Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2009, 08:23 PM   #9 (permalink)
Elektra
Guest

Standart Cevap: bakarsanız sevinirim ..

Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar..ben birşey sormak istiyorum. bu durum beni çok rahatsız ediyor örnegin çarşıda yürdügümde kalabalık bir ortama girdgimde yürüyüşüm bozuluyor bozulmaktan kastım adımlarım şaşırıor düzgün yürüyemiyorum yere saglam basamıyorum nasıl analtsam ki yürüyüşüm bozuluyor .bunun nedeni ne obalir bilmiyorum ve böle olaan varmı hiççç ya çok rahtsız edici bi durum normal yürüyorum ble bi ortama giriyorum kasılıorum ister istemez dengem bozluo sanki ..bu konuyu açarak saçmaladım sanırım ama fikr almk istiyorum..sizce bunun nedeni özgüven eksikliğimii ki. 2 ayı geçti telkinleri dinliorum ego güven sçlluluk . pek düznli deil ama mesela bi gün dinleyemiorum ertesi gün 4 saat fln dinleybliorum ynde etkisi olurmu ki.
bazen bana da oluyor aslında hafif bir sapma var içe çarpıklık veya ayakların dolaşıyor gibi olması. fakat bu psikolojik olduğundan sana daha fazlaymış gibi görünüyor. yapacağın şu, bacak kuvvetini yani adımlarını attığın kuvveti baldırlarına ver her adım atışında kontrolü baldırlarına vericeksin (tendonlarından yukarı). bunu yaptığında adımlarının dengede olduğunu kontolü sağladığını hissedeceksin. sakın ayaklarına bırakma kontrolü oraya buraya savrulur. bir zamanlar sevdiğim çocuğun önünde yürürken ayaklarımın halini bir ben bir de Allah bilir halbuki çevrem bana asker gibi yürüyorsun emin ve sert adımlarla der. ama bazen oluyor böyle şeyler işte. bu tavsiyemi mutlaka yerine getir!