyhude sorgu ...

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
...............

Sorunları çok kolay ortaya dökebiliyoruz, şu şu böyle olmuyor, bu hayatımda hep yanlış gidiyor, eksik olan bir durum bu gibi. Ama kendimize sormaktan deli gibi korktuğumuz bir soru var, NEDEN? Nedenini araştırırsak karşımıza çıkacak cevaplardan korkuyoruz çoğu zaman, kendimizin bize vereceği ve perdeyi aralayacağı cevaplardan. Yüzleşmekten, boy ölçüşememekten, kaçamamaktan, kendimize yalan söyleyemeyeceğimizden, söylesekte derinlerde bir yerde onun öyle olmadığını bilmekten..

Şimdi sorsan kendine neden bunun hayalini kuramıyorum diye, çünkü bunun böyle olmasını istemiyorsun da ondan dese sana içinden birşey ne derdin? ne yapardın?
Hiç böyle düşünmemiştim. Güzel tespit doğrusu. KORKU evet doğru. Ayrıca var bende bu 'Neyi istediğini bilememek' zaman zaman
Allahım karşımda bir cin var dile benden ne dilersen diyor ben
Garip ....
cadi_bm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla